Hej
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Hej
Hej wszystkim na początek powiem że mam 19 lat moja fascynacja rajstop zaczęła się od 13 lat więc już trochę czasu minęło:) nie wiem co dalej chcecie wiedzieć o mnie jakby co pytajcie, odpowiem na wszystko ;)
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Hej
czy nosisz rajstopy z szortami? opisz wyjsciakarol pisze:Hej wszystkim na początek powiem że mam 19 lat moja fascynacja rajstop zaczęła się od 13 lat więc już trochę czasu minęło:) nie wiem co dalej chcecie wiedzieć o mnie jakby co pytajcie, odpowiem na wszystko ;)
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Karol pisz co to co uważasz że jest ciekawe dla Ciebie .Masz przeciez tu na forum wiele tematów ,w roznych działach npkolory rajstop ,czy zakupy Albo jak się dowiedzieli znajomi ,lub zamierzasz [lub nie ]i powiedzieć że lubisz nosić rajtki.
Tak więc masz wiele tematów otwartych i tylko od Ciebie zalezy czy chcesz się nimi podzielić z nami .Powodzenia i odwagi w pisaniu Nie bój się że ktoś tu może Cię skrytykować , bo to jak wiesz, zdarza sie że są różne zdania na ten sam temat.
Tak więc masz wiele tematów otwartych i tylko od Ciebie zalezy czy chcesz się nimi podzielić z nami .Powodzenia i odwagi w pisaniu Nie bój się że ktoś tu może Cię skrytykować , bo to jak wiesz, zdarza sie że są różne zdania na ten sam temat.
big fish
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Siemka jeszcze raz z tą modą to akurat średnio mi idzie ponieważ krępuje się przed przyjaciółmi, no i jak narazie ubieram legginsy mikro polarem wewnątrz (są bardzo ciepłe i przyjemne w dotyku) gdy wychodzę na dwór lub do pracy pod spodnie oczywiście zakładam jak i rajstopy. Do szortów niestety nie noszę rajstop bo mieszkam na wsi więc tu się wszystko w momencie wychodzi, a w domu tylko czasami chodzę w rajtkach ponieważ mało przebywam w domu a jak już to śpię bo mam nocną pracę a w dzień śpię:). Rajstopy i legginsy uwielbiam bo są ciepłe i przyjemnie się w nich chodzi, tylko jestem jeszcze nieśmiały do tego ubioru :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Sory ale spódnica to bardzo duża przesada, dalsze kobiece ubrania zostawiam tranwescytom z kolei tych i homosiów nie toleruje i nie nawidzę no poprostu nie mogę na patrzeć, a co do wiosek polskich to nie jest tak dokładnie jak myślicie, na wsi jest zajebiście a nie przyjemne zapachy to są tam gdzie ludzie mają gospodarki no i na polach jak coś rozrzucają a tego teraz nie ma dużo napewno jest więcej zalet niż wad w naszych wioskach, a ja też jak i połowa ludzi nie lubi takich zapachów i nie pracuje w takich warunkach ale co na wsiach jest najlepsze to sporo pięknych dziewcząt
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie szukam tolerancji tylko piszę jak jest, trans nie toleruje bo to naprawę dziwne facet który czuje się kobietą to jest normalne? bo dla mnie nie, facet powinien stosownie się ubierać i dbać o siebie żeby wyglądał jak facet i czuł się jak prawdziwy facet, a geji tak samo nie toleruje i nie akceptuje ponieważ to jest coś ochydnego i nie naturalnego a z resztą każdy normalny człowiek ci to powie a i czy mężczyzna nie wygląda lepiej z kobietą i w dodatku naturalnie? ale to jest tylko moje zdanie.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Tak samo można zapytać - czy to jest normalne że facet chodzi w rajstopach? Dla wielu jest to coś ohydnego i nie naturalnego, każdy normalny człowiek ci to powie, a mężczyzna wygląda lepiej w kalesonach i w dodatku naturalnie, ale to jest czyjeś zdanie.
Jak widać, co jest normalne a co nie, to tylko pojęcie względne. Tak samo względne jest co jest ohydne.
Jak widać, co jest normalne a co nie, to tylko pojęcie względne. Tak samo względne jest co jest ohydne.
karol pisze:... moja fascynacja rajstop zaczęła się od 13 lat ...
Czy kurtkami i spodniami również fascynujesz się od 13 lat?karol pisze:...rajstopy są dla mnie odzieżą ochronną przed zimnem czyli jak kurtka czy spodnie ...
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
mam rozumieć, że jesteś dziewczyną, bo używasz damskich rajstop, a nie nawidzisz transwestytów, a ja Cię zapewniam, że dla sąsiadów nie jesteś transwestytą, a zboczeńcem, a nawet pędałem, bo żaden "normalny" chłop ze wsi nie ubierze rajstop, bo jego odzieżą docieplająca są wyłącznie kalesony (wiem coś o tym i wolałem takimi rzeczami na wsi się nie chwalić), także jeśli szukasz tolerancji na rajstopy u siebie, to zacznij od tolerancji dla innych lub opuśc to forumkarol pisze:Sory ale spódnica to bardzo duża przesada, dalsze kobiece ubrania zostawiam tranwescytom z kolei tych i homosiów nie toleruje i nie nawidzę no poprostu nie mogę na patrzeć, a co do wiosek polskich to nie jest tak dokładnie jak myślicie, na wsi jest zajebiście a nie przyjemne zapachy to są tam gdzie ludzie mają gospodarki no i na polach jak coś rozrzucają a tego teraz nie ma dużo napewno jest więcej zalet niż wad w naszych wioskach, a ja też jak i połowa ludzi nie lubi takich zapachów i nie pracuje w takich warunkach ale co na wsiach jest najlepsze to sporo pięknych dziewcząt
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
wiem że to też nie jest normalne dla tego nie ukazuje że noszę rajstopy a jak już to 100 den nie cieńszych a po drugie to pod spodnie mi nikt nie zagląda i tylko w zimową porę gdy naprawdę jest już zimno a tak to to wgl nie noszę rajstop, a ubraniami męskimi również się fascynuje żebyś wiedział bo lubię się odpowiednio ubrać żeby wszystko do siebie pasowało, a że nawet człowieka zdania nie szanujecie to i jeszcze nic nie rozumiecie, to sami nie jesteście tolerancyjni więc nie lepsi ode mnie fakt nie pasuje tutaj bo jesteście gorszymi dziwakami niż myślałem sam jesteś dziewczyną, z przyjemnością opuszczę te forum bo nie chce się stać takimi trans jak wy, współczuć wam tylko i nic więcej narazie dziewczynki
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
I właśnie dla tego forum już całkiem upada niestety. Jest tu paru userów którym się wydaje, że najeżdżanie i mieszanie z błotem to super sprawa żeby się popisać (nie wiem przed kim) i przy okazji najlepiej pokazać czyje zdanie jest najważniejsze.
Wstyd mi za was Grzesławie i Radziu. Jak tak będziecie dalej postępować to forum się nie będzie rozwijać i potracimy wszystkich nowomodniaków.
Co z tego, że karol ma swoje zdanie i twierdzi tak jak pisze. Skoro nie jesteście transami to po co się tak unosić? Każdy może mieć swoje zdanie w innych sprawach, ale jeżeli stosuje nową modę to lepiej niech będzie z nami niż przeciwko.
Karol, jeżeli takie jest twoje zdanie to mimo iż się z nim nie zgadzam to i tak je szanuje i może jednak jeszcze z nami pozostań mimo wszystko.
Wstyd mi za was Grzesławie i Radziu. Jak tak będziecie dalej postępować to forum się nie będzie rozwijać i potracimy wszystkich nowomodniaków.
Co z tego, że karol ma swoje zdanie i twierdzi tak jak pisze. Skoro nie jesteście transami to po co się tak unosić? Każdy może mieć swoje zdanie w innych sprawach, ale jeżeli stosuje nową modę to lepiej niech będzie z nami niż przeciwko.
Karol, jeżeli takie jest twoje zdanie to mimo iż się z nim nie zgadzam to i tak je szanuje i może jednak jeszcze z nami pozostań mimo wszystko.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Chociaż ktoś rozumie moją wypowiedź z góry dzięki anipoki, a tamtych wgl nie czaje czemu się tak unoszą, ale spokojnie nie zmieszali mnie z błotem jak by to zrobili to bym im pokazał jak się robi, więc nie czuję urazy, tylko dziwi mnie ich postawa przez moje wypowiedzi jak bym to ich obrażał tego akurat nie rozumiem
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
@Karol - jeśli jednak zdecydujesz się pozostać na forum to mam ogromną prośbę - używaj kropek, przecinków i dużych liter na początku zdania. Może to drobiazg, ale znacząco podnosi łatwość czytania Twoich postów.karol pisze:Chociaż ktoś rozumie moją wypowiedź z góry dzięki anipoki, a tamtych wgl nie czaje czemu się tak unoszą, ale spokojnie nie zmieszali mnie z błotem jak by to zrobili to bym im pokazał jak się robi, więc nie czuję urazy, tylko dziwi mnie ich postawa przez moje wypowiedzi jak bym to ich obrażał tego akurat nie rozumiem
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
anipoki póki na tym forum będzie tempiona inność, to tak długo te forum będzie upadac, bo transwestyci, homoseksualisci, czy transseksualiści są takimi samymi ludźmi jak my i wszyscy "normalni", a Ci którzy tak prostych spraw nie rozumieją to są hamulcowymi tego forum
przecież są tematy o spódnicach i sukienkach na tym forum i jakoś nikomu nie przeszkadza po za nowo przybyłym, któremu Bóg wie co się wydaje, chyba to, że jest od nich "lepszy"
przecież są tematy o spódnicach i sukienkach na tym forum i jakoś nikomu nie przeszkadza po za nowo przybyłym, któremu Bóg wie co się wydaje, chyba to, że jest od nich "lepszy"