WITAJCIE

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
natasza1967
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

WITAJCIE

Post autor: natasza1967 » 17 maja 2012, 17:02

CZY NA FORUM SA TAKIE OSOBY JAK JA? CZYLI CZUJACY SIE KOBIETAMI W MESKIM CIELE?
Czy nie byłoby cudownie być kobietą?
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 17 maja 2012, 20:27

Raczej nie. :-/
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 17 maja 2012, 20:35

Cześć natasza1967 ponownie. Pewnie każdy z nas po troszkę czuje się kobietą albo raczej znajduje elementy kobece w swojej osobowości.. Znasz zasady na forum bo nie jesteś tu od dzisiaj. Napisz coś od siebie i nie przejmuj się złym nastawieniem.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
natasza1967
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: natasza1967 » 18 maja 2012, 12:34

Dziękuję drogi modeatorze. O moim kobiecym wnętrzu wie kilka osób i zewsząd odczuwam akceptację.
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 18 maja 2012, 14:50

Nataszo, mam nadzieje że mnie nie zrozumiałeś źle. Nie mam nic do takich osób jak ty i sam się przyznam iż kiedyś marzyłem aby urodzić się kobietą, lecz stwierdziłem, że byłaby ze mnie "lesbijka" ;-)
Mogę powiedzieć iż kocham nową modę dlatego, że nie znoszę podziału ubioru na damskie/męskie i uważam, że KAŻDY może ubierać się tak jak chce. Tylko niestety nie jest to akceptowane społecznie i nazywane często "zboczeniem" lub co gorsza "pedalstwem" (bez obrazy dla tych drugich).
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
natasza1967
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: natasza1967 » 18 maja 2012, 15:24

anipoki pisze:Nataszo, mam nadzieje że mnie nie zrozumiałeś źle. Nie mam nic do takich osób jak ty i sam się przyznam iż kiedyś marzyłem aby urodzić się kobietą, lecz stwierdziłem, że byłaby ze mnie "lesbijka" ;-)
Mogę powiedzieć iż kocham nową modę dlatego, że nie znoszę podziału ubioru na damskie/męskie i uważam, że KAŻDY może ubierać się tak jak chce. Tylko niestety nie jest to akceptowane społecznie i nazywane często "zboczeniem" lub co gorsza "pedalstwem" (bez obrazy dla tych drugich).
Jestem Nataszką i możesz mi pisać jak do kobiety. A co do lesbijki to chyba nią jestem.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 24 maja 2012, 22:08

natasza1967 pisze:Jestem Nataszką i możesz mi pisać jak do kobiety. A co do lesbijki to chyba nią jestem.
A większość naszych wrogów uważa nas za gejów. Ja tez myślę, ze w ciele kobiety byłbym lesbijką. Podobają mi się kobiety, a faceci mnie nie interesują.
Obrazek
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 26 maja 2012, 10:08

Witaj Natasza :-)
ja lubię chodzić w pończochach, oraz w damskiej bieliźnie, ale w żaden sposób nie czuje się kobietą :-)
mi też się marzy by zniknął rozdział na damskie i męskie ubrania, bo zazdroszczę kobietom takiego wyboru odzieży :-)
ODPOWIEDZ