Dawnych wspomnień czar
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
E-tam Danon. Nie ma czego się wstydzić ze swojej przeszłości. Nie zamordowałeś nikogo (mam nadzieję). Ja bym się wstydził gdybym tak jak mój tata spędzał 20 godzin dziennie przed telewizorem. Wstaję rano - on ogląda. Idę spacć (zaraz) - on cały czas ogląda. Pytam go - co fajnego w telewizji. On odpowiada - nie wiem.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Danon , być może, nie zaprzeczam, bo sam nie pamiętam ile razy nyllonomania padła przez ten czas, pamiętam tylko że pierwszy raz trafiłem na nią około roku 2003, może 2002 napewno nie wcześniej. A że sporo się zmieniło od tamtego czasu u każdego z nas to prawda. Sam z lekkim niedowierzaniem czytam własne posty
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- natasza1967
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jak miło
Fajnie, że również mogłem przeczytać parę swoich wypowiedzi jako natalia_cd
Czy nie byłoby cudownie być kobietą?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja nie wiem którą odsłonę pamiętam... Trafiłem gdzieś pewnie w 2004, może 2003, ale troche chyba jednak 2004 będzie odpowiedniejszą datą Nikt nie może mnie pamiętać, bo byłem tylko czytającym.
Naprawdę porąbany czas... Dojrzewanie, problemy z własną seksualnością, transwestytyzm, wręcz można powiedzieć, że uzależnienie. W opozycji do was - mnie się te tematy i posty źle kojarzą, chciałbym raczej zapomnieć o tym co było, a co ma pośredni wpływ na mnie do dziś.
Naprawdę porąbany czas... Dojrzewanie, problemy z własną seksualnością, transwestytyzm, wręcz można powiedzieć, że uzależnienie. W opozycji do was - mnie się te tematy i posty źle kojarzą, chciałbym raczej zapomnieć o tym co było, a co ma pośredni wpływ na mnie do dziś.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
A mnie to już nikt nie pamięta ? jak zawsze zresztą :)
Startowalem chyba pod ksywka Szczupak. Potem sie Przebranżowiłem na Kasior (to już było na 2 nylo) Fakt. Kiedyś byo fajniej. Pamiętam jak kombinowłem w pracy ,żeby sie do netu dobić i zczytywałem wszystko jak leci. Wtedy strasznie mnie fascynowało,że jest więcej takich osób.
Startowalem chyba pod ksywka Szczupak. Potem sie Przebranżowiłem na Kasior (to już było na 2 nylo) Fakt. Kiedyś byo fajniej. Pamiętam jak kombinowłem w pracy ,żeby sie do netu dobić i zczytywałem wszystko jak leci. Wtedy strasznie mnie fascynowało,że jest więcej takich osób.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Kasior - przesadzasz. Szczupak to zamierzchłe czasy, ale zdjęcia Kasiora w rajtkach i spodenkach na osiedlu były dla mnie wówczas tak rewolucyjne, jak dziś postawa Radzia dla Musy . Nie sądziłem wówczas że kiedyś sam odważe się wyjść tak między ludzi. Co by nie było Kasior jesteś wielkim prekursorem nowej mody - śmiem twierdzić że jednym z pierwszych jak nie pierwszym w tym gronie.kasior pisze:jak zawsze zresztą :)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: