Witam wszystkich - Stanislaw
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam wszystkich - Stanislaw
Witam wszystkich serdecznie.
Na imię mam Stanisław, mieszkam w Tarnowie.
Nie chodzę w rajstopach w życiu nie miałem tego na sobie i myślę, że nadeszła pora aby to zmienić. Pozdrawiam Magdę i Radzika których znam z Księgi Antyfaceta.
Radziu, wyglądasz słodziutko Interesuje mnie to jak skorygowałeś brwi bo też chciałbym tego spróbować.
Zanim zacznę pisać zapoznam się z wątkami bo dyskusja jest bardzo ciekawa.
Pozdrawiam
Na imię mam Stanisław, mieszkam w Tarnowie.
Nie chodzę w rajstopach w życiu nie miałem tego na sobie i myślę, że nadeszła pora aby to zmienić. Pozdrawiam Magdę i Radzika których znam z Księgi Antyfaceta.
Radziu, wyglądasz słodziutko Interesuje mnie to jak skorygowałeś brwi bo też chciałbym tego spróbować.
Zanim zacznę pisać zapoznam się z wątkami bo dyskusja jest bardzo ciekawa.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 lut 2009, 08:15 przez Stanislaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Witaj Stanisław
czy jest tego jakiś powód, czy tak po prostu chcesz poeksperymentować? W sumie trochę mnie zaskoczyłeś (czytaj podniosłeś na duchu - są ludzie nieuzależnieni od rajstop a jednak myślą po nie sięgnąć). U nas to raczej małospotykane - rajstopy od przedszkola (a może i wcześniej) z małymi przerwami .Stanislaw pisze:myślę, że nadeszła pora aby to zmienić
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja chcę poeksperymentować bo jest mi ciasno w sterotypie.
Naczytałem się dużo nt. zakazanej odzieży (na stronie Antyfaceta) i o tym jak to przyjemnie nosić te rzeczy. Zresztą na Waszym forum bardzo dokładnie piszecie jakich doznań należy się spodziewać korzystając z rajstop. Szkoda tylko że ubierając się sexy mężczyzna skazuje się na nieadekwatną reakcję wszystkich odbiorców (otoczenia).
A więc kpiny, docinki i niechęć.
Naczytałem się dużo nt. zakazanej odzieży (na stronie Antyfaceta) i o tym jak to przyjemnie nosić te rzeczy. Zresztą na Waszym forum bardzo dokładnie piszecie jakich doznań należy się spodziewać korzystając z rajstop. Szkoda tylko że ubierając się sexy mężczyzna skazuje się na nieadekwatną reakcję wszystkich odbiorców (otoczenia).
A więc kpiny, docinki i niechęć.