Body
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Dzsiaj zaszedłem do sklepiku Gatty, by zobaczyć jak wyglada robione przez nich body nim kupię je w necie (o połowętaniej niż w sklepie). Podeszła pani sprzedawczyni jak zwykle z pytaniem w czym może pomóc. Wyłuszczyłem swój problem. Dodałem, że szukam body dla siebie. Myslicie, że pani się zdziwiła? z pełną fachowością opowiedziała, jak każde z nich się układa, co ma charakterystycznego w fasonie. Nawet zaproponowała mi jedno, w fasonie na tyle "niemęskim", że pierwotnie o nim nawet nie myślałem, ale pani przekonała mnie, by wziąć je pod rozwagę.
Więc tak na prawdę, te wszystkie obawy, strachy, nieśmiałosci to tylko nasza wyobraźnia (pomijając przypadki, gdy szef w pracy zwraca uwagęna jego zdaniem niestosowny ubiór)
Więc tak na prawdę, te wszystkie obawy, strachy, nieśmiałosci to tylko nasza wyobraźnia (pomijając przypadki, gdy szef w pracy zwraca uwagęna jego zdaniem niestosowny ubiór)
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie zdziwiła się Ja już kiedyś opisywałem, że nawet mierzyłem body w sklepie Gatty i faktycznie nie było widać, żadnego zdziwieniabyczunio pisze:Dzsiaj zaszedłem do sklepiku Gatty, by zobaczyć jak wyglada robione przez nich body nim kupię je w necie (o połowętaniej niż w sklepie). Podeszła pani sprzedawczyni jak zwykle z pytaniem w czym może pomóc. Wyłuszczyłem swój problem. Dodałem, że szukam body dla siebie. Myslicie, że pani się zdziwiła?
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Zastanawia mnie czy ta ekspedientka była wolna, czy w związku z partnerem. Chodzi mi o jej zdanie na temat:
Swoją drogą czy to jest tak rozciągliwe jak stringi Lili?
Zawsze mam obawy przed body, że jak się pochylę to grozi mi jajecznica
, bo przecież panienka, bez wyobraźni nie może wiedzieć jak to się układa w męskim kroku.z pełną fachowością opowiedziała, jak każde z nich się układa
Swoją drogą czy to jest tak rozciągliwe jak stringi Lili?
Zawsze mam obawy przed body, że jak się pochylę to grozi mi jajecznica
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
jeśli to gatta przypuszczam że to coś z bezszwowej a to jest zajefajnie rozciągliwe-osobiście mam hmm aż wstyd 1 szt body...jakoś zawsze wole kieckę kupić czy jakis kosmetyk a tą akurat część bielizny jakos omijam
zreszta do niedawna miałam często inny prorytet finansowy.....
zreszta do niedawna miałam często inny prorytet finansowy.....
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Jak kupisz elastyczne i szerokie w kroku to nic Ci nie grozi. Większość z gatty spełnia te wymagania. Nie polecam bodystring, bo te chyba wszystkie są zbyt wąskie z przodu. Gatta robi zapięcie w sensowniejszym miejscu niz inne firmy, tzn bardziej z tyłu, więc samo zapęcie nic nie podrażnia, jak to czasami ma miejsce u innych producentów.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
ciekawa ta dyskusja o body... lubie ten rodzaj bielizny, i udało mi sie kupić je w wydaniu meskim (bodystring) firmy olaf benz i jeszcze jakies francuskie... bardzo fajne :) ale może bym spróbował jeszcze te z Gatty - polecacie moze jakiś konkretny model ?
Radziu: twoja kolezanka ma rację- pod body nic sie nie nosi- jest to bielizna przeznaczona do kontaktu z ciałem. Takie połączenie majtek/stringów z koszulką
:)
Pzdr, Kornecken
Radziu: twoja kolezanka ma rację- pod body nic sie nie nosi- jest to bielizna przeznaczona do kontaktu z ciałem. Takie połączenie majtek/stringów z koszulką
:)
Pzdr, Kornecken
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja dzisiaj paradowałem w koronkowym body: jeansy -niestety długie, jeansowa koszula, a spod niej wystaje czarne koronkowe body pod samą szyję (takie z mini-stójką). Kilka osób znacząco mi się przygladało.
co do body, to moim zdaniem należy rozróżnić body bieliźniane, takie koronkowe jak stanik lub gorset połaczone razem z majtkami od odzieżowego, które wyglada jak koszulka: golf, t-shirt, polo lub klasyczna koszula, tylko, że jest zapięte w ktoku.
co do body, to moim zdaniem należy rozróżnić body bieliźniane, takie koronkowe jak stanik lub gorset połaczone razem z majtkami od odzieżowego, które wyglada jak koszulka: golf, t-shirt, polo lub klasyczna koszula, tylko, że jest zapięte w ktoku.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie bój się. Właśnie kupiłem sobie takie body Gatty http://www.allegro.pl/item465888714_bod ... audia.html i jest idealne. Materiał taki sam jak w stringach czy majtkach Gatty, czyli rozciągliwy na maxa i nic nie uciska. I dodatkowo przytrzymuje rajstopy na miejscu, zero zsuwania :)papa_smerf pisze:Ale body się nadal boję
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Bodex, te co pokazałeś w linku mają duuuzy dekolt... co ty w nim chcesz eksponować?? :) No i jak maja się rozmiary body Gatty do meskich rozmiarów?
No i czy nie ma czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item467203354_bod ... owosc.html w wersji z długim rękawem?
No i czy nie ma czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item467203354_bod ... owosc.html w wersji z długim rękawem?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Coś takiego z długim rękawem ma włoska f-ma Intimidea http://www.intimidea.com w liniach COTONE i BASIC-INTIMO. Ja mam z tej drugiej serii. Nazywa się Dolcevita Manica Lunga. Jest z microfibry, nieco grubsze niż Gatty ale SUPER fajne w noszeniu. Ciepłe, ale nie potliwe (używam przede wszystkim na nartach i przy aktywnym wypoczynku). W czasie ruchu nie jest za gorąco, w czasie postoju nie jest zimno. Materiał termoaktywny (napina się pod wpływem ciepła ciała). Ostatnio pojawiły się w Polsce też te Cotone, ale jeszcze nie posiadam (cena w Wawie 99,90 PLN).Kornecken pisze:No i czy nie ma czegoś takiego: http://www.allegro.pl/ite...rne_nowosc.html w wersji z długim rękawem?
W odróżnieniu od Gatty (ma satynowy golf) Wyrób Intimidei nie ma żadnych zewnętrznych cech "damskich".
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Niestety nie znalazłem nic z długim rękawem i mniejszym dekoltem, a golfa nie chciałem więc kupiłem ten model. Ale w rzeczywistości ten dekolt jest znacznie mniejszy niż na zdjęciu. Co do rozmiaru to kupiłem rozmiar 4 a mam 178 wzrostu i 85 kg wagi i jest OK.Kornecken pisze:Bodex, te co pokazałeś w linku mają duuuzy dekolt... co ty w nim chcesz eksponować?? :) No i jak maja się rozmiary body Gatty do meskich rozmiarów?
Jest takie body również Gatty, np tu: http://www.allegro.pl/item469058815_bod ... owosc.htmlKornecken pisze:No i czy nie ma czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item467203354_bod ... owosc.html w wersji z długim rękawem?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
W przejściu podziemnym na skrzyżowaniu Al. Jerozolimskich i Chałubińskiego przy dw. Centralnym. Jedna buda (bardziej bieliźniana) znajduje się między wyjściem na przystanki "T" i "A" w kierunku Pragi, druga (bardziej rajstopowa) na wewnętrznej stronie rogu S-W. Obie należą do tego samego właściciela, ja z reguły kupuję w tej pierwszej.Kornecken pisze:na stronie fajnie to wygląda na www :) a gdzie mozna to w Warszawie kupic?
[ Dodano: 2008-10-29, 17:02 ]
Ja akurat poza jednym wszystkie body mam typu unisex (żadnych koronek, żadnych falbanek).tom49 pisze:Sorry, że się śmieję, ale osobiście body nie noszę, wystarczają mi rajstopy...
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
A co powiesz na taką bieliznę męską:Magda pisze:no i tu jestem za tomem 49 fakt faktem, ze dużo bielizny powinno być unisex i ogólnie dostępnej
szczerze to nie zamieniłabym się na cokolwiek męskiego.....brrrrrrr jak patrzę na materiały to mnie przerazenie ogarnia
Olaf Benz: http://www.maab.de/cgi/websale6.cgi?sho ... id=english
Manstore: http://www.maab.de/cgi/websale6.cgi?sho ... anstore_en
Przerazajace tam są za to ceny :) ale da się taniej. Aaa, i te firmy maja w kolekcji fajne body meskie :)
Pozdrawiam [you]