Dzień darmowej dostawy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dzień darmowej dostawy
W środę polskie sklepy internetowe organizują dzień darmowej wysyłki - tzn. niezależnie od wartości zamówienia nie płacimy za wysyłkę. Jednym ze sklepów, który przyłączył się do tej akcji jest emarylin.pl oraz kilka innych, które mają w swojej ofercie rajstopy. Więcej szczegółów o tej akcji pod tym adresem: www.dziendarmowejdostawy.pl/
PS. Jestem tutaj nowy i to jest mój pierwszy post, a zarazem nowy temat, więc jak jest w złym dziale czy coś z nim jest nie tak to proszę o wyrozumiałość :)
PS. Jestem tutaj nowy i to jest mój pierwszy post, a zarazem nowy temat, więc jak jest w złym dziale czy coś z nim jest nie tak to proszę o wyrozumiałość :)
-
- Gaduła
- Kontakt:
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nikt nikogo przecież do niczego nie zmusza :) a dałem po prostu informację dla tych osób, które jednak kupują przez internet, a dzięki temu mogą oszczędzić na wysyłce :)big fish pisze:Odechciało mi sie już kupować przez sklepy internetowe.
Trzy razy zrobiłem zakupy i 2 razy były pomyłki w towarze [mówię o kupowaniu rajstop].
Lepiej jednak mieć jakiegoś sprzedawcę ,u którego można zamówić towar niż kupowac z internetu.
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Podobnie skorzystałem z tej opcji. Poza tym moja poczta to jedna wielka kolejka. Teraz tylko pozostaje czekać na przesyłkę.Radziu pisze:Ja skorzystałem z promocji "darmowa wysyłka" może gdyby tak było, to bym częściej korzystał z zakupów wysyłkowych. Wysyłka na paczkomat jeszcze bardziej ułatwia sprawę, bo nie trzeba się bawić w ciuciubabkę z listonoszem czy kurierem.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja niestety nie jestem zadowolony. Na przesyłkę czekałem tydzień i się nie doczekalem. Napisałem maila, brak odpowiedzi. Zadzwoniłem, nic nie wiedzą, ale się dowiedzą i oddzwonią. O dziwo oddzwonili, okazało się że paczkomat który wybrałem nie obsługuje pobrań, a system skkepu tego nie wychwycil. W efekcie paczka doszła dziś, a ja nadal wolę realne sklepy.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rejestrując się na stronie InPostu przeczytałem wcześniej warunki i wśród nich było bardzo jasno napisane, że nie wszystkie paczkomaty obsługują opcję za pobraniem, do tego była bardzo czytelna mapa. Po prostu trzeba bardzo uważnie czytać co się akceptuje/podpisuje, żeby potem nie było problemów. Też wybrałem opcję za pobraniem, ale wcześniej upewniłem się na stronie operatora czy mogę zapłacić przy odbiorze.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt: