Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Sam pisałeś ze śmietnik jest zajefajnyDanon pisze:Qrcze - pozamykali tematy na śmietniku i nie ma się gdzie wykłucać. Magda - w sobotę odwiedzę Twoje miasto :).
wow szkoda,że mnie raczej nie będzie- Papciu sie pewnie domysli gdzie chcę wybyć
a z drugiej strony ,żonka moglaby mieć żale
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
hmm powyższa wypowiedź sugerowałaby iż dopuszczasz możliwość spotkania bezpośredniego . Byłoby to o tyle śmieszne iż byłabyś pierwszą osobą poznaną przeze mnie netowo a spotkaną realnie. Ale pewnie szybciej Musę spotkam - jak kiedy w tamte strony droga zaprowadzi. Co do drugiej strony - żonkę mam dobrą, w sprawach kontaktów pozamałżeńskich mam zupełnie odmienne zdanie od Radzia i myślę że nie ma się czego obawiać.Magda pisze:wow szkoda,że mnie raczej nie będzie
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
heh, ja też się wybierałem, z tym że chwilowo odwołane, bo Żonka się pochorowała, ale jak się jej zdąży poprawić to napewno pojedziemy w tą sobotęDanon pisze:Qrcze - pozamykali tematy na śmietniku i nie ma się gdzie wykłucać. Magda - w sobotę odwiedzę Twoje miasto :).
[ Dodano: 2009-01-22, 22:06 ]
hmmmm...... a czego można się obawiać w moim przypadku, bo nie rozumiem o co Ci chodziDanon pisze:... Co do drugiej strony - żonkę mam dobrą, w sprawach kontaktów pozamałżeńskich mam zupełnie odmienne zdanie od Radzia i myślę że nie ma się czego obawiać.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- sorki Radziu ale kiedyś się wypowiadałeś że w Waszym związku miłość jest miłością a zachowania seksualne te pozamałżeńskie to zupełnie inna sprawa. Ponieważ u nas to pierwsze jest jednoznaczne z tym drugim, już tyle razy potrafiliśmy sobie udowodnić że w naszym przypadku "okazja nie czyni......" że nie ma problemu z kim i kiedy się spotykam.Magda pisze:z drugiej strony ,żonka moglaby mieć żale
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Może i tak - nie znajdę tego, ale z Twojej wypowiedzi wynikało że sex pozamałżeński tak dla sportu jest u was dozwolony, aby bez zaangażowania emocjonalnego i wtedy to nie jest zdradą. No ale jak to bywa ze słowem pisanym - mogłem coś źle zrozumieć.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
A tam - na śmietniku można o wszystkim i nikt nigdzie nie przeniesie . Choć ciekawe by było jeśli Papa moderator utworzyłby temat ze śmieci . W każdym razie tu trudno złamać zasady i być posądzonym o nietrzymanie się regulaminu.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Małe wyjaśnienie:
Przestałem pisać nie dlatego, że mi ktoś coś skasował, czy nie skasował, bo mnie to nie obchodzi tak samo jak Danona.
Nie mam i nigdy nie miałem żadnych pretensji do Radka, a wręcz przeciwnie, uważam, że zrobił dużo roboty, za którą nikt mu nie podziękował.
Dlaczego przestałem pisać wie Kasior, bo rozmawialiśmy o tym i na pewno coś na to zaradzimy, no problem.
Przestałem pisać nie dlatego, że mi ktoś coś skasował, czy nie skasował, bo mnie to nie obchodzi tak samo jak Danona.
Nie mam i nigdy nie miałem żadnych pretensji do Radka, a wręcz przeciwnie, uważam, że zrobił dużo roboty, za którą nikt mu nie podziękował.
Dlaczego przestałem pisać wie Kasior, bo rozmawialiśmy o tym i na pewno coś na to zaradzimy, no problem.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
udzielam się na forum bo tu trafiłam , a jest to jedno z nieliczych forumowisk gdzie jest normalnie, gdzie nie ma kretynów i wariatów. Może dlatego że w sumie jestem w miarę tolerancyjna.
Z drugiej strony mozna poznać opinie o tym elemencie garderoby i wiedzieć co kupić...
Czy lubie fetyszystów- no cóz każdy ma jakiś fetysz mniejszy lub większy - ja takze
Z drugiej strony mozna poznać opinie o tym elemencie garderoby i wiedzieć co kupić...
Czy lubie fetyszystów- no cóz każdy ma jakiś fetysz mniejszy lub większy - ja takze
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt: