Wypad do sklepu w rurkach i kozakach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Wypad do sklepu w rurkach i kozakach
No i odważyłem się i wyskoczyłem na zakupy do Centrum Handlowego - miałem na sobie jeansowe rurki męskie i kozaki które pokazywałem w temacie poniżej w tym dziale oraz czarna kórtka z kapturem wykończonym futerkiem czy czymś podobnym (kurtka też męska).
Reakcje były różne ale w większości słychać było, że jestem na językach!
Panie w kasach "szeptały" "patrz co on ma za buty" itp. Widać było, że jestem na każdym kroku obserwowany! Klienci sklepu czy to w pasażu nie zwracali tak uwagi no oprócz facetów bo Panie to niektóre tylko spojrzały i szły dalej jakby kobiety były bardziej wyrozumiałe albo im to wszystko jedno.
Ogólnie mimo poczucia że fajnie jest chodzić w kozakach (płaska podeszwa) to nie komfortowo się czułem z tym, że mnie obgadują!
Podsumowując - Polacy bardzo nie tolerancyjny kraj wytykający palcami innych ludzi "inaczej ubranych".
Chyba duża część Polaków zapomniała jak mężczyźni nosili kozaki prawie do kolan! To przecież była normalka i nic dziwnego nie było w latach 80-tyvh.
Ech nie wiem co myśleć!
Załamka!
Reakcje były różne ale w większości słychać było, że jestem na językach!
Panie w kasach "szeptały" "patrz co on ma za buty" itp. Widać było, że jestem na każdym kroku obserwowany! Klienci sklepu czy to w pasażu nie zwracali tak uwagi no oprócz facetów bo Panie to niektóre tylko spojrzały i szły dalej jakby kobiety były bardziej wyrozumiałe albo im to wszystko jedno.
Ogólnie mimo poczucia że fajnie jest chodzić w kozakach (płaska podeszwa) to nie komfortowo się czułem z tym, że mnie obgadują!
Podsumowując - Polacy bardzo nie tolerancyjny kraj wytykający palcami innych ludzi "inaczej ubranych".
Chyba duża część Polaków zapomniała jak mężczyźni nosili kozaki prawie do kolan! To przecież była normalka i nic dziwnego nie było w latach 80-tyvh.
Ech nie wiem co myśleć!
Załamka!
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Legi gratuluję wyjścia w ciuchach jakie lubisz nosić. A naszym "ciemnogrodem" nie przejmuj się. Bądź pewien że po pary wyjściach znieczulisz się na głupotę ludzką i reakcje. O wiele przyjemniej się żyje, robi zakupy, spaceruje, gdy nie zwraca się uwagi na ludzi. Taki naród już, że żyje życiem innych, karmi się odmiennością i nietypowością spotykaną na szarej ulicy. Oczywiście, są też wyjątki od tej normy a przykładem jest moja Iga i nasi znajomi. Przekonałem się, że im bardziej ktoś jest wykształcony tym rozsądniej ocenia rzeczywistość i szanuje innych. Także osoby z trudnym bagażem życiowym bardziej dostrzegają wartości w innych ludziach nie oceniając ich zbyt pochopnie.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Dzięki NERO za ciepłe słowa - denerwuje mnie fakt, że "nie można być sobą" w tym kraju wrrrr
Podobno inaczej się człowiek czuje w dużej aglomeracji miejskiej typu Wawa czy Kraków lub Wrocław - no chyba że się mylę.
Postanowiłem powtórzyć taki wypad - ogólnie na co dzień chodzę w takich dopasowanych spodniach jeansowych i nikt nie zwraca uwagi, ale jak dorzucę jak pisałem kozaki do tego to WOW co on ma na sobie!
Pozdrawiam!
Podobno inaczej się człowiek czuje w dużej aglomeracji miejskiej typu Wawa czy Kraków lub Wrocław - no chyba że się mylę.
Postanowiłem powtórzyć taki wypad - ogólnie na co dzień chodzę w takich dopasowanych spodniach jeansowych i nikt nie zwraca uwagi, ale jak dorzucę jak pisałem kozaki do tego to WOW co on ma na sobie!
Pozdrawiam!
