JAKICH FIRM KUPUJECIE RAJSTOPY
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Poprostu spytaj ją. Dziewczyny na prawdę lubią, jak facet docenia ich starania o wygląd a przy okazji dowie się, że też dbasz o siebie. Jak jest ładna to pójdziecie razem na zakupy i może jakiś romansik rajstopowy się nawiąże?carin pisze:Koleżanka już drugi dzień przyszła do szkoły ubrana w świetne, kryjące, czarne i błyszczące rajstopki... Kurcze, gdyby tak wiedzieć, gdzie takie mogę dorwać
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Kiedyś pacując w Hucie Katowice (dawno temu) widziałem dziewczynę w świetnej spódnicy. Jako, że w tych czasach takich w sklepach nie było, a marzyłem o takiej dla żony, po dlugim czasie wahań postanowiłem spytać ją o rodzaj kroju, a zwłaszcza fałg w spódnicę wszytych. Myslałem, że po tym pytaniu dostanę w pysk, ale jakie było moje zdziwienie, gdy pani poprosila mnie do swojego biurka i przy cherbatce opisała swoją spódniczkę. Na drugi dzień rano osobiście do mnie przyniosła kopię szablonu do wykroju.
Prawdopodobnie była dumna, że jej ubiór się komuś podoba.
Z rajstopami może być całkiem taka sama sprawa. Może pytanie o to czego nie widać (np. bielizna) byłoby źle potraktowane, ale to co pokazuje, jest przecież po to by to oglądać i podziwiać.
Prawdopodobnie była dumna, że jej ubiór się komuś podoba.
Z rajstopami może być całkiem taka sama sprawa. Może pytanie o to czego nie widać (np. bielizna) byłoby źle potraktowane, ale to co pokazuje, jest przecież po to by to oglądać i podziwiać.
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: JAKICH FIRM KUPUJECIE RAJSTOPY
Ja kupuję różne firmy tańsze i droższe,po tem porównuje sobie np : czym różnią się od siebie .kamil pisze:Napiszcie których firm , najczęściej kupujecie rajstopy.
Ja właściwie nie mam konkretnej firmy,.
Najczęściej kupuje: calzedonie ,conte, marilyn seria lux line (choć trochę mnie zawiedli ) omsa ,gatta -body relax ,mona- mona relax ,od czasu do czasu falke ,kunert , gabriella ,ostatnio przekonuję się do sesto senso , zimą wypróbować chcę veneziana model costina i katerina i zobaczę czy na stałe zagoszczą w mojej garderobie.
kamil pisze:Jedynie różnią się trwałością,i to jest to, o co chodzi
Oj chyba nie tylko tym ,różnią się trwałością jak napisałeś ale i rodzajem materiału z jakiego są wykonane, jak są uszyte ,a te rzeczy przekładają się na komfort noszenia i zakładania , czy będą miłe w dotyku itd... , a to dużo dla mnie znaczy i na pewno dla innych też.Potwierdzam nie zawsze złoto co świeci. Zdarzało mi się ale były to sporadyczne przypadki że kupując tańsze rajstopy były one lepsze od tych droższych ale różnice były w cenie były 5 zł- 20 zł , bardzo rzadko się u mnie zdarza by płacąc za rajstopy powyżej 20 zł byłyby one gorsze od tych np za 5 zł.Ostatnio kupiłem rajstopy gatta za 2 zł sprzedawca powiedział mi że była to 2 klasa jakości i możecie wierzyć lub nie są super a jestem wybredny
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja najchętniej teraz wiosną i latem kupuję Gatta Laura kolor daino (matowe) niemal nie widoczne na nodze, Adrian Kiara kolor opal (lekko błyszczące) oraz Sentelegri "CLAUDIA" 20den oraz "VANESSA" 15 den. w kolorze piaskowym, szarym i grafitowym. Ceny o u nas w UK pomiędzy 2 - 3 funty na ebay lub w " Polskich sklepach" w UK . Jest to dobra oferta cenowa w UK , ponieważ najzwyklejsze jakieś firmy krzak z włoch rajtki z lycrą w Home bargians (to taka sieciówka z chemią i kosmetykami oraz badziewiem do domu ) kosztują po 7 funtów. Na chłodne dni Fiore Nina Classic 40 kolor sand, które można pod spodnie 3/4 nałożyć, mimo że są to grubsze rajstopy to z daleka nie rzucają się w oczy. Zimą obowiązkowo Sentelegri Microfibra 40 - 60 den w różnych kolorach pod spodnie.
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Od wiosny prawie codziennie do szortów Gabriella DITA. Wytrzymałe, wygodne, doskonale się trzymają, dla wybrednych jeden minus, mała gama kolorów. Ale naprawdę jedne z najlepszych dla mnie rajstop, jakie ostatnio nabyłem.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Preferuję Marilyn. Najczęściej Relax 20den. Z kryjących, to różnie, liczy się też kolor i wzór :)
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Używam głównie Gabrielle DITA od zeszłej wiosny, i nigdy nie miałem wpadki z jakością. Conte używałem wcześniej, ale wolę matowe i dla mojej skóry są przyjemniejsze w noszeniu. W Conte zdarzało mi się mieć jakieś podrażnienia, a w tych nic.
PS. Fajnie, że forum wróciło!
PS. Fajnie, że forum wróciło!
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Pytanie skromne mam. Czy ktoś już testował ten produkt ??
http://www.soyelle.pl/NELLY-rajstopy-bl ... b9ZyVFJaM8
http://www.soyelle.pl/NELLY-rajstopy-bl ... b9ZyVFJaM8
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
polecam wam te rajstopy :)
http://allegro.pl/matowe-rajstopy-micro ... 72780.html
Wczoraj podczas wycieczki do lasu je spróbowałem i powiem wam że jestem mile zaskoczony. Cena jest bardzo przystępna, prezentują się ładnie, nie zjeżdżają i ogólnie bardzo miłe są w dotyku.
http://allegro.pl/matowe-rajstopy-micro ... 72780.html
Wczoraj podczas wycieczki do lasu je spróbowałem i powiem wam że jestem mile zaskoczony. Cena jest bardzo przystępna, prezentują się ładnie, nie zjeżdżają i ogólnie bardzo miłe są w dotyku.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A jak chronią przed kleszczami?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
wiesz co przed kleszczami to nie wiem ale splot jaki tam jest zastosowany jest dość mocno "zwarty" więc myślę że będzie ok jak narazie po jednym wyjściu mogę powiedzieć że są ok i polecam je :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wczorajsza wycieczka na grzyby okazała się bardzo udana. Dwie reklamówki maślaków i rydzów. ale przed wyjściem stwierdziłem że rajstopki są dobrym rozwiązaniem i zastosowałem te --> http://allegro.pl/glossy-panty-rajstopy ... =651898738 i powiem wam że nie czuć ich w ogóle na nogach. Są przyjemne w dotyku. Jednak mimo dobrych zbiorów nie wytrzymały spotkania z jakimś krzaczkiem. Mogę polecić bo cena do jakości jest ok ale fakt jest taki że są bardzo delikatne.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Z polskich to mogę polecić Mona Lucia 100 den, aczkolwiek już nie są produkowane ale znalazłem hurtownię w której można zakupić większą ilość (min. kwota 500 zł netto) Są naprawdę świetne i mają bardzo dobrą jakość, żona ma kilka par i są nie do zdarcia. Na zimę w sam raz. Możemy wspólnie zamówić za tą kwotę, za szt wyjdzie 12 zł. W 5 osób zamowimy po 10 par. Samemu szkoda wydać 500 zł bo to będzie bardzo duża ilość. Jak coś to priv, mam możliwość ich zamówienia z hurtowni.
Natomiast z zagranicznych bardzo fajnie nosi się Falke Seidenglat 70 den (dostępne na Zalando )oraz Woldord Satin Opaque 50 dem. Rajstopy pierwsza jakość. Bardzo miłe w noszeniu.
Natomiast z zagranicznych bardzo fajnie nosi się Falke Seidenglat 70 den (dostępne na Zalando )oraz Woldord Satin Opaque 50 dem. Rajstopy pierwsza jakość. Bardzo miłe w noszeniu.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Może mi ktoś pomoc macie może pojęcie co to za firma i model chodzi mi te że zdjęcia kupiłem dawno chciałem takie dokupić a niewiem co to było są śliskie połyskujące na dole grubsze w miarę do góry to cieńsze maja nawet wyprofilowana stopę
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Macie jakieś propozycje co to
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A tak wyprofilowane stopy
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek nieraz miałem ten sam problem, Trzymaj rajtki w opakowaniach.
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja najchętniej Adrian, na drugim miejscu Gatta, a szczególnie model Luna a kiedyś Laura tylko Laury już coś nie widzę. Kilka razy przydarzyło mi się kupić Marylin, które były dobre ale nie miały zaznaczonej części majteczkowej ani części palcowej.