Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć
Tu znajdą się wszystkie posty nie na temat, które będą usuwane z wątków.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Wiesz, to ciekawe, bo jak ja próbowałem offtopy usuwać, to spotkało się to z wielkim niezadowoleniem. Poza tym uważaj, bo jeden z wiodujących offtopowiczów bardzo nerwowo reaguje.
Powiedz mi jak się przesuwa posty z jednego wątku do drugiego Bo nie potrafię tego robić, a wielokrotnie by mi się to przydało.
Powiedz mi jak się przesuwa posty z jednego wątku do drugiego Bo nie potrafię tego robić, a wielokrotnie by mi się to przydało.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2008, 21:39 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mówisz o sobie?Radziu pisze:Wiesz, to ciekawe, bo jak ja próbowałem offtopy usuwać, to spotkało się to z wielkim niezadowoleniem. Poza tym uważaj, bo jeden z wiodujących offtopowiczów bardzo nerwowo reaguje.
Jeśli chodzi o mnie to kasowałeś przeważnie posty nie pasujące twojej " mysli"
A można było je poprzenosić-Tak jak mówiłam jesteś złośliwy i zadufany w sobie...
U kogoś się słomkę zobaczy w oku a u siebie nie widzi się całej belki....
Popatrz na swoje offtopy w każdym temacie....
Jesteś poprostu manipulantem..... i to nie tylko moja opinia
koniec i kropka
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co miłego jest w oglądaniu penisa we wzwodzie pod rajstopami Kolejne rajstopy dla fetyszystów, tzn może i zwykłe, ale przedstawione jako dla fetyszystów. I kolejny link, który ładnie uświadamia ludzi, którzy wchodzą tu z ciekawościKornecken pisze:Niedługo powinny pojawić się kolejne produkty skierowane dla mężczyzn. Produkt chiński, co jakoś nie dziwi, bo ostatnio wszystko jest chińskie :) Od tego producenta są na razie 2 modele- lekkie 10 den i kryjące 80 den- a poniżej linki:
80: http://www.doyeah.com/cgi-bin/shop/swit ... &item=0858
10: http://www.doyeah.com/cgi-bin/shop/swit ... &item=0838
Miłego oglądania :)
Niby fajne, ale moim zdaniem bez sensu.papa_smerf pisze:A dla zwolenników japonek ten pomysł jest do kupienia
http://www.doyeah.com/cgi-bin/shop/swit ... &item=0104
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
W Nowej Gwinei tubylczy panowie noszą swoje atrybuty w jakichś rogach, czy wyżłobionych drążkach. Czy oni są fetyszystami?
Rzeczywiście trzeba mieć wzgląd na kulturę kraju, w którym się coś pokazuje. Można wyciągnąć mylne wnioski. Jeśli zaś chodzi o te chińskie rajstopy, to ich część majtkowa jest tak gruba, że jest zrobiona do noszenia bez bielizny.
Rzeczywiście trzeba mieć wzgląd na kulturę kraju, w którym się coś pokazuje. Można wyciągnąć mylne wnioski. Jeśli zaś chodzi o te chińskie rajstopy, to ich część majtkowa jest tak gruba, że jest zrobiona do noszenia bez bielizny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
No i po raz kolejny wychodzi z ciebie cenzor. Kornecken pisał o rajstopach i na kilkudziesięciu stronach oglądania są może ze trzy z takim widokiem. Weszliśmy na stronę chińską, nie dla nas przeznaczoną, bo nawet naszej czcionki tam nie ma i masz pretensje, że na swoim podwórku onie nie stosują się do zasad twojego podwórka?
Fakt, że te zdjęcia tam są, ale to nie wina Korneckena. Te zdjęcia nie są na forum, a jedynie na forum jest link.
Oceniasz forum jedynie według swoich kryteriów moralnych, ale pamiętaj, że Amelia też nie mieści się w ramach powszechnej aprobaty.
Fakt, że te zdjęcia tam są, ale to nie wina Korneckena. Te zdjęcia nie są na forum, a jedynie na forum jest link.
Oceniasz forum jedynie według swoich kryteriów moralnych, ale pamiętaj, że Amelia też nie mieści się w ramach powszechnej aprobaty.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Oj Radziu, wydaje mi się że mierzysz innych własną miarą która nijak nie przystaje do rzeczywistości, oraz wiele rzeczy postrzegasz inaczej niż np. ja.
Na stronie do której podałem link, są produkty- rajstopy- te nas interesują, natomiast kto chce, ten dostrzeże przede wszystkim "wzwody" pomijajac meritum w tej dyskusji- czyli rajstopy meskie- które pojawiaja sie coraz częściej w sklepach.. Ta strona jest odwiedzana przez ludzi dorosłych, którzy -mam nadzieję- potrafią podejść z dystansem do tego co widzą. Ty widzisz przede wszystkim coś co uznałem za mało istotne, możliwe do odfiltrowania. papa smerf dobrze podsumował przyczyny czemu chińska strona pokazuje towary tak jak pokazuje. Obawiam sie że wszędzie wokół siebie wypatrujesz "wzwodów", to niepokojąca oznaka :) Nie próbuj być strażnikiem dusz innych ludzi, albowiem nie jestes na to- jakby to ująć- wystarczająco czysty. Mam nadzieję że na tym zakończymy ową dyskusję, i żeby było jasne- życząc przyjemnego oglądania wskazywałem na produkty, których pojawienie wskazuje na rosnącą popularność rajstop meskich, a nie cielesne walory modeli... chociaż jak ktos chce to niech je sobie również docenia, a mnie nic do tego.
Pozdrawiam!
Na stronie do której podałem link, są produkty- rajstopy- te nas interesują, natomiast kto chce, ten dostrzeże przede wszystkim "wzwody" pomijajac meritum w tej dyskusji- czyli rajstopy meskie- które pojawiaja sie coraz częściej w sklepach.. Ta strona jest odwiedzana przez ludzi dorosłych, którzy -mam nadzieję- potrafią podejść z dystansem do tego co widzą. Ty widzisz przede wszystkim coś co uznałem za mało istotne, możliwe do odfiltrowania. papa smerf dobrze podsumował przyczyny czemu chińska strona pokazuje towary tak jak pokazuje. Obawiam sie że wszędzie wokół siebie wypatrujesz "wzwodów", to niepokojąca oznaka :) Nie próbuj być strażnikiem dusz innych ludzi, albowiem nie jestes na to- jakby to ująć- wystarczająco czysty. Mam nadzieję że na tym zakończymy ową dyskusję, i żeby było jasne- życząc przyjemnego oglądania wskazywałem na produkty, których pojawienie wskazuje na rosnącą popularność rajstop meskich, a nie cielesne walory modeli... chociaż jak ktos chce to niech je sobie również docenia, a mnie nic do tego.
Pozdrawiam!
Możesz mi wyjaśnić co masz na myśliKornecken pisze:Nie próbuj być strażnikiem dusz innych ludzi, albowiem nie jestes na to- jakby to ująć- wystarczająco czysty.
Poza tym nie jestem strażnikiem dusz, a jedynie próbuję coś zrobić, żeby dla społeczeństwa facet w rajstopach nie był postrzegany jak zboczeniec. Ale widzę, że wielu z was zrobi wszystko, żeby było wręcz przeciwnie.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jednocześnie podciągasz pod to też trans. A gwarantuję ci, że to drugie jest w pierwszej kolejności uważane za zboczenie, a facet w rajstopach co najwyżej jest traktowany jak dziwak. Chociaż mamy kobiety które tak nie uważają i jest ich dużo, tylko nie wszystkie zabierają głos.Radziu pisze:jedynie próbuję coś zrobić, żeby dla społeczeństwa facet w rajstopach nie był postrzegany jak zboczeniec.
Kornecken, skoro nie zamierzasz wyjaśniać, to po co wogóle wyciągasz takie bzdury
papa_smerf, co podciągam pod trans
W każdym razie chodzi o to, że zarówno phman jak i trans staram się przedstawiać w taki sposób, aby nie było to postrzegane jako zboczenie. Uważam, że wychodzi mi to z niezłym skutkiem.
Faktem jest, że zarówno w świecie phman jak i trans są osoby dla których TO jest fetyszem, zabawą z podtekstem erotycznym itp, ale nawet jeżeli te osoby udzielają się na tym forum, to mogłyby się powstrzymać trochę. Nie róbmy tutaj drugiej nylonomanii, czy innego forum erotycznego. Może jestem trochę przewrażliwiony, ale poprostu wolę chuchać na zimne.
papa_smerf, co podciągam pod trans
W każdym razie chodzi o to, że zarówno phman jak i trans staram się przedstawiać w taki sposób, aby nie było to postrzegane jako zboczenie. Uważam, że wychodzi mi to z niezłym skutkiem.
Faktem jest, że zarówno w świecie phman jak i trans są osoby dla których TO jest fetyszem, zabawą z podtekstem erotycznym itp, ale nawet jeżeli te osoby udzielają się na tym forum, to mogłyby się powstrzymać trochę. Nie róbmy tutaj drugiej nylonomanii, czy innego forum erotycznego. Może jestem trochę przewrażliwiony, ale poprostu wolę chuchać na zimne.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dlaczego facet który chodzi w rajstopach, w Polsce postrzegany jest jako dziwak,pedał,ciota?
Zapewne nie jeden raz słyszeliście takie określenia.
Facet który idzie ulicą ma mocny makijaż,spódnicę rajstopy ,damską torebkę,oczywiście buty na wysokim obcasie,lub inne typowo damskie,zawsze będzie trans.Mężczyzna ma taką a nie inną budowę,i chociażby nie wiadomo ile nałożył na siebie makijażu,będzie zawsze tak ,a nie inaczej postrzegany.Jest to styl trans,i czy się komuś to określenie podoba czy nie,jest tak i nie inaczej.Dlatego każdy inny facet który lubi chodzić w rajstopach z przyczyn wyłącznie praktycznych,a jest daleki od stylu trans,będzie właśnie postrzegany jako dziwak, itp.
Ponieważ większość społeczeństwa widząc osobę trans na ulicy,będzie identyfikowało każdego faceta w rajstopach,jako transa.
Zapewne nie jeden raz słyszeliście takie określenia.
Facet który idzie ulicą ma mocny makijaż,spódnicę rajstopy ,damską torebkę,oczywiście buty na wysokim obcasie,lub inne typowo damskie,zawsze będzie trans.Mężczyzna ma taką a nie inną budowę,i chociażby nie wiadomo ile nałożył na siebie makijażu,będzie zawsze tak ,a nie inaczej postrzegany.Jest to styl trans,i czy się komuś to określenie podoba czy nie,jest tak i nie inaczej.Dlatego każdy inny facet który lubi chodzić w rajstopach z przyczyn wyłącznie praktycznych,a jest daleki od stylu trans,będzie właśnie postrzegany jako dziwak, itp.
Ponieważ większość społeczeństwa widząc osobę trans na ulicy,będzie identyfikowało każdego faceta w rajstopach,jako transa.
Następny który nie rozumie czym się różni unisex od transowania. Styl trans to chyba sam wymyśliłeś, bo ja jeszcze nie słyszałem takiego określenia.
Jakoś nie rozumiem Twojego toku rozumowania. A tak wogóle to Ty chyba jesteś transfobem
Może to przezemniekamil pisze:Dlaczego facet który chodzi w rajstopach, w Polsce postrzegany jest jako dziwak,pedał,ciota?.
Nie zawsze. Trans będzie tylko wtedy kiedy jego zamiarem było upodobnienie się do kobiety.kamil pisze:Facet który idzie ulicą ma mocny makijaż,spódnicę rajstopy ,damską torebkę,oczywiście buty na wysokim obcasie,lub inne typowo damskie,zawsze będzie trans..
Kolejna bzdura, coś mi się wydaje, że bawisz się w "fakty i MITY na temat osób trans" Jeżeli ktoś umie się wiarygodnie przetransformować, to zawsze będzie postrzegany jako kobieta. Znam osobiście takich transów, którzy nawet mają takie drobne znajomości w świecie realnym, gdzie ktoś zna ich zarówno jako faceta i jako babkę i ani nie kojarzą, że to babka nie jest, ani tymbardziej, że to ta sama osoba.kamil pisze:Mężczyzna ma taką a nie inną budowę,i chociażby nie wiadomo ile nałożył na siebie makijażu,będzie zawsze tak ,a nie inaczej postrzegany...
Styl trans to chyba sam wymyśliłeś, bo ja nawet nigdy takiego określenia nie słyszałem. Poza tym niewiem do czego pijesz, ale coś mi się wydaje, że chodzi Ci znowu o to co ja nazywam modą unisex, a jak już pisałem, ma to z trans dokładnie tyle samo wspólnego co rajstopy. Pomimo ubioru który Ty określasz jako styl trans, a ja jako unisex, nadal jestem postrzegany jako facet, nie jest moim zamiarem udawanie kobiety i nie sądzę, żeby ktoś z powodu takiego stylu unisex brał mnie za transa.kamil pisze:Jest to styl trans,i czy się komuś to określenie podoba czy nie,jest tak i nie inaczej..
Jeżeli chodzi w rajstopach z przyczyn praktycznych, to raczej społeczeństwo nawet tego nie zauważy.kamil pisze:Dlatego każdy inny facet który lubi chodzić w rajstopach z przyczyn wyłącznie praktycznych,a jest daleki od stylu trans,będzie właśnie postrzegany jako dziwak, itp..
Pisz za siebie, niesądzę, by wiele osób tak postrzegało faceta w rajstopach, prędzej będą go postrzegać jako pedała/ciotę.kamil pisze:Ponieważ większość społeczeństwa widząc osobę trans na ulicy,będzie identyfikowało każdego faceta w rajstopach,jako transa.
Jakoś nie rozumiem Twojego toku rozumowania. A tak wogóle to Ty chyba jesteś transfobem