serial KLAN 11.02.2011 o męskich rajstopach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
serial KLAN 11.02.2011 o męskich rajstopach
wczoraj wieczorkiem zauważyłem w TV zwiastun klanu i było coś o czym co wyglądało jak kalesony/rajstopy. dziś obejrzałem cały odcinek i było o rajstopach męskich. matka kupiła synowi rajstopy i zachwalała jako ciepłą bieliznę dobrą dla zdrowia. czyżby coś się ruszyło?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Najwidoczniej coraz więcej osób w mediach i telewizji ma pojęcie o istnieniu rajstop męskich. A może już jakiś producent posmarował odpowiednią kasę producentom Klanu by właśnie umieścić taki wątek dzięki czemu powinna wzrosnąć sprzedaż. Najważniejsze, że coraz więcej osób dzięki takim skutecznym pomysłom będzie wiedzieć iż panowie także noszą rajstopy dla zdrowia i ciepła i niczego dziwnego w końcu w tym nie będzie.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Trzeba w tej spr.napisać do reżyser ,co mianowicie miał na myśli,czy getry ,czy rajstopy .
No jestem pod wrażeniem ,ze taki temat poruszono w serialu który pewnie z połowa PL ogląda.I bardzo naturalnie ta scenka wyszła.Jeżeli jest to nawet za namową prod.rajstop meskich ,to wyszła ta reklama nie nachalnie.Pewnie mamuśki ,ciocie namawiają młodzików do takich "wynalazków",i nie musi to być zaraz zachwyt z ich strony.Ale dobrze ,że taki temat jak rajstopy męskie miał miejsce, i to w takim serialu.
Dzięki Radziu za wrzutę ,bo ja akurat seriali nie oglądam,także chętnie sobie to obejrzałem.
Przy okazji popatrzyłem na te filmiki na you tube obok.Zaskoczylo mnie ,ze tyle jest filmików o rajstopach.
No jestem pod wrażeniem ,ze taki temat poruszono w serialu który pewnie z połowa PL ogląda.I bardzo naturalnie ta scenka wyszła.Jeżeli jest to nawet za namową prod.rajstop meskich ,to wyszła ta reklama nie nachalnie.Pewnie mamuśki ,ciocie namawiają młodzików do takich "wynalazków",i nie musi to być zaraz zachwyt z ich strony.Ale dobrze ,że taki temat jak rajstopy męskie miał miejsce, i to w takim serialu.
Dzięki Radziu za wrzutę ,bo ja akurat seriali nie oglądam,także chętnie sobie to obejrzałem.
Przy okazji popatrzyłem na te filmiki na you tube obok.Zaskoczylo mnie ,ze tyle jest filmików o rajstopach.
big fish
-
- Gaduła
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zdanie na temat czy to były rajstopy czy getry pozostaną podzielone, ale fakt, iż ta pani powiedziała męskie rajstopy, a nie getry jest najważniejszym punktem całej sytuacji, bo czy to rzeczywiście był rajstopy czy getry to interesuje głównie nas, a znaczenia wielkiego nie ma, bo jest słabo widoczne. Wiadomo, że jakby to firma się reklamowała podana była by nazwa i widoczne opakowanie no i oczywiście pojawił by się temat kilka razy, a nie raz. Czy będą podobne sytuacje czas pokaże.
big fish, nie sądze, by kupowali tak drogie rajstopy. Torba byłe eko papierowa tzn NONAME i te rajstopy bądź getry były pewnie wzięte z garderoby, a nie kupowane. To oczywiście moje zdanie
big fish, nie sądze, by kupowali tak drogie rajstopy. Torba byłe eko papierowa tzn NONAME i te rajstopy bądź getry były pewnie wzięte z garderoby, a nie kupowane. To oczywiście moje zdanie
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: