Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Rozpoczęcie sezonu
Ja wczoraj (niedziela) otworzyłem sezon. Wyszedłem przekopać ogródek w rajstopach pod krótkimi spodniami. Cały mój ubiór stanowiły ciepłe nubukowe buty na futerku za kostkę (wycofane z codziennego uzycia ze względu na złamaną podeszwę), oliwkowe, grube, bawełniane rajstopy, krótkie, jeansowe spodenki (do 1/3 uda), beżowy T-shirt i czarna bluza polarowa + widły, szpadel i grabie. Żonę parę razy prosiłem, by udokumentowała na zdjęciach mój wysiłek włożony w prace ogrodowe, ale odpowiadała "dobrze, dobrze" i w końcu nic nie zrobiła, więc nie mam czym się pochwalić :( Ogrógek częściowo jest ogrdzony sztachetami, więc widok publiczny jest ograniczony, ale nie niemożliwy.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Dla mnie niestety ciepła pora roku raczej kojarzy się z zakończeniem sezonu. Jako że głównie używam rajstop pod spodnie - im chłodniej tym lepiej i tym bardziej doceniam ich walory. Zakładanie rajstop pod krótkie spodnie to narazie jeszcze dla mnie bardzo okazjonalna sprawa i raczej nieczęsta. Prawdziwe rozpoczęcie sezonu używania rajstop na codzień to raczej październik.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tak więc już na dobre rozpoczeła się wiosna czyli sezon rajstopkowo-szortowy ;) 2008!!!!
Ja osobiscie jeszcze nie chodze w szortach i rajstopach z kilku powodow. miedzy innymi owlosione nogi. ja wole napisac prawde niz oszukiwac ze chodze w rajstopach i szortach i ze jaki to jestem wspanialy. jestem ciekawy jak tam u was? czy juz chodzicie w rajstopkach i szortach? ja powoli sie zbieram do depilacji, ale zawsze jakos brakuje czasu albo jestem zmeczony i mi sie nie chce :/ szorty i rajstopki cieliste matowe cienkie zeby sie nie swiecily narazie pozniej sie moze zmieni na swiecace czekaja u mnie ;) szkoda ze nie mieszkam w domku jednorodzinnym, bo takto bym sobie po podworku troszki paradowal. ktos moze mieszka w domku?
Ja osobiscie jeszcze nie chodze w szortach i rajstopach z kilku powodow. miedzy innymi owlosione nogi. ja wole napisac prawde niz oszukiwac ze chodze w rajstopach i szortach i ze jaki to jestem wspanialy. jestem ciekawy jak tam u was? czy juz chodzicie w rajstopkach i szortach? ja powoli sie zbieram do depilacji, ale zawsze jakos brakuje czasu albo jestem zmeczony i mi sie nie chce :/ szorty i rajstopki cieliste matowe cienkie zeby sie nie swiecily narazie pozniej sie moze zmieni na swiecace czekaja u mnie ;) szkoda ze nie mieszkam w domku jednorodzinnym, bo takto bym sobie po podworku troszki paradowal. ktos moze mieszka w domku?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Kilka lat temu wybrałem się w cielistych stretchowych rajstopkach i krótkich spodniach żonie po papierosy. Było sierpniowe, deszczowe popołudnie, chyba niedziela. Kioski były już zamknięte, poszedłem więc do sklepu. Sklep typu SAM był otwarty, ale prowadził sprzedaż przez okienko w przedsionku. Wszedłem tam odważnie, mimo że w przedsionku było dwóch młodzieńców, popijających ukradkiem piwo. Sprzedawczyni podała mi fajki, zapłaciłem i wyszedłem. Obecni tam młodzieńcy zauważyli na bank, że byłem w rajstopach, ale nie zareagowali. A ja spokojnie wróciłem do domu mijając po drodze licznych przechodniów. Podobną przechadzkę miałem kilka dni później, ale wieczorem. Dodam jeszcze, że miałem skarpetki i sportowe buty.
[ Dodano: 11 ]
W ubiegłym sezonie kilka razy byłem na rowerze w podobnym stroju
Tomek
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Radziu, beda mowic, ale to beda moi znajomi. ja ich bardzo dobrze znam i wyobrazam sobie jakie pozniej beda docinki i glupie akcje, az tak mi nie zalezy na chodzeniu w rajstopach i szortach. a jak sie przeprowadze tam gdzie nikogo nie bede znal to juz wtedy bede mial to w dupie co kto mowi, bo i tak nikogo nie bede tam znal
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jeszcze nie udało mi się usłyszeć nic innego z pod klawiszy pantyhosemana oprócz czarnowidztwa, jak to wszystko jest do dupy - nasz naród ciemnogród, i nic się nie da....
Facet więcej odwagi, śmiałości i otwartości. Takie twoje zasklepione poglądy spychają cie do tego samego narożnika w którym znajdują się "twoi przesladowcy".
Rozejrzyj się wokół siebie i wypatrz więcej życzliwości, tolerancji i ogólnie człowieczeństwa. Na pewno nie zaszkodzi ci to....
Głowa do góry, rajtki na nogi!!! Nie bój żaby
Facet więcej odwagi, śmiałości i otwartości. Takie twoje zasklepione poglądy spychają cie do tego samego narożnika w którym znajdują się "twoi przesladowcy".
Rozejrzyj się wokół siebie i wypatrz więcej życzliwości, tolerancji i ogólnie człowieczeństwa. Na pewno nie zaszkodzi ci to....
Głowa do góry, rajtki na nogi!!! Nie bój żaby
tutaj to chyba przesadziłeś. poki co wystarczy mi ze je nosze pod spodniami i git. jak odczuje potrzebe pokazywania tego wszem i w obec to bede chodzil, ale ja sam otoczenia tego w ktorym jestem nie zmienie i chce miec dalej z nimi dobry kontakt. probowalem z niektorymi gadac tylko ze z innego numeru gg i ich reakacja... mi wystarczy mam poglad mniejwiecej na to.Jeszcze nie udało mi się usłyszeć nic innego z pod klawiszy pantyhosemana oprócz czarnowidztwa, jak to wszystko jest do dupy - nasz naród ciemnogród, i nic się nie da....
w nowym miejscu troche inna sprawa. zalezy jeszcze czy bede gdzies tam sam mieszkal czy z kobieta. ja niczego nie przesadzam do poki sie nie przeprowadze i nie obadam terenu itp. ty moze masz innych znajomych i akceptuja cie jako kobiete spoko. mi nic do tego ale jak juz mowilem. mi az tak na rajtkach nie zalezy. na razie jak jest niech tak bedzie
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
papa_smerf, sory ale ja sobie bede wybieral kolegow. poki co teraz wiecej i czesciej utrzymuje z nimi kontakt chodze na mecze na dyskoteki do barow pubow. pozniej za kilka lat bedzie kobieta nie bede mial tyle czasu dla kolegow. tak wiec poki co zadaje sie z nimi. wiem jak podchodza do niektore=ych tematow. wiem jak potrafia zartowac. naprawde rajstopy nie sa tego warte.