Jak propagować, uświadamiać .... pomysł
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jest tak samo dostępny jak wszystkie inne, nie widzę specjalnego ukrycia. Co zatem proponujesz?5609938 pisze:Temat "jak propagowac" jest gleboko ukryty.
Jakoś to odczytałem inaczej. Mam przykre wspomnienia z młodości i jednej pielęgniarki szkolnej. Jeśli dla mnie jest normalne, że mój brat nosi to nie podnoszę jego nogawki, żeby innym pokazać, to jego sprawa, jak chcę to podnoszę swoją nogawkę. Ten ciekawski kuzyn zrobił to wbrew woli jego brata.kasior pisze: Pzrecież on właśnie bardzo dobrze do tego podszedł. tak jakby to było normalne,ze jego brat rajstopy nosi.
Tak to widzę, chyba, że twój opis sytuacji źle zrozumiałem.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Z histori reklam/witryn sklepowych pamiętam takie wydarzenia jak zatrudnienie żywych modelek jako manekinów. Używanie błędów ortograficznych w nazwach. I to działa. Więc dlaczego nie ubrac manekinów męskich w rajstopy w sieciowym sklepie. To jest pomysł. A męski zywy model na wystawie sklepu sieciowego w rajstopach ? To dopiero by była reklama dla sklepu. Każdy by tam wszedł aby zobaczyć.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja widziałem męskiego manekina w leginsach termicznych. Czemu Papo Smerfie taki sceptyczny jesteś. Faktycznie chyba nie ma wśród nas bogatych przedsiębiorców ale może ktoś z branży reklamowej przeczyta te nasze pomysły i zaispiruje go to do jakiejś reklamy.papa_smerf pisze:Ja nigdy nie widziałem na wystawie nawet chłopa w przepisowych kalesonach
Przecież reklama czy to pozytywna czy negatywna jest zawsze dobra jesli sie ja zapamieta. A taka reklama będzie na pewno zauważalna.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Może jestem zbyt sceptyczny, jednak mam takie przekonanie, że manekiny męskie nie za bardzo potrafią przekazać to co chcemy. Ich konstrukcja nie podkreśla kształtu nóg, a raczej przedstawia całą sylwetkę ukształtowaną pod garnitur.dr.pantyhose pisze:Czemu Papo Smerfie taki sceptyczny jesteś
Ja jednak na witrynie wolałbym widzieć plakaty w stylu tego chłopaka w nagłówku forum.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
rzecz gustu - ja nie oceniam, też nie sądzę że to było zrobione celowo. Po prostu pewnie tylko takie manekiny były, a sprzedają również męską bieliznę. Dla mnie śmiesznie wyglądają bokserki z wyraźnym miejscem na interes i nad nimi całkiem pokaźny biust.byczunio pisze:ale nikt nie zaryzykuje ubrania meskich manekinów w damską bieliznę, "bo wyglądałoby to obleśnie".
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jak propagować, uświadamiać .... pomysł
pomysł z manekinami jest zajebisty!
a dlaczego by ich nie ubrać?
ja bym proponował góra w stylu męskim a dół w stylu rajstopy + dodatki wg gustu.
Dodatki: spodenki spodnica, buty etz....
hmmmmmmm ... bardzo ciekawe :)
a dlaczego by ich nie ubrać?
ja bym proponował góra w stylu męskim a dół w stylu rajstopy + dodatki wg gustu.
Dodatki: spodenki spodnica, buty etz....
hmmmmmmm ... bardzo ciekawe :)