Chyba zapomniałem się przywitać - Radziu

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Radziu

Chyba zapomniałem się przywitać - Radziu

Post autor: Radziu » 08 paź 2008, 23:25

Witajcie :-)

Bo zdaje się, że zapomniałem się przywitać wcześniej :lol:

Wkleję tu fotkę do całego zdjęcia które wykorzystałem do avatarka

Obrazek

hehe, ale byłem kudłaty. jeszcze miałem włosy zafarbowane na czarno i czekałem aż mi na tyle odrosną, żeby całe czarne ściąć i nie pozostać łysym :lol:

A na krzesełku obok moja córka :-)[img]
Ostatnio zmieniony 07 lut 2009, 08:00 przez Radziu, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 08 paź 2008, 23:36

Ale smoczek jedt debeściarski :) - super element nowej mody :)

Fajnie mieć takie małe dzieci - ja już niestety na wnuki pewnie będę czekał.

acha - zapomniałem - Witaj ach witaj Radziu - czym chata bogata :flaszka
Radziu

Post autor: Radziu » 08 paź 2008, 23:39

hihi, smycz to dobry patent, żeby smoczek po wypadnięciu buzi nie wylądował na ziemi :lol:
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 08 paź 2008, 23:48

Radziu, a odzwyczajasz ją już od smoczka ? Moja jest młodsza o rok i chcemy ją odzwyczaić ale smoczek to jest bożyszcz dla niej. No i jak przystało na córkę PH-mana to sama lubi i często nosi rajstopki. Sama wyciąga z szuflady i próbuje zakładać.
Radziu

Post autor: Radziu » 08 paź 2008, 23:52

Od smoczka jest już odzwyczajona mniej więcej od czasu kiedy było zrobione zdjęcie, miała wtedy 2 lata. Była bardzo od niego uzależniona, ale w zasadzie tylko do spania. Wytłumaczyliśmy jej, że jest już za duża na smoczek, obiecaliśmy jej że kupimy jej jakąś zabawkę w nagrodę. Poszło zadziwiająco gładko. I co dziwne, znacznie spokojniej zaczęła spać, tzn rzadziej się budzi od tamtej pory.

A co do rajstop, to moja córka nie lubi.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 08 paź 2008, 23:58

No i tak się dzieciom wyjaśnia że już wyrosły: najpierw ze smoczka - a później chłopcom że z rajstopek :-) . Mój chłopiec zrezygnował ze smoczka na korzyść kciuka w okolicach roczku - odzwyczaić go od tego się nie dało jeszcze w czasach późnej podstawówki.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 paź 2008, 00:00

Ale smoczek to zupełnie inna sprawa. Jak dziecko dużo korzysta ze smoczka to potem może mieć problemy ze zgryzem, wymową, zębami itp itd.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 09 paź 2008, 00:04

Ależ Radziu - to miał być żart :-) . Choć podobno są ludzie których rajcują smoczki, pieluszki i różne takie :-) .
Awatar użytkownika
Stanislaw
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Stanislaw » 09 paź 2008, 00:09

Radziu, brwi masz ładnie uregulowane, i piszę się na to.
Dobrze zobaczyć jak wyglądają efekty takiej regulacji bo można sobie wtedy wyobrazić jak się będzie wyglądać i że jest to całkiem spoko.
O regulacji brwi czytałem na stronie Antyfaceta i jego racjonalne argumenty przekonały mnie do wykonania takiego zabiegu.
Oszem otoczenie na pewno się zniesmaczy, ale mam to w d...
A nawet bardzo dobrze.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 09 paź 2008, 00:12

A mój synalek jak był około 2,5 roku sam z dnia na dzień zadecydował, że więcej smoka nie bedzie. Teraz ma niecałe 4. Młodszy, obecnie 10 mcy wogóle smoka nie zaakceptował.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 paź 2008, 00:13

W moim otoczeniu nikt się z tego powodu nie zniesmaczył :-) Myślę, że i u Ciebie nie będzie z tym problemu.

A nawet jak by się zniesmaczył to .... patrz mój podpis, stosuję to motto nie tylko do ubioru, ale ogólnie do wizerku :mrgreen:
Awatar użytkownika
Stanislaw
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Stanislaw » 09 paź 2008, 00:25

Radziu łatwo Ci pisać, bo jesteś z kobietą która Cię akceptuje i kocha, przynajmniej z tego co piszesz. Ale nie mam zamiaru Ci tego wypominać, tylko wspomnę, że moja była nie zaakceptowała moich zachowań. Choć ostatnio mi powiedziała, że mogę sobie chodzić jak chce bo nie jestem już jej mężem.
Więdz wiesz...
Radziu

Post autor: Radziu » 09 paź 2008, 01:03

Z tą akcetpacją to aż tak różowo nie jest. Moja żonka też nie przepada za "nową modą"
Ostatnio zmieniony 09 paź 2008, 06:18 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Stanislaw
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Stanislaw » 09 paź 2008, 02:02

Radziu, dobrze Cię rozumiem.

Gdzieś słyszałem natomiast, że przekonania można zmieniać jak tylko się chce i ile razy się chce. Więc jeśli kobiety mają jakieś anty przekonania to można je zmienić za pomocą manipulacji. Przykładowo powinno zadziałać takie podejście do kobiety jeśli chciało by się zmienić jej przekonanie nt. golenia nóg:

Wiesz kochanie, spotkałem dzisiaj moją koleżankę ze studiów i zobaczyła mój nietypowy strój i zaczęliśmy o tym rozmawiać. Miałem długie spodnie więc mocno zaskoczyło mnie jak powiedziała: Słuchaj, spotkałam już tylu różnych facetów w życiu i tak na prawdę żaden z nich nie był pociągający. Jakby to było podniecające przespać się z mężczyzną który jest zupełnie inny. Nie miałby tych wszystkich włosów, był gładziutki i wydepilowany. Jakie to było by podniecające. I jakie byłoby to szczęście mieć takiego mężczyznę dla siebie. I wyobraź sobie kochanie, jaki wtedy zrobiłem się różowy, szybko ją spławiłem bo pomyślałem, że chce się ze mną teraz kochać

To tylko taka przymiarka, lepiej tego nie próbuj bez przygotowania, bo może nie wypalić, albo cwana kobieta może przejrzeć podstęp, choć znając psychikę kobiet powinna się roześmiać (kompensacja po zmianie przekonań) i przytulić Cię.

Ja właśnie muszę zdecydować czy uderzać do kobiet od razu w kontrkulturowym stroju czy poderwać na stereotypowe ubranie mężczyzny z wyższej półki a potem urabiać takimi tekstami.

[ Dodano: 2008-10-09, 02:08 ]
Można byłoby jeszcze dodać na koniec:

A tak w ogóle to jest późno więc chodźmy już spać.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 paź 2008, 06:25

Moja żona do wydepilowanych i zadbanych nóg już się dawno przekonała. Nawet stwierdziła, że takie woli i niechce żebym miał znowu owłosione :-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 09 paź 2008, 08:56

Coś się ten wątek powitania rozbudował. Proponuję przenieść dyskusję do tematów, które już istnieją.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 08 gru 2008, 23:12

Dobra, czas się pożegnać. Od pewnego czasu forum bardzo się zmieniło. Nie pasuje mi obecna formuła forum towarzyskiego, takich w necie jest wiele, tutaj liczyłem na to, że będzie to forum TEMATYCZNE i do pewnego momentu było, a później robił się coraz większy burdel.

Przyznaję też, że nie pasuje mi obecna atmosfera na forum. Wytworzyło się kółko wzajemnej adoracji, nowych userów brak, zmian na lepsze niema, Admin gdzieś przepadł, Moderator .... nic nie napiszę, bo i tak juz dużo na ten temat napisałem.

Było miło, ale się skończyło. Odchodzę, nie mówię, że na zawsze, może będę czasami zaglądał.

Miłej zabawy.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 08 gru 2008, 23:26

Oj Radziu Radziu - jak nie wiesz co robić - nie rób nic - możesz wtedy uniknąć wielu głupstw..........
to chyba nie tak jak piszesz......
ale jeśli to nieodwołalne - szkoda.....
3M się
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 08 gru 2008, 23:33

Myślę, że tydzień urlopu ci się należy. To da uspokojenie i pogodę myśli.
Co się stało z twoim avatarem?
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 22 gru 2008, 11:26

Wpadłem na chwilę, żeby zobaczyć, czy forum powróciło do normy.

Avatar sam skasowałem, wstawię jak zdecyduję, że na forum pozostanę.
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 22 gru 2008, 18:59

Radziu, zostań z nami na forym. Jak Cię nie było, to tylko Papa coś pisał.
Tomek
Radziu

Post autor: Radziu » 23 gru 2008, 06:16

Pomyślę jeszcze.
Radziu

Post autor: Radziu » 25 gru 2008, 09:31

Zmykam ponownie, na tym forum nic się ciekawego nie dzieje. Tylko bezsensowne, nudne i męczące "dyskusje" z Papą. Może za jakiś czas znowu tu zajrzę, żeby zobaczyć co się zmieniło.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 gru 2008, 14:00

Podeślij Radziu link do tego innego forum, w którym działasz i kwitnie ono zgodą, oraz merytoryczną dyskusją.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 25 gru 2008, 19:25

Przecież u nas też kwitnie merytoryczna dyskucja. Nie pamiętacie dyskusji o tym, czy Merilyny są lepsze od Gattów?
ODPOWIEDZ