Teraz jest moda na takie (damskie w Polsce, unisex na świecie) spodniedr.pantyhose pisze:I z dużo zadużym kuprem i aby krok opadał między kolana.
Rajstopy Meskie w sklepach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja też zamówiłem, dziś dostałem info że wysłali paczkę. Mam nadzieję że dotrze w całości
[ Dodano: 2008-11-12, 15:45 ]
[ Dodano: 2008-11-12, 15:45 ]
Ja pewnie za 2-3 dni dostanę paczkę, ale żona póki co nie chce nawet słyszeć abym taki prezent pod choinkę dostał, więc pewnie nie będę czekał z wypróbowaniem do świąt.papa_smerf pisze:Nie wiem jak się noszą bo żona zaraz schowała je przede mną, zgodnie z umową, że pod choinkę dostanę.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Wróciłem do domu, rozpakowałem paczkę, wyjełem ładne pudełko z rajstopami... (zmasakrowane pzez Pocztę Polską - spora tu zasługa niedbałego zapakowania), wyjełem same rajstopki i nie ma to tamto, wskoczyłem w nie celem wypróbowania :) Pierwsze wrażenie- jest ok. Wystarczająco długie, nie trzeba nic na siłę naciągać :)
Fajnie wykonane, sa dosyć grube ale nie kryjące, nieco bardziej obcisłe od zwykłych rajstop, dobrze przylegają do nogi. Nie jest to mikrofibra, przypomina to raczej typowo damskie rajstopy z Lycry. Trochę zabawnie wyglądają wzmocnione pięty :) aa, i mają formowaną stopę.
Część majtkowa jest duzo grubsza, najciekawiej prezentuje się klin- przypomina klin z damskich rajstop, tylko że przedłuzony z przodu, tak że klejnoty mają się bardzo komfortowo- bardzo mi się to podoba! Czuć tez od nich zapach jakby dezodorantu- na opakowaniu jest napisane, że rajstopy mają właściwości bakteriobójcze i zapobiegają powstawaniu przykrych zapachów, fajna rzecz.
Ogólnie są bardzo ok! Jeden minus to cena... no i okaże się jeszcze jak będzie z trwałością.
Fajnie wykonane, sa dosyć grube ale nie kryjące, nieco bardziej obcisłe od zwykłych rajstop, dobrze przylegają do nogi. Nie jest to mikrofibra, przypomina to raczej typowo damskie rajstopy z Lycry. Trochę zabawnie wyglądają wzmocnione pięty :) aa, i mają formowaną stopę.
Część majtkowa jest duzo grubsza, najciekawiej prezentuje się klin- przypomina klin z damskich rajstop, tylko że przedłuzony z przodu, tak że klejnoty mają się bardzo komfortowo- bardzo mi się to podoba! Czuć tez od nich zapach jakby dezodorantu- na opakowaniu jest napisane, że rajstopy mają właściwości bakteriobójcze i zapobiegają powstawaniu przykrych zapachów, fajna rzecz.
Ogólnie są bardzo ok! Jeden minus to cena... no i okaże się jeszcze jak będzie z trwałością.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ciekawe jaka jest różnica między
http://www.aries-hosiery.cz/cz/frames/p ... efault.htm
a
w tych damskich pisze: s velkým předním klínem
Rozumiem z tego z dużym klinem z przodu, a w męskich też chyba tak można powiedzieć, tylko mądrze jest z anatomicznym klinem.
Ciekawe ile one w Czechach kosztują?
a
w tych damskich pisze: s velkým předním klínem
Rozumiem z tego z dużym klinem z przodu, a w męskich też chyba tak można powiedzieć, tylko mądrze jest z anatomicznym klinem.
Ciekawe ile one w Czechach kosztują?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
może rynek zbytu na ten towar wciąż za mały, i nie chce im się schylac po mały pieniądz? :) jak by nie było, w Warszawie wciąż nie widziałem na własne oczy żadnego mężczyzny oprócz siebie co nosi rajstopy :) no może i widziałem ale pewności nie mam- na rowerze mi kiedys migneły 2 czy 3 osoby do których miałem podejrzenie ze rajstopy na sobie miały...
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie myśl czy widziałeś, ale powiedz czy widziano ciebie?Kornecken pisze:jak by nie było, w Warszawie wciąż nie widziałem na własne oczy żadnego mężczyzny oprócz siebie co nosi rajstopy :)
W tym problem, że nie każdy jest zgrabny jak gazela i nie każdy jest odważny jak Radziu. Już sama ilość userów tego forum razy jedna para miesięcznie daje możliwość zarobienia w roku trochę kasy. Czesi robią rajstopy, a jest ich kilka razy mniej niż Polaków, a o eksporcie nie wspomnę.
http://www.primaobchod.com/detail/silne ... o60-aries/
i jedne i drugie kosztują 150 koron wysyłkowo.
Znalazłem też cenę hurtową 141 koron.
i jedne i drugie kosztują 150 koron wysyłkowo.
Znalazłem też cenę hurtową 141 koron.
No niewiem, ja bym nie kupił, a poza tym większość z userów to tylko podglądacze i pewnie też trochę fetyszystów szukających wrażeń, oni też męskich by nie kupili.papa_smerf pisze:Już sama ilość userów tego forum razy jedna para miesięcznie daje możliwość zarobienia w roku trochę kasy.
Osobiście uważam, że jak forum ma mieć czytelność i ludzie się mają dowiedzieć, to trzeba znieść obowiązek logowania do czytania,
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tylko te męskie są jak damskie z usprawnieniem w kroku. Niektórzy tak nosza damskie z przesunięciem klina do przodu.Radziu pisze: oni też męskich by nie kupili.
Całkowicie się z tym zgadzam. Logowanie tylko do pisania. Ale to musimy zamiescić w "sprawach forum"Radziu pisze:Osobiście uważam, że jak forum ma mieć czytelność i ludzie się mają dowiedzieć, to trzeba znieść obowiązek logowania do czytania,
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Żona nie ma nic przeciwko abym nosił rajstopy czy też inne elementy damskiej garderoby (body, figi) ale pod warunkiem że oprócz niej nikt inny tego nie widzi. To że te są męskie nie ma dla niej większego znaczenia, ma "zakodowane" że rajstopy są damskie i jakoś nie może zdania zmienić.papa_smerf pisze:To znaczy? Wogóle ci zabrania, czy chce abyś jak najszybciej nosił?
Wprawdzie kilka tygodni temu (argumenty z tego forum pomogły ) pozwoliła mi chodzić w rajtkach i krótkich spodenkach przy dzieciach (w domu oczywiście), obiecała też że w wakacje będę mógł chodzić w rajtkach i rybaczkach, jak nie będzie żadnych "sensacji" i wystarczy mi odwagi to pewnie i krótkie spodenki przejdą. Ale rajstopy jako prezent pod choinkę to przynajmniej na razie za dużo dla niej, zwłaszcza że mamy sporą rodzinę i ten prezent widziało by z 15 osób.
Tak więc nie naciskam i doceniam to, że i tak ostatnio na dużo się zgodziła. Zresztą mam "chytry plan" ujawniania się przed rodziną małymi krokami. Na najbliższe święta pod choinkę dostanę takie podkolanówki http://www.allegro.pl/item475778718_mes ... akowe.html
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie widzę różnicy w podejściu do problemu, ale widzę różnicę w żylakach. Te poniżej kolan żona pozwala leczyć, powyżej nie wolno?
Troche się dziwię twojej żonie, przecież z prezentu od niej nie musisz się tłumaczyć i rodzina uzna, że żona wie co ci jest potrzebne i zapewne żona będzie cię musiala długo przekonywać do założenia tak niemęskiego ubioru (tak pomyśli rodzina), ale zdrowie jest najważniejsze i "ile go cenić trzeba ten tylko się dowie, kto je utracił..."
Troche się dziwię twojej żonie, przecież z prezentu od niej nie musisz się tłumaczyć i rodzina uzna, że żona wie co ci jest potrzebne i zapewne żona będzie cię musiala długo przekonywać do założenia tak niemęskiego ubioru (tak pomyśli rodzina), ale zdrowie jest najważniejsze i "ile go cenić trzeba ten tylko się dowie, kto je utracił..."