Skarpetki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Skarpetki
Panowie jakie skarpetki nosicie jeśli nie macie rajstop lub które zakładacie do rajstop czy legginsów zimą i nie tylko zimą. Tak dzisiaj popatrzyłem na allegro w dziale skarpetki męskie i przeglądając 10 stron widziałem na prawdę kilka aukcji gdzie były inne skarpetki niż białe, czarne i szare. Były też niekiedy inne kolory(ciemne oczywiście), ale żeby w jakieś ciekawe wzorki był czy coś. Na kilku aukcjach były termoaktywne ale takich nie zaliczam do wzorkowatych. Miałem nadzieję, że znajdę coś ciekawego. Jak widać faceci noszą tylko czarne, białe i szare bez żadnych wzorków. Ciekawostką są skarpetki z disneya dla facetów :P
W sumie podeszły mi tylko jedne w paski, ale nic po za tym.
W sumie podeszły mi tylko jedne w paski, ale nic po za tym.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Skarpetki
DZIURAWEpantyhoseman pisze:Panowie jakie skarpetki nosicie jeśli nie macie rajstop
Ostatnio zmieniony 21 lut 2011, 23:29 przez musa, łącznie zmieniany 1 raz.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
http://szafa.pl/c5005462-wiosna-na-uczelnie.html
Jak wiecie drażni mnie sprawa wzorków i kolorów skarpetek :P Czytam czasem fora, czy komentarze i na prawdę irytuje mnie podejście ludzi do męskich skarpetek. Muszą być głównie białe albo czarne, a kobiety mogą nosić jakie im się podoba i nie koniecznie muszą pasować do czegokolwiek. Chyba niedługo zacznę nosić na złość wszystkim w paski itp itd :P
no ulżyło mi jak się z wami podzieliłem tą sprawą :P
Jak wiecie drażni mnie sprawa wzorków i kolorów skarpetek :P Czytam czasem fora, czy komentarze i na prawdę irytuje mnie podejście ludzi do męskich skarpetek. Muszą być głównie białe albo czarne, a kobiety mogą nosić jakie im się podoba i nie koniecznie muszą pasować do czegokolwiek. Chyba niedługo zacznę nosić na złość wszystkim w paski itp itd :P
no ulżyło mi jak się z wami podzieliłem tą sprawą :P
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Na danym zdjęciu te skarpetki chyba nie pasują? A nie chodzi mi o to konkretne forum
Radziu, napisałem, że czytam fora czyli nie tylko szafę :] Ja w takich skarpetkach też nie widzę nic złego, ale kiedyś któryś znajomy miał podobne i go koleżanki wyśmiały, ale to było kilka lat temu i wtedy jeszcze nie siedziałem w nowej modzie :P
Radziu, napisałem, że czytam fora czyli nie tylko szafę :] Ja w takich skarpetkach też nie widzę nic złego, ale kiedyś któryś znajomy miał podobne i go koleżanki wyśmiały, ale to było kilka lat temu i wtedy jeszcze nie siedziałem w nowej modzie :P
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mam pytanie do Radzia i do reszty także: Jak dobieracie skarpetki? Chodzi mi o to czy skarpetki takie we wzorki, paski czy jakieś kolorowe dobieracie do podkoszulek czy koszul do długich spodni? Bo może w ten weekend jakieś bym sobie kupił tylko nie bardzo wiem jakie, bo bez sensu kupić takie, które będą świecić spod spodni i nie będą pasować do całości... Wiadomo, że od butów też zależy, bo np. do czarnych butów zakładam czarne, ale czasem inne odcienie ciemnego też założę...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A czy ktoś z Was kupował skarpetki Gatta Fay z mikrofibry lub podobne? Jeśli tak, to jakie macie o nich opinie? Bo w sumie, to nigdy takich skarpetek nie nosiłem i zastanawiam się czy nie zamienić męskich na takie. :)
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
W moim przekonaniu nie można przesadzać z zakupami. Jak dla mnie to firma Gatta jest nieco przereklamowana, bo jest jej nieco za dużo na polskim rynku. Parę lat temu natknąłem się na wyroby firmy Knittex i jak na razie nie narzekam.
http://www.knittex.pl
http://www.knittex.pl/produkt,13.html
Można po prostu kupić parę takich skarpet o jakich mówiłeś, pochodzić w nich i tu napisać o swoich odczuciach w tym zakresie.
http://www.knittex.pl
http://www.knittex.pl/produkt,13.html
Można po prostu kupić parę takich skarpet o jakich mówiłeś, pochodzić w nich i tu napisać o swoich odczuciach w tym zakresie.
Jasiek