CZY RAJSTOPY TO FETYSZ ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
dawno mnie nie było-ale po powrocie czytam i staram się odpisywać
Noszę bo
1. Lubię
2. jest mi wygodnie i w miarę ciepło, bądź w miarę chłodno
3.Czytałam gdzies tu ,że ktos nawet śpi w rajtkach ...hmmmm no wiem że lubi ale to np w/g mnie nie jest za normalne
4. czytajac niektórych na gg pytajacych co mam na sobie to raczej też nie jest oznaką normalności a raczej fetyszyzmu-poprostu ktoś szuka tanich podniet
5. trafianie na fotki i np w samych rajtkach z penisem na wierzchu też raczej wzbudza we mnie odrazę nawet jak ktoś jest młody
a swoją droga Radziu też kiedyś osiągniesz swój wiek i co zrezygnujesz z rajtek?
Noszę bo
1. Lubię
2. jest mi wygodnie i w miarę ciepło, bądź w miarę chłodno
3.Czytałam gdzies tu ,że ktos nawet śpi w rajtkach ...hmmmm no wiem że lubi ale to np w/g mnie nie jest za normalne
4. czytajac niektórych na gg pytajacych co mam na sobie to raczej też nie jest oznaką normalności a raczej fetyszyzmu-poprostu ktoś szuka tanich podniet
5. trafianie na fotki i np w samych rajtkach z penisem na wierzchu też raczej wzbudza we mnie odrazę nawet jak ktoś jest młody
a swoją droga Radziu też kiedyś osiągniesz swój wiek i co zrezygnujesz z rajtek?
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To z naszego forum ci ciekawscy pochodzą?Magda pisze:czytajac niektórych na gg pytajacych co mam na sobie to raczej też nie jest oznaką normalności
Dlaczego na ulicy nie pytają kobiet jaki fason i kolor majtek mają na sobie. Przykro mi Magdo, że w zamian za wspieranie naszych działań musisz mieć do czynienia z półgłówkami którzy zamiast mózgu mają zbiornik spermy, ale jak widać szumowiny podwieszają się zawsze do ludzi działających w słusznej sprawie.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kobiety w czasie 2 wojny światowej traktowały pończochy jako fetysz i wszystko robiły aby udawać, że je mają na nogach. Tylko do końca nie wiem czy robiły to dla mężczyzn czy dla siebie. Myślę, że kobiety sa fetyszystkami różnych rzeczy w tym niektóre rajstop i pończoch, inne torebek czy butów, a jeszcze inne fajnych samochodów i łysych baesbolistów. Ale w napewno malowanie nóg aby udawać pończochy to chyba fetysz wyglądu nóg i reakcji jaka to wywołuje.
Dzisiaj mozna by zrobic mężczyźnie taki tatułaż na nogach. Ciekawe jaki by efekt wywołało.
Dzisiaj mozna by zrobic mężczyźnie taki tatułaż na nogach. Ciekawe jaki by efekt wywołało.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
dr.p-hose, w tamtych czasach wyjście na ulicę bez pończoch było odbierane przez otoczenie tak, jak dzisiaj wyjscie topless. Podobnie traktowano wyjście bez czapki, czy kapelusza. Moja babcia (wychowana w przedwojennej stolicy) jeszcze w latach 80. nie pozwoliła sobie na wyjście na ulicę z gołą głową niezależnie od pogody.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Fetysz..już pisałam że dla wielu tu to fetysz..... i nie wiem czemu zaprzeczacie- czy to cos strasznego?
no wiem ktoś mi powie, że to nie fetysz tylko np zbieractwo....bezcelowe jest mieć mieć stoooosy rajstop- albo traktujecie to jako ciuch ( raczej nikt z was nie ma 20 swetrów) albo jako cos więcej i chyba coś w tym jest ,że wielu pisze o tej części bielizny z taaakim zadowoleniem.
A swoją drogą Papo Smerfie- jakoś nie chciała bym dostać od męża( nie mam) czy znajomego płynu do higieny intymnej- mogła bym to źle odebrać
HMMMM na prezenty nie powinno sie dawać dezedorantów, mydeł a tym bardziej płynu do higieny intymnej.....
koszulkę nocną owszem- ale trzeba wiedzieć czy trafilismy w gust
podobnie jest z kosmetykami - wolę sama kupić , dobrać pozatym od niektórych jestem uczulona(pudry)-tzn akurat chyba z 2 firm
no wiem ktoś mi powie, że to nie fetysz tylko np zbieractwo....bezcelowe jest mieć mieć stoooosy rajstop- albo traktujecie to jako ciuch ( raczej nikt z was nie ma 20 swetrów) albo jako cos więcej i chyba coś w tym jest ,że wielu pisze o tej części bielizny z taaakim zadowoleniem.
A swoją drogą Papo Smerfie- jakoś nie chciała bym dostać od męża( nie mam) czy znajomego płynu do higieny intymnej- mogła bym to źle odebrać
HMMMM na prezenty nie powinno sie dawać dezedorantów, mydeł a tym bardziej płynu do higieny intymnej.....
koszulkę nocną owszem- ale trzeba wiedzieć czy trafilismy w gust
podobnie jest z kosmetykami - wolę sama kupić , dobrać pozatym od niektórych jestem uczulona(pudry)-tzn akurat chyba z 2 firm
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Jakoś trafiłam papo na twoją wypowiedź akurat nie wiem czy w tym temacie ale zdaje się że tak- przegladałam forum bo dawno mnie nie było i było napisane o prezentach czy to koszuli nocnej czy właśnie plynu do higieny.......
znajdę ale to teraz wymaga czasu
[ Dodano: 2008-11-21, 18:19 ]
W tym temacie
Wysłany: 2008-03-16, 10:31
Taki sam dreszczyk emocji występuje przy kupowaniu damskiej nocnej koszuli, lub płynu do higieny intymnej.
następnie 'chłopak' napisał że po co miałby kupowac takie rzeczy
poniżej jest Twoja Papo odpowiedź
[ Dodano: 2008-11-21, 18:21 ]
[ Dodano: 2008-11-21, 18:39 ]
Byczunio a czemu nie wypisujesz o tym na forum...sorry jeszcze slipki dodaj.......
nie wiem czy to chwalenie się? a może to jednak fetysz..... bo tak to mozna potraktowac dosłownie ja odbieram to tak: "ojezuuuuuu ale cooll , ale mam rajstop, nawet w nich śpię(zreszta trafiałam tu takie wypowiedzi), popatrzcie, wow w samych rajtkach dziś latałem i sasiedzi patrzyli....."
Sorry jak kogoś uraziłam
znajdę ale to teraz wymaga czasu
[ Dodano: 2008-11-21, 18:19 ]
W tym temacie
Wysłany: 2008-03-16, 10:31
Taki sam dreszczyk emocji występuje przy kupowaniu damskiej nocnej koszuli, lub płynu do higieny intymnej.
następnie 'chłopak' napisał że po co miałby kupowac takie rzeczy
poniżej jest Twoja Papo odpowiedź
[ Dodano: 2008-11-21, 18:21 ]
papa_smerf pisze:Żonaty mężczyzna kupuje takie rzeczy na prezent, a nawet nie tylko żonaty.chlopak19 pisze:A po jaka cholere mialbym kupowac takie rzeczy?Czy my dyskutujemy na wolne tematy w towarzyskim stylu, czy spieramy się o literkę w stylu polityków. Bo jeśli to drugie, to ja dziękuję za konwersację.chlopak19 pisze:Sam sobie zaprzeczaszMłode dziewczyny kupują z ciekawości, znam nawet takie, które wykorzystywały prezerwatywy do przemytu złota przez granicę.chlopak19 pisze:prezerwatywy potrzebne sa obu strono stosunkuHej, hej co to ABW, czy jakaś inna policja. To jest wewnętrzna sprawa userów i jak będą mieli życzenie to napiszą, ale na twoje życzenie nikt tu się nie bedzie spowiadał, a póki co to odsyłam do encyklopedii po zgłębienie znaczenia terminu "fetyszyzm".chlopak19 pisze:No to niech uzytkownicy forum zaczna sie przyznawac po kolei
[ Dodano: 2008-11-21, 18:39 ]
Byczunio a czemu nie wypisujesz o tym na forum...sorry jeszcze slipki dodaj.......
nie wiem czy to chwalenie się? a może to jednak fetysz..... bo tak to mozna potraktowac dosłownie ja odbieram to tak: "ojezuuuuuu ale cooll , ale mam rajstop, nawet w nich śpię(zreszta trafiałam tu takie wypowiedzi), popatrzcie, wow w samych rajtkach dziś latałem i sasiedzi patrzyli....."
Sorry jak kogoś uraziłam
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Znaczy że jesteś fetyszystą koszulbyczunio pisze:ja ostatnio policzyłem i mam... 80 koszul. Zajmuje to ok 1 mb szafy.Magda pisze:raczej nikt z was nie ma 20 swetrów
Ja akurat rajstop mam tyle co potrzeba na bieząco, raczej nie kupuję na zapas, a jak już to masz po 5 par, żeby co chwile do sklepu nie latać, chocia.ż bywa że wystarcza mi to na cały sezon, wszystko zależy od tego w jakim stanie mam buty
Jak by dobrze policzyć to mogłoby się okazać, że swetrów mam więcej
A do tego że przechodziłem przez fetyszyzm to już się chyba i tu przyznawałem
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: