W Wawie sporo kobiet chodzi teraz w krótkich spodniach (długosci od "majtkopodobnych" do za kolana) i rajstopach. Mi, pomijając spodenki "majtkopodobne", szczególnie podoba się zestaw ze spodniami tuż przed kolana i muszkieterkami.Magda pisze:nigdy nie chodzę w krótkich spodniach i rajstopach- no 3/4 i rajtki, mini i rajtki to zrozumiałe ale hmmmmmm
Jakie rajstopy najlepsze pod spodnie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
wybaczcie! nikt Wam nie zabrał! sami z tych rzeczy rezygnujecie, potem zaczyna je nosić płeć przeciwna ...no i panom macho nie za bardzo wypada chodzić w takich samych rzeczach co my, nie zważają na gusta pozostałych Panów, a że większość gości jest z przekonania " macho" reszta stara się dostosować do tego teatru, bądź boi się szyderstw i śmieszności.
Więc poprostu sami sobie podziękujcie za taki stan rzeczy.
jestem ciekawa kiedy zrezygnujecie z pozostałych części ubioru, samochodów , pilota do tv
Więc poprostu sami sobie podziękujcie za taki stan rzeczy.
jestem ciekawa kiedy zrezygnujecie z pozostałych części ubioru, samochodów , pilota do tv
Ostatnio zmieniony 22 lis 2008, 12:22 przez Magda, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ale nam przywaliłaś
Z tym wzorowaniem się na macho to może nie jest tak jak to widzisz. To kobiety chcą mieć właśnie macho, a nie płaczącego mięczaka. Już mamy synkom wmawiają, że prawdziwy mężczyzna nie płacze. Może to co tracimy jest tylko w połowie naszą winą?
Np. urokliwa reklama proszku do prania gdy pani jest w koszuli męża twierdząc, że uwielbia chodzić w niej gdy go w domu nie ma. Ciekawe jak byśmy odebrali reklamę z panem w jej koszulce atłasowej z koronkami?
Sam bym się z tego uśmiał, a dlaczego skoro jestem otwarty na unisex w modzie?
Nie wiem.
Z tym wzorowaniem się na macho to może nie jest tak jak to widzisz. To kobiety chcą mieć właśnie macho, a nie płaczącego mięczaka. Już mamy synkom wmawiają, że prawdziwy mężczyzna nie płacze. Może to co tracimy jest tylko w połowie naszą winą?
Bokserki właśnie są na etapie przejmowania przez panie, z samochodami to jest pół na pół, zwłaszcza jak mąż jest na emigracji, a w przypadku powrotów z imprez to jest to 100% na stronę pań.Magda pisze:jestem ciekawa kiedy zrezygnujecie z pozostałych części ubioru, samochodów , pilota do tv
Np. urokliwa reklama proszku do prania gdy pani jest w koszuli męża twierdząc, że uwielbia chodzić w niej gdy go w domu nie ma. Ciekawe jak byśmy odebrali reklamę z panem w jej koszulce atłasowej z koronkami?
Sam bym się z tego uśmiał, a dlaczego skoro jestem otwarty na unisex w modzie?
Nie wiem.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wiesz a może macho chcą mieć nastolatki? a panie w moim wieku kogoś, komu mozna wypłakać sie na ramieniu? kogoś kto dzieli smutki i radości? pomoże w domu.....
mozna by wiele wymieniać! Panom macho w każdym razie dziękuję- zreszta oni wolą bezbarwne, upaćkane tzw'tynkiem , głupiutkie i bezwolne"Barbie", a ja się do tego nie nadaje
mozna by wiele wymieniać! Panom macho w każdym razie dziękuję- zreszta oni wolą bezbarwne, upaćkane tzw'tynkiem , głupiutkie i bezwolne"Barbie", a ja się do tego nie nadaje
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: