Jak powiedzieć naszym bliskim.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kurcze, na koncercie Kombi byłem, ale mało ich słucham, co do Gniatkowskiego, to naprawdę nie słucham, bo nawet nie wiem kto to jest (a trochę się znam na muzyce), może ktoś mnie oświeci.
PS. Biznesmen brzmi dumnie, jeszcze mnie nikt tak nie nazwał, No własnie, czy biznesmen moze chodzic oficjalnie w rajstopach? I czy nie zepsuje to wizerunku firmy i nie spowoduje plajty?
Być , albo nie być biznesmenem w rajstopach.
Oto jest pytanie!
[ Dodano: 2008-10-09, 22:03 ]
Radziu, juz drugi raz wypominasz mi wiek, a ja nie jestem od Ciebie starszy, tylko wczesniej urodzony.
PS. Biznesmen brzmi dumnie, jeszcze mnie nikt tak nie nazwał, No własnie, czy biznesmen moze chodzic oficjalnie w rajstopach? I czy nie zepsuje to wizerunku firmy i nie spowoduje plajty?
Być , albo nie być biznesmenem w rajstopach.
Oto jest pytanie!
[ Dodano: 2008-10-09, 22:03 ]
Radziu, juz drugi raz wypominasz mi wiek, a ja nie jestem od Ciebie starszy, tylko wczesniej urodzony.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Moja Mama dopiero w tą zimę zauważyła rajtki, tzn odezwała się w tej sprawie, bo nie wierzę, że wcześniej nie zauważyła. Spytała tylko czy noszę damskie rajstopy. Odpowiedziałem, że skąd wie że damskie, skoro męskie są takie same. Zapytała tylko - to męskie też takie są, odpowiedziałem, że tak, Ona na to, że nie wiedziała, i na tym się zakończyło.
A wczoraj okazała że zauważyła, że mam wydepilowane nogi, też trudno uwierzyć, że przez tyle lat tego nie zauważyła. Rozmowa była podobnie krótka. Golisz nogi? Odpowiedziałem, że tak, pyta więc - po co to robisz, a ja że futra nie lubię, i też na tym się zakończyło. Przy okazji jeszcze wspomniała, że jeszcze nie widziała, żeby facet farbował włosy.
A wczoraj okazała że zauważyła, że mam wydepilowane nogi, też trudno uwierzyć, że przez tyle lat tego nie zauważyła. Rozmowa była podobnie krótka. Golisz nogi? Odpowiedziałem, że tak, pyta więc - po co to robisz, a ja że futra nie lubię, i też na tym się zakończyło. Przy okazji jeszcze wspomniała, że jeszcze nie widziała, żeby facet farbował włosy.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Odniose sie do twojej wypowiedzi.Radziu pisze:Moja Mama dopiero w tą zimę zauważyła rajtki, tzn odezwała się w tej sprawie, bo nie wierzę, że wcześniej nie zauważyła. Spytała tylko czy noszę damskie rajstopy. Odpowiedziałem, że skąd wie że damskie, skoro męskie są takie same. Zapytała tylko - to męskie też takie są, odpowiedziałem, że tak, Ona na to, że nie wiedziała, i na tym się zakończyło.
co do noszenia rajstop w domu nie mam problemu bo tata wie i jest ok z tym tematem. O męskich też wie bo mu pokazałem w sieci a i jedne męskie mam w domu.
Co do depilacji nóg to jeszcze się boje tego zrobić bo nie wim czy wypada. ale jeśli tak zrobię to na lato bo na zimę to jakoś nie ma pretekstu.
Farbowanie włosów nie wchodzi w rachubę.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wypada czy nie wypada. U mnie to się odwróciło :) Pamiętam, jak latem trochę mi futro odrosło, a nie miałem czasu na depilację. Przez kilka dni pomimo upału męczyłen się w długich spodniach, bo wstydziłem się pokazać futro :)
[ Dodano: 2009-09-24, 12:12 ]
A co do taty, to podczas rozmowy z mamą o depilacji i farbowaniu włosów był obecny. O depilacji nic się nie odezwał. Ale jak była nowa o farbowaniu, to reakcję mamy skomentował, że jeszcze mało w życiu widziała, czytaj - nie możliwe żeby nie widziała :)
[ Dodano: 2009-09-24, 12:12 ]
A co do taty, to podczas rozmowy z mamą o depilacji i farbowaniu włosów był obecny. O depilacji nic się nie odezwał. Ale jak była nowa o farbowaniu, to reakcję mamy skomentował, że jeszcze mało w życiu widziała, czytaj - nie możliwe żeby nie widziała :)
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie wiedziałem gdzie o tym najlepiej napisać, więc postanowiłem tutaj, może to nie do końca w temacie ale chcialem sie czymś z wami podzielić. Chodzi mi o to że gdy ide do znajomych czy rodziny w sezonie zimowym i mam na sobie rajstopy to na nie zakładam skarpetki, żeby nikt sie nie domyślil że je mam. Głównie chodzi o to że najczęściej rajstopy przeświutją na piętach. Tez tak macie? W tym sezonie chciałbym wyeliminować skarpetki... Wrazie czego co mówić jakby ktoś czasem zwrócił na to uwagę?
-
- ModTeam
- Kontakt:
NIeprzejmuj się jak ktoś zwróci uwagę. Z doświadczenia wiem, że jak ktoś zwróci uwagę to nic nie skomentuje. No chyba, że masz bezpośrednich znajmych czy rodzinę ale z tym mozna sobie poradzić rozmową. Moja siostra kiedys mnie zapytała czy mam na sobie rajstopy to cos odburknąłem a poz a tym nikt nic nigdy nie powiedział, pomimo że zauważyli.
dr.eklektyczny
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Moim zdaniem najbardziej widać na palcach. Jak ktokolwiek cokolwiek się dopytuje każde kręcenie dowodzi, że sam tego nie akceptujesz więc jesteś zbokiem. Musisz nauczyć się mówić, "tak, mam rajstopy". To powinno wystarczyć. Jak temat jest drążony odpowiadasz 'bo gacie są obleśne a mi jest zimno". Dopiero w zaufanej rozmowie na temat wyłuszczasz, że cienkie zakładasz gdy jest w miarę ciepło, a grube gdy jrst mróz trzaskający. A gacie takiej regulacji Ci nie dają, bo mają jedną, uniwersalną grubości raz są zbyt ciepłe a innym razem za cienkie. Ale zdecydowane twierdzenie, "tak, mam rajstopy" z reguły zamyka temat.