Czy macie gotowy argument?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Czy macie gotowy argument?
Czy macie gotowy argument na wypadek wariackiej reakcji jakiejś moherowej dewotki na widok waszych nóg w rajstopach?
Zastanawiałem się nieraz nad takim skutecznym ucięciem niezdrowej ciekawości.
*Nie pani sprawa - taki zwrot może zaognić reakcję wroga, bo może w jej mniemaniu potwierdzać homoseksualną orientację.
*Lekarz mi zalecił na żylaki - doskonały argument, ale raczej dla starszych.
*Chodzę bo żona stwierdziła że ma mi być ciepło i wygodnie - to mój argument, ale do tego trzeba mieć żonę lub dziewczynę.
*To taka nowa moda - troche wątpliwy, ze względu, że wróg na modzie sie nie zna...
Czy macie jakieś swoje własne pomysły do odwzorowania?
Zastanawiałem się nieraz nad takim skutecznym ucięciem niezdrowej ciekawości.
*Nie pani sprawa - taki zwrot może zaognić reakcję wroga, bo może w jej mniemaniu potwierdzać homoseksualną orientację.
*Lekarz mi zalecił na żylaki - doskonały argument, ale raczej dla starszych.
*Chodzę bo żona stwierdziła że ma mi być ciepło i wygodnie - to mój argument, ale do tego trzeba mieć żonę lub dziewczynę.
*To taka nowa moda - troche wątpliwy, ze względu, że wróg na modzie sie nie zna...
Czy macie jakieś swoje własne pomysły do odwzorowania?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Czy macie gotowy argument?
Sorry ale nie wyobrażam sobie możliwoci jakiegokolwiek zajcia na tym tle w wyżej opisanym przypadku. Było nie było trochę już żyję na tym wiecie i sympatycznie babcie niech będš najbardziej "moherowe" nie wpadnš na pomysł linczowania kogokolwiek za noszenie rajstop. To nie grzech, nie przestępstwo, nikomu nie szkodzi a one same zakładajš wnuczkom rajstopy i namawiajš je do ich noszenia w chłodne dni. Rozumiałbym argumenty dla znajomych czy dziewczyny, ale boguducha winne starowinki - nie przesadzajmy.papa_smerf pisze:Czy macie gotowy argument na wypadek wariackiej reakcji jakiej moherowej dewotki na widok waszych nóg w rajstopach?
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja bym się odwdzięczył w następujący sposób:
Pani ten kapelusz chyba nie pasuje do płaszcza :) (kapelusz=mochrek)
a tu widzi pani najnowszy trend mody ..
hehe
Pani ten kapelusz chyba nie pasuje do płaszcza :) (kapelusz=mochrek)
a tu widzi pani najnowszy trend mody ..
hehe
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dobre Nawet chyba za mocnerajski pisze:Pani ten kapelusz chyba nie pasuje do płaszcza :) (kapelusz=mochrek)
Ja kiedyś używałem latem szczególnie takiego argumentu.;Pogryzły mnie komary i żeby nie drapać chodzę w rajstopach.I muszę wam się przyznać to działało,mieszkam w odróżnieniu większości z was na wsi.A widziało mnie w rajtkach kilka osób.Sporo starszy sąsiad -bez reakcji,ciotka -tylko się uśmiechneła,-szwagier z siostrą-bez reakcji.od siedmiu lat mieszkam gzi indziej mam nowych sąsiadów (też na wsi) i myślę że wrócę do starego sposobu gdy chodzę w rajtkach po podwórku.
Meras.
Meras.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jak już ktoś wykazuje nadmierną ciekwość, trzeba mu dać odpowiedź. Można też zaproponować mu skorzystanie ze wzoru i wyrobienie własnego zdania na temat rajstop. Nikt ich nosić nie musi, ale spróbować może.
Nie polecam jednak na pierwszy raz rajstop po żonie, bo już swatygowane nie dają tyle przyjemnego dotyku co nowe mile jedwabiste.
Nie polecam jednak na pierwszy raz rajstop po żonie, bo już swatygowane nie dają tyle przyjemnego dotyku co nowe mile jedwabiste.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
dlatego ja od jakiegoś czasu jestem szczery i mówie prawdę,ze lubie, a jak ktos zapyta czemu to wtedy argumentuje, ale tez prawdziwie. po prostu... mysle,ze to najlepszy sposób,żeby wyargumentować i przy okazji rozpowszechnić rajtki jako normalnu ubiór unisexpantyhoseman pisze:dokładnie trzeba zaspokajać ludzką ciekawość :)
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ludzie, a po co wam argumenty Ja noszę rajtki, bardzo dużo ludzi o tym wie, w środkach masowej komunikacji też nie raz widzieli napewno, czy na mieście, ale nikt obcy mnie nie pytał dlaczego to robię. Nawet do głowy by mi nie przyszło żeby wogóle się tłumaczyć.
Znajomi czasami zapytają, to odpowiadam że noszę bo lubię, że mi się tak podoba, że przecież zima jest itp. Takie oczywiste odpowiedzi.
Znajomi czasami zapytają, to odpowiadam że noszę bo lubię, że mi się tak podoba, że przecież zima jest itp. Takie oczywiste odpowiedzi.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt: