Męskie rajstopy.

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Męskie rajstopy.

Post autor: kasior » 01 wrz 2008, 19:41

Dzięki życzliwości kolegi Musa z naszego forum , który odstapił mi parę mam w końcu meskie rajstopy w ręku. Generalnie są to zwykłe rajstopy elastilowe tylko pudełko jest męskie. Ale jakby co można jakiemuś niedowiarkowi pokazać. Wielkie dzięki Musa ;-)
Poniżej fotki.

Obrazek Obrazek Obrazek
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 01 wrz 2008, 19:52

Kupiłem kiedyś wszystkie modele na allegro. Pewnie niedługo znowu siępojawią.
Radziu

Post autor: Radziu » 01 wrz 2008, 20:41

Tylko jaki sens kupować męskie skoro są droższe, a generelnie to samo co damskie :?:
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 02 wrz 2008, 11:42

Już pisałem jaki jest sens kupowania męskich rajstop, ale mogę powtórzyć. Lepiej rozmawia sie z kobietą (w moim przypadku kilkoma) na temat noszenia rajstop przez mężczyzn pokazując rajstopy męskie takie same jak damskie.
Wniosek: Rajstopy męskie zamykają usta kobiecie.
Radziu

Post autor: Radziu » 02 wrz 2008, 15:42

Hmmmm, a mi się dobrze rozmawia z kobietami o rajstopach, nie robiąc podziału na męskie czy damskie, chociaż w domyśle są to jednak damskie. Poza tym jak pokazujesz że to męskie :?: Nosisz ze sobą opakowanie rajstop które masz na nogach, żeby w razie rozmowy móc pokazać, że to męskie :?:

Nie widzę też potrzeby zamykania ust kobietom - lubię z nimi rozmawiać ;-)
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 02 wrz 2008, 16:37

najpierw pokazuję paczkę, a nie na nogach. Nie jestem w tych sprawach taki odważny jak Ty, ale i tak robię pewne rzeczy na które nie wszystkich forumowiczów stać. Myślę, ze jestem w polowie drogi do pełnej jawnosci. (Tyle, że teraz zrobiło się dla mnie strasznie pod górkę). :oops:
Radziu

Post autor: Radziu » 02 wrz 2008, 16:41

A co się stało, że jest pod górkę :?: Poza tym wydaje mi się, że lepiej, zamiast wszystkim w koło rozpowiadać i tłumaczyć się, znacznie naturalniej jest poprostu nosić. A co do rozmów, to też nie za dużo i nie prowokować ich specjalnie.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 02 wrz 2008, 16:49

Zgadza się, tez jestem za tym, żeby więcej działać, a mniej gadać. Niestety mam pod górkę, a ta górka składa sie z moich obaw i zawału, którego dostanę przy moim wyjściu na spacer.
Narazie doszedłem do granic moich możliwości. (muszę troche odsapnąć).
Radziu

Post autor: Radziu » 02 wrz 2008, 16:59

Wyluzuj się, przecież nie robisz nic złego. Te WSZYSTKO jest jedynie w Twojej głowie. Możesz sobie dla odwagi drinknąć troszeczkę, ale nie upij się ;-)
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 02 wrz 2008, 17:23

Po pijaku, to w samych rajstopkach przeszedłbym całe miasto.
Mnie niestety ludzie w mojej dzielnicy znają i traktują jako bardzo poważnego człowieka (choć taki nie jestem).
Gdybym był młodym chłopakiem, to nie miałbym obiekcji.
Co innego, jakby mówiły o tym 2-3 osoby, a co innego pół osiedla. :oops:
Masz na to jakąś receptę?
Radziu

Post autor: Radziu » 02 wrz 2008, 17:26

Ja przecież właśnie pisałem, żebyś się nie upijał, tylko napił się drinka małego, takiego na rozluźnienie i dodanie odwagi.

Czemu grasz przed otoczeniem kogoś kim nie jesteś :?:
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 02 wrz 2008, 17:43

Dzisiaj nie mogę, ale przy najbliższej okazji spróbuję po ilu drinkach obejdę okolicę, po jednym-mowy nie ma!
Obym tylko w rajstopkach na czterech nie zasuwał :lol:
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2008, 15:36

rafalG na nylonomanii pisze:Bardzo ciekawy artykul sprzed kilku dni http://www.columbusdispatch.com/live/co ... ml?sid=101
dla tych ktorzy nie znaja angielskiego - lawinowo rosnie sprzedaz rajstop kupowanych przez facetow :d
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 03 wrz 2008, 21:19

Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 wrz 2008, 22:26

kasior pisze:mam w końcu meskie rajstopy w ręku. Generalnie są to zwykłe rajstopy elastilowe tylko pudełko jest męskie
A mozesz trochę dokładniej je opisać? Czy rzeczywiście nie ma żadnych różnic, tak jak w woman?
Obrazek
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 03 wrz 2008, 22:37

Papo smerfie. Nie ma różnic. Zwykłe duże rajstopy. Miałem prawie wszystkie produkowane w Europie "męskie rajstopy" i niczym sie nie różniły. Nigdy nie miałem polskich zdaje sie "Lidia" połączonych ze skarpetkami.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 wrz 2008, 22:39

I wszystkie nie miały rozporków?
Obrazek
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 03 wrz 2008, 22:55

Ani jedne nie miały rozporka.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 04 wrz 2008, 08:51

Zastanawiam się dlaczego jednak w Polsce ich nie można kupić?
Owszem, widziałem wyroby Lidy i chociaż wrobione na stałe skarpetki są rozwiązaniem interesującym to góra z obleśnym rozporkiem do niczego nie potrzebnym jest odstraszająca.

Nawet na Allegro nic nie ma. dr.pantyhose, masz pole do popisu, masz na zachodzie dostęp to sprzedawaj na allegro.
Są sklepy internetowe w Niemczech, ale sposób płatności przerasta moje możliwości (brak karty kredytowej). Mogłem przez Allegro kupić pamięć CF z Hongkongu, a nie mogę rajstop z Niemiec. :-?

Wiem, że są takie same jak damskie, ale to dla kobiet stanowi różnicę i zapewne wiele by kupiło takie na prezent swojemu kochanemu (bo na opakowaniu jest napisane męskie), a i w razie wpadki mniej odważny mógłby dziewczynie pokazać opakowanie i stałby się od razu elegancki i modny, zamiast podejrzany :-D
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 04 wrz 2008, 10:26

papa_smerf pisze:...wyroby Lidy i chociaż wrobione na stałe skarpetki są rozwiązaniem interesującym ...
A jak wyglądają te wzory skarpetek :?: Ładne są, czy raczej obleśne :?: ma ktoś może jakieś fotki :?:
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 04 wrz 2008, 10:32

Mogę tak spróbować na allegro przed świętami. Tylko czy męskie rajstopy za 50 czy 60 zł będą miały wzięcie ? W końcu największa różnica to opakowanie. Chociaż pozytywna zaleta tych rajstop to wykonanie w technice 3D. Dają się rozciągać o wiele bardziej niż zwykłe. I wydaje mi się, że sa trochę bardziej trwalsze. Ale na rynku też są rajstopy
(damskie) wykonane w technologi 3D mikrofibre.
Radziu

Post autor: Radziu » 04 wrz 2008, 10:41

dr.pantyhose, jakieś tam wzięcie może będzie, ale niesądzę żeby było duże. Specjalnie obserwowałem inne aukcje na Allegro z męskimi rajstopami i tak było, niestety nie pamiętam w jakim okresie były te obserwacje. Okres przed świąteczny jednak powinien być lepszy.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 04 wrz 2008, 16:24

Jedyne co na Allegro znalazła wyszukiwarka i to w aukcjach zakończonych to jekieś lecznicze, bez stóp
http://www.allegro.pl/item405553451_raj ... eskie.html

Nic więcej nie ma i to od dłuższego czasu. W okresie przedświątecznym panie się na pewno rzucą na fajny prezencik pod choinkę, zwłaszcza jak się im delikatnie podpowie. :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 04 wrz 2008, 21:22

Radziu pisze:A jak wyglądają te wzory skarpetek :?: Ładne są, czy raczej obleśne :?: ma ktoś może jakieś fotki :?:
Proszę bardzo
http://www.karoline.pl/galerie/r/rajsto ... m_2234.jpg
Radziu

Post autor: Radziu » 04 wrz 2008, 22:35

No zwykłe czarne to jeszcze OK.
ODPOWIEDZ