Promocja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Promocja
Ponieważ nie posiadamy działu ogłoszenia informacje zamieszczam tu.
Otóż lubiane przez wielu rajstopy Adrian w Biedronce są w promocji po 2,49 zł (normalnie 3,99 zł). Kupiłem 10 par
Otóż lubiane przez wielu rajstopy Adrian w Biedronce są w promocji po 2,49 zł (normalnie 3,99 zł). Kupiłem 10 par
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Myślę że to raczej postęp macdonaldyzacji społeczeństwa - jest nie tylko coraz wyższe. Pociechą może być to że koleżanka mojej córci (tak ponad 180/90) po powrocie z wakacji w USA stwierdziła: wiesz za jaką laskę tam uchodziłam - naprawdę na ich tle byłam zgrabna . Czyli wszystko zależy od skali porównawczej .
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Odejdę trochę od tematu, ale w USA też są atrakcyjne dziewczyny.
Ale co mi się tam bardzo podobało, to jak idziesz ulicą i spojrzysz na nią, to ci każda dziewczyna z uśmiechem powie hallo, chociaż mnie nie zna (nie jestem super przystojniakiem). U nas spojrzysz na obcą dziewczynę, to przewaznie robi minę jak urażona księżniczka.
Taką też "nowa modę" chętnie bym widział w Polsce. Niestety chyba się nie da, inna mentalność ludzi w obu krajach.
Ale co mi się tam bardzo podobało, to jak idziesz ulicą i spojrzysz na nią, to ci każda dziewczyna z uśmiechem powie hallo, chociaż mnie nie zna (nie jestem super przystojniakiem). U nas spojrzysz na obcą dziewczynę, to przewaznie robi minę jak urażona księżniczka.
Taką też "nowa modę" chętnie bym widział w Polsce. Niestety chyba się nie da, inna mentalność ludzi w obu krajach.
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
W USA jest to typowe: "uśmiechnij się" cokolwiek by się nie działo. Jeśli pokażesz po sobie że coś jest nie tak - dla otoczenia jesteś stracony. Przynajmniej tak wychowywane jest tamtejsze społeczeństwo. U nas z kolei nie daj boże pokaż że jest ci lepiej, że jesteś z życia zadowolony, że układa ci się itp... zazdrość i zawiść ludzka potrafi być tak duża, że do twarzy Polaka przylgnął grymas niezadowolenia. To co piszę są to stereotypy, ale w dużej części społeczeństwa funkcjonujące. Całe szczęście że nie wszyscy tacy są. Spotyka się całkiem niemałą grupę ludzi z natury pogodnych, uśmiechniętych, potrafiących "zagadać" z nieznajomym. Przynajmniej w moim otoczeniu takich się spotyka .
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt: