Witam - witek88
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam - witek88
Witam bywalców tego forum. Rajstopy nosze od, hmmm chyba 5 roku życia. Pierwszy raz założyłem u babci jakieś stare beżowe cienkie rajtki (już nie pamiętam czy za jej namową czy jakoś sam z siebie, ale dziadkowie wiedzieli bo paradowałem w nich po mieszkaniu) i tak to się zaczęło i trwa do dziś.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Nosze od czasu do czasu. Teraz w lato to dla mnie za gorąco żeby nosić Co do rodziny... hmmm babcia z dziadkiem wiedzieli i widzieli jak byłem mały i traktowałem jako zabawe. Co do rodziców może mama coś podejrzewać bo kilka razy znalazła w moim pokoju rajstopy czyli pewnie wie, ale jakiejś awantury mi z tego powodu nie zrobiła i nie poruszała tematu. Żadna z moich dziewczyn dotychczasowych również nie wiedziała o moim hobby
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Jak znajdzie sie taka, w ktorej bede widzial moja przyszla zone to pewnie sie przyznam. Do tej pory nie czulem potrzeby zeby powiedziec o tym ktorej z moich dziewczyn. Wszystkie widzialy ze lubie kobiece nogi. Jedna wiedziala doskonale ze lubie kobiece nogi w rajstopach i skrzetnie to wykorzystywala