--==ooOOoo==--
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Więc wczoraj miałem kolejne wyjście do centrum handlowego z uwagi że tam miałem temat do załatwienia - niestety widać u kobiet uśmieszki nie wiem czemu wrzawa dziwna powstaje wśród kasjerek i ochrony niby głośno zaczyna się mowa na "inny temat" ale wiadomo o co chodzi! Wracając do kobiet niektóre wogóle nie zwracają uwagi, a niektóre jak pisałem uśmieszki pod nosem, a jeszcze inne (małolaty) chichoty - ja się pytam co w tym jest kurka takiego dziwnego że facet ma kozaki! Dobra nie mam oficerek ale nawet jeżeli bym miał męskie oficerki to i tak bym był na językach! Pod względem zachowania się Polaków nie lubię tego kraju!
Fakt jeżeli by mnie bardziej żona wspierała i razem byśmy chodzili to może inaczej bym się ja czół i inne by było zachowanie otoczenia.
Pozdrawiam!
Fakt jeżeli by mnie bardziej żona wspierała i razem byśmy chodzili to może inaczej bym się ja czół i inne by było zachowanie otoczenia.
Pozdrawiam!
--==ooOOoo==--
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A mi ten szumek wogóle nie przeszkadza... żona co jakiś czas mi wypomina że lubię być w centrum zainteresowania widok zdziwonych małolatów... bezcenny :lolol bedę miał chwile czasu to zrobie fotki w nowych kozakach... oj kłują w oczy ale za to w czasie ostanich mrozów były niezastąpione
pochodzisz trochę i się przyzwyczaisz
pochodzisz trochę i się przyzwyczaisz
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Moja ma 41, a ja 42. Większość jest tak skonstruowana,ze mi pasuje tez, bo mam wąską stopę.
Dzisiaj piękna pogoda więc postanowiłem zaszaleć trochę i ubralem na 30 minutowy spacerek po moim osiedlu ponizszy strój. Spojrzenia mijanych ludzi - bezcenne ale nie zauważyłem jakiegos wielkiego zainteresowania. Spojrzenia tak, jedna babka sie nawet uśmiechneła jak się mijaliśmy, ale na pewno nikt sie za mna nie odwracał bo specjalnie zwracałem na to uwage. Zdjęcia wykonane zaraz po powrocie, gdyż w nowej komórce nie mam samowyzwalacza. Nylonowy mi podsunal pomysł,ze moglem się w wystawie sklepowej sfotografowac - cóz nie wpdłem na to - moze nastepnym razem.
A czy ja pisałem,ze po trawce? U nas jest park taki w środku osiedla ze ścieżkami z płytek i przez niego zawsze przechodzi mnóstwo ludzi, inaczej sie po prostu nie da jak sie chce przejśc z jednej strony osiedla na druga. Wszyscy sobie tam spaceruja. No i ja też.legi pisze:a nie z pieskiem po trawce
Dzisiaj piękna pogoda więc postanowiłem zaszaleć trochę i ubralem na 30 minutowy spacerek po moim osiedlu ponizszy strój. Spojrzenia mijanych ludzi - bezcenne ale nie zauważyłem jakiegos wielkiego zainteresowania. Spojrzenia tak, jedna babka sie nawet uśmiechneła jak się mijaliśmy, ale na pewno nikt sie za mna nie odwracał bo specjalnie zwracałem na to uwage. Zdjęcia wykonane zaraz po powrocie, gdyż w nowej komórce nie mam samowyzwalacza. Nylonowy mi podsunal pomysł,ze moglem się w wystawie sklepowej sfotografowac - cóz nie wpdłem na to - moze nastepnym razem.
- Załączniki
-
- 1.jpg (69.55 KiB) Przejrzano 627 razy
-
- 2.jpg (66.82 KiB) Przejrzano 608 razy
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jeśli kobiety oglądają się za Tobą to jedynie dlatego że im się podoba Twój wygląd a nie dlatego że masz damskie buty. Wygląda to bardzo fajnie i w życiu nie pomyślałbym że coś jest nie tak gdybym Cię spotkał na ulicy. Nie wyobrażam też sobie jakichkolwiek negatywnych komentarzy a tym bardziej głupich uśmieszków bo niema absolutnie żadnego powodu.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt: