Jakie rajstopy najlepsze pod spodnie

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 lis 2008, 12:45

Magda pisze:nigdy nie chodzę w krótkich spodniach i rajstopach- no 3/4 i rajtki, mini i rajtki to zrozumiałe ale hmmmmmm
W Wawie sporo kobiet chodzi teraz w krótkich spodniach (długosci od "majtkopodobnych" do za kolana) i rajstopach. Mi, pomijając spodenki "majtkopodobne", szczególnie podoba się zestaw ze spodniami tuż przed kolana i muszkieterkami.
Radziu

Post autor: Radziu » 21 lis 2008, 22:12

Potwierdzam, nawet dziś widziałem laseczki w takich zestawach i bardzo mi się to podoba. Korciło mnie żeby wyjść podobnie ubranym, tylko może ciut bardziej męskie buty, ale nie mam takich spodenek które by pasowały, musiałyby być czarne, ale może kiedyś...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 21 lis 2008, 22:59

Ja za to dzisiaj widziałem dziewczynę w naprawdę krótkim mini w rajstopach najwyżej 15 den i białej kurteczce z kożuszkem. Przy kolejnym dniu silnego zimnego wiatru z niedowierzanem patrzyłem na jej zgrabne i niezsiniałe od zimna nogi :shock:
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 22 lis 2008, 00:13

Radziu pisze:tylko może ciut bardziej męskie buty
Muszkieterki są bardzo męskimi butami, bo pochodzą z umundurowania woyskowego. Kolejna rzecz, którą kobiety nam zabrały i teraz nam odmawiają prawa do jej noszenia.
Radziu

Post autor: Radziu » 22 lis 2008, 08:55

byczunio, co za kobieta Ci odmawia :?:
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 22 lis 2008, 10:02

hmmm, Radziu, to czemy Ty chcesz bardziej męskie buty. A poza tym znajdź w sklepie męskie muszkieterki :-P
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 22 lis 2008, 12:01

wybaczcie! nikt Wam nie zabrał! sami z tych rzeczy rezygnujecie, potem zaczyna je nosić płeć przeciwna ...no i panom macho nie za bardzo wypada chodzić w takich samych rzeczach co my, nie zważają na gusta pozostałych Panów, a że większość gości jest z przekonania " macho" reszta stara się dostosować do tego teatru, bądź boi się szyderstw i śmieszności.
Więc poprostu sami sobie podziękujcie za taki stan rzeczy. :yeah
jestem ciekawa kiedy zrezygnujecie z pozostałych części ubioru, samochodów :yeah , pilota do tv :yeah :flaszka
Ostatnio zmieniony 22 lis 2008, 12:22 przez Magda, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 22 lis 2008, 12:31

Ale nam przywaliłaś :lol:
Z tym wzorowaniem się na macho to może nie jest tak jak to widzisz. To kobiety chcą mieć właśnie macho, a nie płaczącego mięczaka. Już mamy synkom wmawiają, że prawdziwy mężczyzna nie płacze. Może to co tracimy jest tylko w połowie naszą winą?
Magda pisze:jestem ciekawa kiedy zrezygnujecie z pozostałych części ubioru, samochodów , pilota do tv
Bokserki właśnie są na etapie przejmowania przez panie, z samochodami to jest pół na pół, zwłaszcza jak mąż jest na emigracji, a w przypadku powrotów z imprez to jest to 100% na stronę pań.

Np. urokliwa reklama proszku do prania gdy pani jest w koszuli męża twierdząc, że uwielbia chodzić w niej gdy go w domu nie ma. Ciekawe jak byśmy odebrali reklamę z panem w jej koszulce atłasowej z koronkami?

Sam bym się z tego uśmiał, a dlaczego skoro jestem otwarty na unisex w modzie?
Nie wiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 22 lis 2008, 12:38

Wiesz a może macho chcą mieć nastolatki? a panie w moim wieku kogoś, komu mozna wypłakać sie na ramieniu? kogoś kto dzieli smutki i radości? pomoże w domu.....
mozna by wiele wymieniać! Panom macho w każdym razie dziękuję- zreszta oni wolą bezbarwne, upaćkane tzw'tynkiem , głupiutkie i bezwolne"Barbie", a ja się do tego nie nadaje :evil:
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 22 lis 2008, 23:15

papa_smerf pisze:Ciekawe jak byśmy odebrali reklamę z panem w jej koszulce atłasowej z koronkami?
A jakbyśmy odebrali analogiczną reklamę pana w rajstopach mówiącego. - lubię w nich chodzić jak jej nie ma w domu.
Radziu

Post autor: Radziu » 22 lis 2008, 23:17

takie same porównania nasunęły mi się na myśl, po obejrzeniu tej reklamy.
kochamrajstopy

Post autor: kochamrajstopy » 17 lut 2009, 11:52

najlepsze cieliste 15 den;p
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 17 lut 2009, 23:37

kochamrajstopy pisze:najlepsze cieliste 15 den;p
Jak już piszesz, to przynajmniej trochę uzasadnij.
Obrazek
kochamrajstopy

Post autor: kochamrajstopy » 18 lut 2009, 14:27

no to uzasadniam:) cieliste bo lubie ten kolor a 15 den bo im cieńsze tym wygodniejsze:)
ODPOWIEDZ