Majtki dla mężczyzn
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Oj Kasior - czemu od razu "śmierdzi" . Jak to ktoś powiedział: jestem człowiekiem itd.....
Choć prawdę powiedziawszy wolę te "babskie" majtki niż stylizowane męskie. Przynajmniej kosztują tyle ile powinny - bo te ze zdjęć pewnie są w astronomicznych cenach .
Choć prawdę powiedziawszy wolę te "babskie" majtki niż stylizowane męskie. Przynajmniej kosztują tyle ile powinny - bo te ze zdjęć pewnie są w astronomicznych cenach .
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Przecież to są męskie majtki, widać to po kroju i zwiększonej objętości niektórych fragmentów.
To, że w nich jest trochę koronek i często są obszyte gumokoronką do której mam słabość od dziecka bo jest ładna i nie uwiera, wcale nie podnieca. One są niekonwencjonalne i w większości ładne.
Przeżyłem czasy gdy dla panów oferowano wyłącznie spodenki uczyte z koca i to w kolorach majtek górnika po szychcie, dlatego teraz mam cięgoty do czegoś miłego i delikatnego.
To, że w nich jest trochę koronek i często są obszyte gumokoronką do której mam słabość od dziecka bo jest ładna i nie uwiera, wcale nie podnieca. One są niekonwencjonalne i w większości ładne.
Przeżyłem czasy gdy dla panów oferowano wyłącznie spodenki uczyte z koca i to w kolorach majtek górnika po szychcie, dlatego teraz mam cięgoty do czegoś miłego i delikatnego.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Oj to jakiś wyjątkowy czyścioszek musiał być. W tamtych czasach obowiązywało raczej mycie kilka razy w roku, a gdy cofniemy się o jeszcze kilka setek - kilka razy w życiu .byczunio pisze:że się mył raz na miesiąc to zupełnie inny temat
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Pisałam w innym temacie POLECAM wam bielizną bezszwową gatta underwear jest może drogawa ale naprawdę jest cool materiał jak lycra. można np kupić czarne i spokpojnie iść na basen jak w kąpielówkach i chyba że jakaś babka będzie w takich samych.... ale wątpię czy nawet by zwróciła uwagę.
Osobiście b. je lubie i akurat bluzy, bluzki , opy, figi i stringi z gatty underwear
Osobiście b. je lubie i akurat bluzy, bluzki , opy, figi i stringi z gatty underwear
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Dostałem przesyłkę i jestem mile zskoczony. Pierwsze wrażenie - za bardzo to sztuczne, brak wstawek bawełnianych. Drugie, po dwóch dniach noszenia - lepiej trzymają klejnoty niż sloggi, a to za sprawą bardzo rozciągliwego przodu i mocniejszych gumek nogawek. W sloggi trzeba było ze dwa razy na dzień coś poprawić w ułożeniu klejnotów, to w Lili Gatty gdyby nie potrzeby fizjologiczne nie trzeba by było zwracać uwagi na krok.
Jeden minus, ale nie do końca to guma górna, nieco słaba, chociaż trzeba przyznać że stringi nie spadają, ale to chyba ze względu na elastyczność całej materii. Braku wstawewk bawełnianych się nie zauważa, materiał dość dobrze chłonie pot. Ogólnie polecam, choćby ze względu na cenę (9,90 na allegro), która nie jest tak wygórowana jak sloggi, a komfort podobny.
Jeden minus, ale nie do końca to guma górna, nieco słaba, chociaż trzeba przyznać że stringi nie spadają, ale to chyba ze względu na elastyczność całej materii. Braku wstawewk bawełnianych się nie zauważa, materiał dość dobrze chłonie pot. Ogólnie polecam, choćby ze względu na cenę (9,90 na allegro), która nie jest tak wygórowana jak sloggi, a komfort podobny.
- natasza1967
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A mi sie podobają takie ze strony http://www.manties.net/7dayb/
Fajne są - kiedyś sobie kupię
Fajne są - kiedyś sobie kupię
Czy nie byłoby cudownie być kobietą?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja też oczekuję na przesyłkę. Zachęcony opiniami na tym forum postanowiłem sobie takie kupić. Pokazałem żonie aukcje na allegro i pytam co o tym myśli, padła krótka odpowiedź "mi też zamów". Na prawdę warto się ujawnić przynajmniej żonie, jak zaakceptuje te "odchylenia" to bardzo umocni związek.papa_smerf pisze:Właśnie oczekuję przesyłki ze stringami Lili.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Idę za ciosem, niedawno kupiliśmy sobie prawie takie same kurtki. Zupełnie takich samych się nie dało, bo jak był duży rozmiar o nie było małego i odwrotnie, a wymiarami sporo się różnimy. Ale pomijając niewielkie różnice w kolorze są takie same. Krój wprawdzie nie jest typowo damski, ale wyglądają bardziej na damskie niż męskie, co mi bardzo się podoba, bo typowo damskiej nie chce, przynajmniej na raziepapa_smerf pisze:Idąc za ciosem spróbuj mody narzeczonych, czyli więcej wspólnego na sobie, w tym rajstopy.
Jakiś czas temu, jak żona zauważyła że lubię chodzić w rajstopach i paznokcie malować to mnie zapytała czy biustonosza nie chcę. Odpowiedziałem zgodnie z prawdą że nie chce, ale takie pytanie jeszcze kilka razy przy różnych rozmowach padło. Do tej pory się zastanawiam co by zrobiła jak bym powiedział że chcę, czy by mi kupiła, czy też był to rodzaj "testu"papa_smerf pisze:Z biustonosza raczej zrezygnuj
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Mądrą żonę masz - myślę że jesteś świadomy tego faktu. I raczej nie ma wątpliwości że kocha cię nie dla twych zalet, lecz pomimo twych wad. Z takich drobiazgów można bardzo dużo wywnioskować o danym człowieku. Oby dalej układało się wam jak najlepiej .bodex pisze:Jakiś czas temu, jak żona zauważyła że lubię chodzić w rajstopach i paznokcie malować to mnie zapytała czy biustonosza nie chcę.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Sporo facetów ma taką figurę, że powinno nosić biustonosze.bodex pisze:zapytała czy biustonosza nie chcę.
Hmmm, ciekawe by było zobaczyćw sklepie wyrób pod nazwą "biustonosz męski".
PS
Skoro wszędzie piszą: " figi damskie", "biustonosz damski", "spódnica damska" w domyśle pozostają ich męskie odpowiedniki.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
No i jakie wrażenia? Czy stringi przypadły wam do gustu.bodex pisze:Ja też oczekuję na przesyłkę. Zachęcony opiniami na tym forum postanowiłem sobie takie kupić. Pokazałem żonie aukcje na allegro i pytam co o tym myśli, padła krótka odpowiedź "mi też zamów". Na prawdę warto się ujawnić przynajmniej żonie, jak zaakceptuje te "odchylenia" to bardzo umocni związek.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja wcześniej miałem stringi po 5 zł z Reala, firmy nie pamiętam i Atlantica za 29 zł. Jedne i drugie gdzieś tam uwierały. Za namową Radzia kupiłem sloggi i zauważyłem, że stringi mogą nie uwierać. Tylko ta cena, a na dodatek wycofanie z produkcji modelu sensual. Na szczęście pojawiła się Madzia i jej sugestie co do Gatty. Kupiłem i nie dość, że tak samo wygodne jak sloggi to trzy razy tańsze. Magdo dzięki, a tobie bodex życzę odkrycia walorów stringów. Dla mnie slipy to przeżytek.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
papo smerfie, gratuluje odkrycia stringów :) Przebiłem się przez ten cały wątek o gatkach dla mężczyzn- i nie mogę się zgodzić z narzekaniami niektórych malkontentów ze brak dobrej bielizny meskiej... sam najczęściej chodzę w stringach, a jak nie- to w obcisłych bokserkach- i naprawdę, jak sie poszuka to wybór fasonów i kolorów jest naprawdę duży, inna sprawa ze w Polsce o to trochę trudniej- sam najczęściej kupuję na ebay- ostatnio az z singapuru :) ceny nie powalają, można żyć :) No i poruszona przez papę kwestia braku w stringach bawełny- to bardzo często jest zaleta, gdyz nowoczesne tkaminy nie tylko sa bardziej miękkie od bawełny i lepiej się układają, ale też często mają właściwosci bakteriobójcze, zapobiegając przykrym zapachom, oraz zamiast gromadzić w sobie wilgoć a la mokra szmata- odprowadzają ją na zewnątrz, tak że ma się lepszy komfort. Uff, ależ się rozpisałem :)
Pozdrawiam, Kornecken
Pozdrawiam, Kornecken
Potwierdzam z tymi tkaninami sztucznymi. Dzisiejsza inżynierowie potrafią stworzyć materiał syntetyczny o wiele lepszy od naturalnego. Miałem buty firmy Ecco (chyba pisałem o tym przy jakiejś okazji) z tworzywa sztucznego z dodatkami bakteriobójczymi nano srebra. Normalnie stopy śmierdzą w czymś takim po kilku godzinach a w tych aż do ich wykończenia było ok. No i mam męskie slipki (wyglądają jak damskie slogi gatty) firmy SANPELLEGRINO maja ten sam dodatek nano srobra i są wykonane w technologi microfibre.
-
- Dyskutant
- Kontakt: