Chyba zapomniałem się przywitać - Radziu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Chyba zapomniałem się przywitać - Radziu
Witajcie
Bo zdaje się, że zapomniałem się przywitać wcześniej
Wkleję tu fotkę do całego zdjęcia które wykorzystałem do avatarka
hehe, ale byłem kudłaty. jeszcze miałem włosy zafarbowane na czarno i czekałem aż mi na tyle odrosną, żeby całe czarne ściąć i nie pozostać łysym
A na krzesełku obok moja córka [img]
Bo zdaje się, że zapomniałem się przywitać wcześniej
Wkleję tu fotkę do całego zdjęcia które wykorzystałem do avatarka
hehe, ale byłem kudłaty. jeszcze miałem włosy zafarbowane na czarno i czekałem aż mi na tyle odrosną, żeby całe czarne ściąć i nie pozostać łysym
A na krzesełku obok moja córka [img]
Ostatnio zmieniony 07 lut 2009, 08:00 przez Radziu, łącznie zmieniany 3 razy.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Od smoczka jest już odzwyczajona mniej więcej od czasu kiedy było zrobione zdjęcie, miała wtedy 2 lata. Była bardzo od niego uzależniona, ale w zasadzie tylko do spania. Wytłumaczyliśmy jej, że jest już za duża na smoczek, obiecaliśmy jej że kupimy jej jakąś zabawkę w nagrodę. Poszło zadziwiająco gładko. I co dziwne, znacznie spokojniej zaczęła spać, tzn rzadziej się budzi od tamtej pory.
A co do rajstop, to moja córka nie lubi.
A co do rajstop, to moja córka nie lubi.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
No i tak się dzieciom wyjaśnia że już wyrosły: najpierw ze smoczka - a później chłopcom że z rajstopek . Mój chłopiec zrezygnował ze smoczka na korzyść kciuka w okolicach roczku - odzwyczaić go od tego się nie dało jeszcze w czasach późnej podstawówki.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Radziu, brwi masz ładnie uregulowane, i piszę się na to.
Dobrze zobaczyć jak wyglądają efekty takiej regulacji bo można sobie wtedy wyobrazić jak się będzie wyglądać i że jest to całkiem spoko.
O regulacji brwi czytałem na stronie Antyfaceta i jego racjonalne argumenty przekonały mnie do wykonania takiego zabiegu.
Oszem otoczenie na pewno się zniesmaczy, ale mam to w d...
A nawet bardzo dobrze.
Dobrze zobaczyć jak wyglądają efekty takiej regulacji bo można sobie wtedy wyobrazić jak się będzie wyglądać i że jest to całkiem spoko.
O regulacji brwi czytałem na stronie Antyfaceta i jego racjonalne argumenty przekonały mnie do wykonania takiego zabiegu.
Oszem otoczenie na pewno się zniesmaczy, ale mam to w d...
A nawet bardzo dobrze.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Radziu łatwo Ci pisać, bo jesteś z kobietą która Cię akceptuje i kocha, przynajmniej z tego co piszesz. Ale nie mam zamiaru Ci tego wypominać, tylko wspomnę, że moja była nie zaakceptowała moich zachowań. Choć ostatnio mi powiedziała, że mogę sobie chodzić jak chce bo nie jestem już jej mężem.
Więdz wiesz...
Więdz wiesz...
- Stanislaw
- Dyskutant
- Kontakt:
Radziu, dobrze Cię rozumiem.
Gdzieś słyszałem natomiast, że przekonania można zmieniać jak tylko się chce i ile razy się chce. Więc jeśli kobiety mają jakieś anty przekonania to można je zmienić za pomocą manipulacji. Przykładowo powinno zadziałać takie podejście do kobiety jeśli chciało by się zmienić jej przekonanie nt. golenia nóg:
Wiesz kochanie, spotkałem dzisiaj moją koleżankę ze studiów i zobaczyła mój nietypowy strój i zaczęliśmy o tym rozmawiać. Miałem długie spodnie więc mocno zaskoczyło mnie jak powiedziała: Słuchaj, spotkałam już tylu różnych facetów w życiu i tak na prawdę żaden z nich nie był pociągający. Jakby to było podniecające przespać się z mężczyzną który jest zupełnie inny. Nie miałby tych wszystkich włosów, był gładziutki i wydepilowany. Jakie to było by podniecające. I jakie byłoby to szczęście mieć takiego mężczyznę dla siebie. I wyobraź sobie kochanie, jaki wtedy zrobiłem się różowy, szybko ją spławiłem bo pomyślałem, że chce się ze mną teraz kochać
To tylko taka przymiarka, lepiej tego nie próbuj bez przygotowania, bo może nie wypalić, albo cwana kobieta może przejrzeć podstęp, choć znając psychikę kobiet powinna się roześmiać (kompensacja po zmianie przekonań) i przytulić Cię.
Ja właśnie muszę zdecydować czy uderzać do kobiet od razu w kontrkulturowym stroju czy poderwać na stereotypowe ubranie mężczyzny z wyższej półki a potem urabiać takimi tekstami.
[ Dodano: 2008-10-09, 02:08 ]
Można byłoby jeszcze dodać na koniec:
A tak w ogóle to jest późno więc chodźmy już spać.
Gdzieś słyszałem natomiast, że przekonania można zmieniać jak tylko się chce i ile razy się chce. Więc jeśli kobiety mają jakieś anty przekonania to można je zmienić za pomocą manipulacji. Przykładowo powinno zadziałać takie podejście do kobiety jeśli chciało by się zmienić jej przekonanie nt. golenia nóg:
Wiesz kochanie, spotkałem dzisiaj moją koleżankę ze studiów i zobaczyła mój nietypowy strój i zaczęliśmy o tym rozmawiać. Miałem długie spodnie więc mocno zaskoczyło mnie jak powiedziała: Słuchaj, spotkałam już tylu różnych facetów w życiu i tak na prawdę żaden z nich nie był pociągający. Jakby to było podniecające przespać się z mężczyzną który jest zupełnie inny. Nie miałby tych wszystkich włosów, był gładziutki i wydepilowany. Jakie to było by podniecające. I jakie byłoby to szczęście mieć takiego mężczyznę dla siebie. I wyobraź sobie kochanie, jaki wtedy zrobiłem się różowy, szybko ją spławiłem bo pomyślałem, że chce się ze mną teraz kochać
To tylko taka przymiarka, lepiej tego nie próbuj bez przygotowania, bo może nie wypalić, albo cwana kobieta może przejrzeć podstęp, choć znając psychikę kobiet powinna się roześmiać (kompensacja po zmianie przekonań) i przytulić Cię.
Ja właśnie muszę zdecydować czy uderzać do kobiet od razu w kontrkulturowym stroju czy poderwać na stereotypowe ubranie mężczyzny z wyższej półki a potem urabiać takimi tekstami.
[ Dodano: 2008-10-09, 02:08 ]
Można byłoby jeszcze dodać na koniec:
A tak w ogóle to jest późno więc chodźmy już spać.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Dobra, czas się pożegnać. Od pewnego czasu forum bardzo się zmieniło. Nie pasuje mi obecna formuła forum towarzyskiego, takich w necie jest wiele, tutaj liczyłem na to, że będzie to forum TEMATYCZNE i do pewnego momentu było, a później robił się coraz większy burdel.
Przyznaję też, że nie pasuje mi obecna atmosfera na forum. Wytworzyło się kółko wzajemnej adoracji, nowych userów brak, zmian na lepsze niema, Admin gdzieś przepadł, Moderator .... nic nie napiszę, bo i tak juz dużo na ten temat napisałem.
Było miło, ale się skończyło. Odchodzę, nie mówię, że na zawsze, może będę czasami zaglądał.
Miłej zabawy.
Przyznaję też, że nie pasuje mi obecna atmosfera na forum. Wytworzyło się kółko wzajemnej adoracji, nowych userów brak, zmian na lepsze niema, Admin gdzieś przepadł, Moderator .... nic nie napiszę, bo i tak juz dużo na ten temat napisałem.
Było miło, ale się skończyło. Odchodzę, nie mówię, że na zawsze, może będę czasami zaglądał.
Miłej zabawy.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam