Golenie - Depilacja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- jojo
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Każdy chodzi jak lubi
każdy chodzi jak lubi ale jednak nogi lepiej wyglądaja jak są wydepilowane-szczeg. przy cielistych rajstopach . osobiście nie wyobrażam sobie nie ogolonych nóg w cieńkich, cielistych rajstopach- to tak jak nieogolone pachy brrrrr
tyle że trzeba niestety dbać co 2-3 dzień , jest to trochę może uciążliwe
aha nie polecam golenia pod włos-niby lepiej maszynka"bierze" ale włoski mogą się potem pod skore wrastać!
tyle że trzeba niestety dbać co 2-3 dzień , jest to trochę może uciążliwe
aha nie polecam golenia pod włos-niby lepiej maszynka"bierze" ale włoski mogą się potem pod skore wrastać!
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Bardzo miło spotkać tak wyczerpującą informację jaką zapodał Radziu. łącznie ze zdjęciami.
Widzę, że Radziu rządzi
Ja zgoliłem nogi w tym roku i zamierzam spróbować laserka.
Kupiłem sobie właśnie na Allegro i doniosę o tym czy się sprawdza, bo jak na razie widzę na forum bardzo sceptyczne opinie co do lasera.
Czytałem kilka prac naukowych (czy podsumowań z prac) nt. lasera i muszę powiedzieć, że to mnie przekonało. Najciekawsze jest to, że w jednej pracy próbowano ustalić jaki rodzaj emisji jest najbardziej skuteczny (moc, czas, itd). I okazało się, że w zasadzie panuje tu duża dowolność, byleby naświetlać.
A jak laserek nie sprawdzi się to kupie sobie depilator.
[ Dodano: 2008-10-09, 01:27 ]
Taki laserek diodowy można kupić na Allegro. (250-350 zł)
Są też modele skanujące które wyszukują włoski (600-1000 zł)
Widzę, że Radziu rządzi
Ja zgoliłem nogi w tym roku i zamierzam spróbować laserka.
Kupiłem sobie właśnie na Allegro i doniosę o tym czy się sprawdza, bo jak na razie widzę na forum bardzo sceptyczne opinie co do lasera.
Czytałem kilka prac naukowych (czy podsumowań z prac) nt. lasera i muszę powiedzieć, że to mnie przekonało. Najciekawsze jest to, że w jednej pracy próbowano ustalić jaki rodzaj emisji jest najbardziej skuteczny (moc, czas, itd). I okazało się, że w zasadzie panuje tu duża dowolność, byleby naświetlać.
A jak laserek nie sprawdzi się to kupie sobie depilator.
[ Dodano: 2008-10-09, 01:27 ]
Taki laserek diodowy można kupić na Allegro. (250-350 zł)
Są też modele skanujące które wyszukują włoski (600-1000 zł)
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Radziu, dziś mój brzuch poszedł pod krem i rewelacja.
Włoski zostały mi tylko na rękach (no i głowie), ale chyba zaczekam na efekty lasera bo nie chcę golić się co 2-3 dni. Golenie to porażka. Na pierwszy raz polecam wyłącznie krem do depilacji. Efekt jest genialny.
Ja nie mam ochoty bujać się z włosami. Dowiedziałem się na stronie Antyfaceta i potwierdziłem na sobie, że włosy są zbędne i szpecą. Zupełnie zbędny balans ewolucji.
Sam dla siebie wolę wyglądać estetycznie więc spróbuję lasera żeby efekt był trwały. Na pewno coś będą odrastać ale jak uzyskam laserem maksymalny efekt to zakupię depilator do wykończenia dzieła.
Włoski zostały mi tylko na rękach (no i głowie), ale chyba zaczekam na efekty lasera bo nie chcę golić się co 2-3 dni. Golenie to porażka. Na pierwszy raz polecam wyłącznie krem do depilacji. Efekt jest genialny.
Ja nie mam ochoty bujać się z włosami. Dowiedziałem się na stronie Antyfaceta i potwierdziłem na sobie, że włosy są zbędne i szpecą. Zupełnie zbędny balans ewolucji.
Sam dla siebie wolę wyglądać estetycznie więc spróbuję lasera żeby efekt był trwały. Na pewno coś będą odrastać ale jak uzyskam laserem maksymalny efekt to zakupię depilator do wykończenia dzieła.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dziwne są te kobiety :) Moja żona póki co protestuje przed publicznym pokazaniem się w rajstopach i krótkich spodenkach, nawet długie spodnie muszą być na tyle długie aby nic nie było widać. Próbuję ją przekonać aby na wakacjach pozwoliła na rybaczki + rajstopy i czuję że się zgodzi, ale ma duże opory, a przecież będzie to w sytuacji kiedy nikt znajomy nas nie będzie widział.byczunio pisze:Dla mnie osobiście problemem jest jakiekolwiek pozbycie się owłosienia, bo protestuje przeciwko temu małżonka.
W tym roku jakoś we wrześniu zrobiło się już chłodno, więc zacząłem chodzić w rajstopach i wydepilowałem nogi. Ale chyba z tydzień później zrobiło się gorąco, wprawdzie na kilka dni ale akurat w tym gorącym okresie jechaliśmy z żoną do rodzinki na grilla. Jak przeszło do ubierania, to zakładam długie spodnie, a żona pyta "nie za gorąco ci będzie ?" Odpowiedziałem że może i za gorąco, ale nogi mam wydepilowane, na co żona odpowiedziała "no i co z tego, zakładaj krótkie".
Do tej pory depilowałem nogi tylko od jesieni do wiosny, w lato jak trzeba chodzić w krótkich spodenkach zawsze coś już odrosło. Nawet nie próbowałem depilacji latem aby żony nie stresować a tu taka niespodzianka :)
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
akurat na wydepilowane nogi nikt nie zwróci uwagi-a mało to facetów co prawie nigdzie włosów nie maja?
rajstopy widać-i tu przypuszczam by małzonka wyraziła swój sprzeciw
a wracając do depilacji moje osobiste wrażenia i odczucia nie maja nic do tego jak kto chodzi. poprostu nawet u Faceta to okropnie wygląda-pamiętam Taki program "rozmowy w Toku' Drzyzgi i tam byli TV czyli dla nieśiadomych transwestyci- wszystko byłoby cool ale goście mieli cieliste rajstopy i..... tzw"koty" nawet w czarnych to było widać dla mnie błeeeeeeeeeeeee
rajstopy widać-i tu przypuszczam by małzonka wyraziła swój sprzeciw
a wracając do depilacji moje osobiste wrażenia i odczucia nie maja nic do tego jak kto chodzi. poprostu nawet u Faceta to okropnie wygląda-pamiętam Taki program "rozmowy w Toku' Drzyzgi i tam byli TV czyli dla nieśiadomych transwestyci- wszystko byłoby cool ale goście mieli cieliste rajstopy i..... tzw"koty" nawet w czarnych to było widać dla mnie błeeeeeeeeeeeee
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
O którym programie piszesz Bo ja widziałem kilka i jakoś w żadnym z nich nic takiego nie zauważyłem, poza tym znam niektóre z tych osób co były i nie sądzę, żeby tak się pokazały.Magda pisze:pamiętam Taki program "rozmowy w Toku' Drzyzgi i tam byli TV czyli dla nieśiadomych transwestyci- wszystko byłoby cool ale goście mieli cieliste rajstopy i..... tzw"koty" nawet w czarnych to było widać dla mnie błeeeeeeeeeeeee
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: