Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Syty głodnego nie zrozumie.
Po to są różne grubości rajstop, aby dobierać do potrzeb termicznych.
Wczoraj u mnie była temperatura ok +8 stopni. Kiedy wyszedłem na ulicę w kurtce jesiennej i spodniach sztruksowych (pod nimi adrian z Biedronki) poczułem się jak nagi. Był tak zimny i silny wiatr, że wszystko przewiewało.
Wróciłem ubrać 60 den Consaya. Czy naprawdę mam udawać geroja, że to jeszcze nie ten czas?
Po to są różne grubości rajstop, aby dobierać do potrzeb termicznych.
Wczoraj u mnie była temperatura ok +8 stopni. Kiedy wyszedłem na ulicę w kurtce jesiennej i spodniach sztruksowych (pod nimi adrian z Biedronki) poczułem się jak nagi. Był tak zimny i silny wiatr, że wszystko przewiewało.
Wróciłem ubrać 60 den Consaya. Czy naprawdę mam udawać geroja, że to jeszcze nie ten czas?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Papo Smerfie, ale nikt nie neguje tego, że masz inne potrzeby niż np. Radziu czy ja. My mieszkamy w wielkim, zakopconym mieście, gdzie zawsze jst tak ciepło, że i nawet teraz widuję osoby ubrane na brytyjską modłę, czyli z gołymi łydkami wystawionymi na widok publiczny, a Ty, Człowiek Z Gór, stale jesteś narażony na długotrwałe oddziaływanie świeżego powietrza.papa_smerf pisze:Wczoraj u mnie była temperatura ok +8 stopni. Kiedy wyszedłem na ulicę w kurtce jesiennej i spodniach sztruksowych (pod nimi adrian z Biedronki) poczułem się jak nagi. Był tak zimny i silny wiatr, że wszystko przewiewało.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
O modzie możemy mówić, gdyby to było widać.dr.pantyhose pisze:Bo to taka "Nowa Moda".Radziu pisze:Najwidoczniej inaczej odczuwam ciepło, lub u Was przemawiają inne względy niż termiczne.
Co do wyboru grubości rajstop, to sezon zacząłem od 15 den i póki co na tym się skończyło.
A tak wogóle to dziś już po sezonie, ale podobno znowu ma się ochłodzić.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Majtki stringi też nosi się pod spodniami i ich nie widać, a w każdym razie nie powinno. To też taka moda. Tylko już nie nowa. A nosisz stringi Radziu czy majciochy ?Radziu pisze:dr.pantyhose napisał/a:
Radziu napisał/a:
Najwidoczniej inaczej odczuwam ciepło, lub u Was przemawiają inne względy niż termiczne.
Bo to taka "Nowa Moda".
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
chodze w 40 nawet nieraz latem te 40 które noszę wygladają jak 20 a faktycznie sa 40
latem chodzę w zależności od sytuacji nieraz bez rajstop a nieraz w... bo inaczej nie wypada i zalezy od pogody od8-których nie lubię bo mam na raz nieraz na pół raza i z torebki muszę wyciągać następne-do 40
hmmm twoja żonka jest zmrźluchem straszliwym
latem chodzę w zależności od sytuacji nieraz bez rajstop a nieraz w... bo inaczej nie wypada i zalezy od pogody od8-których nie lubię bo mam na raz nieraz na pół raza i z torebki muszę wyciągać następne-do 40
hmmm twoja żonka jest zmrźluchem straszliwym
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Magdo, cała sprawa meskich rajstop o te 4 magiczne słowa się rozbija. Facet ma cały rok chodzić w długich spodniach, a jak mu zimno to ma zakładać kalesony a do pracy marynarkę i krawat, bo inaczej nie wypada. A nam właśnie chodzi o przełamanie tego bezosobowego nakazu.Magda pisze:... bo inaczej nie wypada