Rozmiary rajstop
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Mi osobiście też bardzo pasują takie "relax", ucisk w niczym nie przeszkadza a przy okazji nie ma problemów ze zsuwaniem.Magda pisze:hmmmm ciężko mi powiedzieć-one są uciskowe zgadza się ale b. przyjemnie się je nosi
Papo, na pewno będą znacznie mniej uciskać niż te męskie które masz dostać pod choinkę. Skusiłeś się na tamte, to i te wypróbuj
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie pisałem konkretnie o miss marilyn. Wydaje mi się, że takie też mam, ale pudełek nie przechowuję więc mogę się mylić. Chodziło mi ogólnie o rajstopy "relax", czyli z mocniejszym i stopniowanym uciskiem.Magda pisze:Bodex z twojego posta wynika ,że miss marilyn relax 40 testowałeś
Mogę się wypowiedzieć o Sanpellegrino Massage 30 den, bo kupiłem kilka par w Makro (była wyprzedaż, po około 3 zł płaciłem) Są bardzo trwałe i przyjemne w dotyku. Miałem też kiedyś rajstopy tego typu Glamour i Veneziana, też były OK, dlatego napisałem że mi takie odpowiadają
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mam pytanko: jak zachowują sie rajstopy z dużą zawartością lycry w przypadku za dużego rozmiaru? Nie chodzi o duży klin, tylko rajstopy z małym klinem zbyt duzego rozmiaru. Duża zawartość wlókna mocno elastycznego powinna powodować, że takie rajstopy nie powinny się zsuwać, a jedynie będą mniej rozciągnięte, czyli grubsze. Taka jest moja teoria, a jak jest w rzeczywistości? Np. takie http://www.allegro.pl/item476488841_mar ... _cena.html ten rozmiar 3 jest w zasadzie w innych firmach 4 lub L. Co bedzie jak kupię za duże?
Tu szczególnie prosze Magdę o odpowiedź, bo takie używa.
Tu szczególnie prosze Magdę o odpowiedź, bo takie używa.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Wczoraj w trakcie spaceru z pieskiem wszedłem do delikatesów wielobranżowych po czekoladkę dla mojej pani i przy okazji zobaczyłem jakie mają tam rajstopy. Akurat mi sie wszystkie skończyły wiec kupiłem sobie jedna parę, bo jedna tylko była w moim rozmiarze i do tego nie ten kolor co bym chciał ale cóż... Dopiero w domu sobie poczytałem opakowanie i wyszło na to ,że włoska produkcja Glamour. Dzisiaj przechodzilem pół dnia i jestem nawewt zadowolony. nie ściągają sie za mocno, nie uciskaja za mocno i do tego nie maja tego pieprzonego klina między nogami.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mogę tylko powiedzieć ,żna swoim przykładzie i marlin-ów relaxów a tam widzę takowe
cene nie jest super rewelka 40 kosztują mnie zazwyczaj ok 12 w sklepie i ok 10 w hurtowni
Relaxy ja noszę 3 i szczerze papo powiem że juz miałam nasobie zarówno 2 jak i 4 gdy nie mogłam dostać 3 nic się nie zsuwało i nosi się je b. przyjemnie-faktem żjest że, hmmm ja mam biodra może małe ale mam u facetów zawsze ciut może się w pasie coś zwinąć.
Osobiście polecem relaxy -sprawdzałam , chodzę na codzień. na temat 40 powiem że są zaje-trwałe..:P
cene nie jest super rewelka 40 kosztują mnie zazwyczaj ok 12 w sklepie i ok 10 w hurtowni
Relaxy ja noszę 3 i szczerze papo powiem że juz miałam nasobie zarówno 2 jak i 4 gdy nie mogłam dostać 3 nic się nie zsuwało i nosi się je b. przyjemnie-faktem żjest że, hmmm ja mam biodra może małe ale mam u facetów zawsze ciut może się w pasie coś zwinąć.
Osobiście polecem relaxy -sprawdzałam , chodzę na codzień. na temat 40 powiem że są zaje-trwałe..:P
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja jednak jestem jakis wybitnie nieproporcjonalny
Wkurzony tym, że Gatta Rosalia 3, są na mnie zwyczajnie ZA DUŻE (i to dosc sporo), kupiłem sobie Laurę, ale postanowiłem zaryzykować i wybrałem rozmiar 2 (mam 173cm wzrostu). Teraz niczego nie trzeba podciągać i nareszcie częsć majtkowa nie jest zbyt długa... Może nogawki rzeczywiscie są teraz ciutkę zbyt krótkie (rajstopy nie dochodzą po same pachwiny), ale i tak jest o wiele wygodniej. Tak czy inaczej - raczej Gatta ma dosć przeciętne produkty moim zdaniem
Wkurzony tym, że Gatta Rosalia 3, są na mnie zwyczajnie ZA DUŻE (i to dosc sporo), kupiłem sobie Laurę, ale postanowiłem zaryzykować i wybrałem rozmiar 2 (mam 173cm wzrostu). Teraz niczego nie trzeba podciągać i nareszcie częsć majtkowa nie jest zbyt długa... Może nogawki rzeczywiscie są teraz ciutkę zbyt krótkie (rajstopy nie dochodzą po same pachwiny), ale i tak jest o wiele wygodniej. Tak czy inaczej - raczej Gatta ma dosć przeciętne produkty moim zdaniem
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
carin, zawsze tu mówiłam iż gatta nie jest za bardzo cool. pozatym kupując wyroby - odwróć opakowanie tam najczęściej jest taka mała tablica poglądowa- wzrost-waga-rozmiar
Nie zapominaj iż kobiety mają"kuperki" i biodra więc na kobietę nawet niższą będzie dobra 3 a dla ciebie będzie do luftu
Nie zapominaj iż kobiety mają"kuperki" i biodra więc na kobietę nawet niższą będzie dobra 3 a dla ciebie będzie do luftu
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem pierwszych rajstop firmy Marylin model Velour 20.
Ciekawe rozmiary, podawane podwójnie 1/2 i 3/4. Kiedy wyciągnąłem z opakowania przeraziłem się, że to na przedszkolaka, takie małe. Kiedy jednak zacząłem ubierać okazalo się, że się rozciągają jak sobie życzę. Są aksamitnie miękkie, część majtkowa t-band, nie za wysoka, nie ściska klejnotów, a guma o dość ciekawym splocie nie zwija się. Klin bawelniany, nie za duży, nie czuje się go.
Jestem tymi rajstopami zachwycony.
Ciekawe rozmiary, podawane podwójnie 1/2 i 3/4. Kiedy wyciągnąłem z opakowania przeraziłem się, że to na przedszkolaka, takie małe. Kiedy jednak zacząłem ubierać okazalo się, że się rozciągają jak sobie życzę. Są aksamitnie miękkie, część majtkowa t-band, nie za wysoka, nie ściska klejnotów, a guma o dość ciekawym splocie nie zwija się. Klin bawelniany, nie za duży, nie czuje się go.
Jestem tymi rajstopami zachwycony.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A nie mówiłam? a jak kupisz relaxy mimo iż cena jest 10-15 zł to chyba z innych zrezygnujesz
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 09:31 przez Magda, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: