Czy koledzy i koleżanki mają ulubione kolory rajstop?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja osobiście niewiem co tu przeżywać, przecież żona wie, że pedałem nie jesteś, bo przecież ona jest innej płci niż Ty. Znam kilka osób homo i wcale nie uważam że są kimś gorszym niż ja, więc nazwanie mnie pedałem nie ubliża mi.
W sumie, moja żonka też przeżywała jak mojemu tacie zdażało się mówić o mnie "pedał" po tym jak widział niektóre elementy mojej garderoby i też nie były to rajstopy.
W sumie, moja żonka też przeżywała jak mojemu tacie zdażało się mówić o mnie "pedał" po tym jak widział niektóre elementy mojej garderoby i też nie były to rajstopy.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mi grube w wersji ciałowej też nie leżą. I tak jak porzednik w wersji grubszej to czarne lub szare. Do jakiegoś specjalnego ubrania to też inne kolory takie jak biały czy pomarańczowy. A najmniej lubię mocnobrązowe.
A kto lubi rajstopy we wzorki ? Ja bardzo lubię wtedy cienkie cieliste lub czarne we wzorki jak tatułaże. A grubsze to kolorowe ze wzorami.
A kto lubi rajstopy we wzorki ? Ja bardzo lubię wtedy cienkie cieliste lub czarne we wzorki jak tatułaże. A grubsze to kolorowe ze wzorami.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Mi się bardzo podobają obecne zestawienia typu czerwone rajstopy z czerwonym golfem i czarną spódnicą, pomarańczowe rajstopy z pomarańczowym sweterkiem i szarą spódnicą, żółte rajstopy i żółta bluzeczka do ciemno-jeansowej spódniczki. Wszystko oczywiście u kobiet i, oczywiście kolory muszą być "wstrzelone w ton". Jedynie błękit nie wywołuje u mnie zachwytu (nie wiem dla czego).wiki pisze:oczywiscie rajtki w kolorze bluzy
Co do rajstop na męskich (własnych) nogach preferuję bardziej stonowane kolory: beże, brązy, odcienie szarosci aż do czarnego, granaty, oliwka ewentualnie kamuflage. Za to koszule najchetniej noszę w ostrych barwach (czerwone, ceglane, malinowe, zółte, złote, zielone, morskie, mocno-niebieskie).
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Jest wiele różnych wyrobów odzieżowych, które wystepują pod nazwą bluzy: od roboczej (więziennej ) bluzy drelichowej przez wszelkie popowe, pankowe, rockowe, hip-hopowe po ortaliowo-dresiarskie przyodziewki , a nawet w stylu Barbie. Jak rozumiem Tobie chodzi o sportowo-dresową bluzę ogólnomłodzieżową. Hmmm, tylko jakie spódniczki się do takiej bluzy naszasz? No bo chyba nie kwieciste falbany do kostek ani jeansowe mikrospódniczki w stylu "gdyby miała majtki, to byłoby je widać"?wiki pisze:napisalam ze w kolorze bluzy
Moja wyobraźnia ma problemy ze zbudowaniem Twojego wirtualnego image'u.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
takie jak to powiedziales ogolnomlodziezowe np z croopa. No spodniczki to raczej nie pasuja tylko szorty itp , chociaz taka jeansowa tylko nie strasznie krotka (midi) :). A do spodniczki to koszulka + ew. bolerko, jakis sweterek itp. Poza tym sa takie sportowe, kiedys w reserved byly fajne, ale ja raczej w spodniczkach rzadko chodze.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt: