I to nawet dwie pary zamówiłeś.Kornecken pisze:no dobra, zamówiłem
Rajstopy Meskie w sklepach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Z opisu "Rajstopy są wyposażone w anatomicznie dopasowaną część przednią aby uzyskać maksymalny komfort podczas noszenia." jak i tabelki rozmiarów wynika że nie są to typowo damskie rajstopy. Ale najlepiej aby się wypowiedział ktoś kto kupi.dr.pantyhose pisze:Ciekawy jestem czy sa to zwykłe damskie tylko wsadzone do innego pudełka czy coś specjalnie dedykowanego.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
a kto tam wie ile zamówiłem... i gdzie zamówiłem... :) ciekawi mnie te "dopasowane"- jak by było rzeczywiście wygodne... to super sprawa.dr.pantyhose pisze:I to nawet dwie pary zamówiłeś.
Z innych rzeczy to wybrałem się do Factory, i przy okazji odwiedziłem sklep Pompea- oraz nabyłem meskie podkolanówki tej firmy dla panów. Są bardzo bardzo ok, okaże się jeszcze jak z trwałością.
Potwierdzam, że w rajstopach Levee jest takie dopasowanie. W wiadomym miejscu mają więcej materiału Wypróbuję niedługo jeszcze firmę ComfiLon's ACTIVSKIN. Też specjalnie wyprodukowane dla nas. Co do GERBE to sobie odpuszczę sprawdzanie, bo tu już szkoda pieniędzy. Jak kiedyś kupiłem kilka modeli czeskich z serii filip i coś tam jeszcze to wiem, że są to zwykłe duże rajstopy damskie. Wsadzone tylko do ładnego pudełka z panem na obrazku. LIdia to chyba wypróbowywał Papa Smerf i nie był zachwycony.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ciekawe jak to wygląda u pań noszących te rajstopy. W koncu są unisex i jakieś panie to może noszą. Czy w tym szczególnym miejscu im zbywa czy może się nie zauważa nadwyżki materiału? Madzia nam znowu zniknęła, bo może by coś na ten temat rzec mogła.dr.pantyhose pisze:Potwierdzam, że w rajstopach Levee jest takie dopasowanie.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Potwierdzam, że są to nieco inne rajstopy niż typowe damskie czy męskie. Nie ma w nich tego wstrętnego rozporka, ale klin jest powiększony w kierunku przodu, co daje koszyczek na klejnoty. Rajstopy posiadają wzmocnioną część majtkową i wzmocnione pięty oraz palce. Ogólnie grubość to bym porównał do 40-50 den, część mjatkowa to ok 10 den więcej.bodex pisze:Z opisu "Rajstopy są wyposażone w anatomicznie dopasowaną część przednią aby uzyskać maksymalny komfort podczas noszenia." jak i tabelki rozmiarów wynika że nie są to typowo damskie rajstopy. Ale najlepiej aby się wypowiedział ktoś kto kupi.dr.pantyhose pisze:Ciekawy jestem czy sa to zwykłe damskie tylko wsadzone do innego pudełka czy coś specjalnie dedykowanego.
Ogólnie na pierwszy rzut oka niczym się nie różnią od damskich, zwłaszcza beżowe. I bardzo dobrze.
Nie wiem jak się noszą bo żona zaraz schowała je przede mną, zgodnie z umową, że pod choinkę dostanę.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Oglądałem i jak dla mnie ...bardziej to przypomina męskie kalesony niż damskie legginsy. Legginsy też mnie nie zachwycają, bo mają jedną z podstawowych wad wspólną z kalesonami: oddzielenie od skarpetek i "lizanie" chłodu po kostkach.Radziu pisze:I kolejna jaskółka, tym razem w sklepie LIDL coś takiego znalazłem:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: