Pomocy potrzebuje
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Pomocy potrzebuje
Hej miałem schowane w swojej poszewce od poduszki różne rzeczy rajstopy i inne i mama mi ta poszewkę zmieniła ale nic nie mówi co mam zrobić sam pociągnąć temat czy czekać aż ona zacznie nie wiem co mam robić tak naprawdę jakieś porady jak coś jestem młody żeby nie było że ktoś pomyśli że mam z 30 lat i na garnuszku mamusi jestem i się przejmuje takim czymś
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Pomocy potrzebuje
Nie rób nic.
Kolejna kwestia - wiek. Jeśli masz 12, 15, 18 lat to sytuacja wygląda nieco inaczej niż gdybyś miał 27 - tak czy siak nie rób nic, nie zaczynaj tematu i tyle. Rodzicielka z pewnością zapyta jeśli będzie czuła potrzebę :)
Kolejna kwestia - wiek. Jeśli masz 12, 15, 18 lat to sytuacja wygląda nieco inaczej niż gdybyś miał 27 - tak czy siak nie rób nic, nie zaczynaj tematu i tyle. Rodzicielka z pewnością zapyta jeśli będzie czuła potrzebę :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dokładnie tak jak pisze ph12 . Moje kolekcje za młodziaka też były konfiskowane lub pytała się mama do czego mi to potrzebne i odpowiedź była prosta: będę robił kolumnę i potrzebuję zrobić osłonę na głośnik (membranę) W tamtych czasach jakoś to przechidziło i było po temacie. Obecnie można znaleźć u mnie w warsztacie jakieś stare rajstopy które służą jako śitko do przecedzenia farby do pistoletu lakierniczego. Musisz zmienić skrytkę najkepiej na taką gdzie najrzadziej ktoś zagląda,jakiś strych lub piwnica. Co do tych 30 latków mieszkających z rodzicami w jednym domu to nieźle mi pojechałeś ale nie oceniaj innych skoro sam do tego wieku nie dorosłeś.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Też to przerabiałem, najlepiej nie zaczynaj tematu i po czasie rozejdzie się po kościach. Pokombinuj z jakąś dobrą kryjówka. Polecam wór z ubraniami na zimę, wrzuć rajty gdzieś w starą bluzę i wyjmuj tylko jak będziesz nosił, ryzyko minimalne, sprawdzone na własnej skórze
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Co innego jeśli się dokłada do czynszu czy coś a nie siedzi w domu i nic nie robi bez spinarx31 pisze: ↑16 gru 2024, 09:24 Dokładnie tak jak pisze ph12 . Moje kolekcje za młodziaka też były konfiskowane lub pytała się mama do czego mi to potrzebne i odpowiedź była prosta: będę robił kolumnę i potrzebuję zrobić osłonę na głośnik (membranę) W tamtych czasach jakoś to przechidziło i było po temacie. Obecnie można znaleźć u mnie w warsztacie jakieś stare rajstopy które służą jako śitko do przecedzenia farby do pistoletu lakierniczego. Musisz zmienić skrytkę najkepiej na taką gdzie najrzadziej ktoś zagląda,jakiś strych lub piwnica. Co do tych 30 latków mieszkających z rodzicami w jednym domu to nieźle mi pojechałeś ale nie oceniaj innych skoro sam do tego wieku nie dorosłeś.
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie rozejdzie się. Nie rozejdzie się u zarówno u Mamy jak i u noszącego. Mama znajdzie sposobność by o to zapytać, ma czas... Nawet jeśli zapyta za 30 lat, to zapyta :)MrocznyHosiarz pisze: ↑19 gru 2024, 19:44 Też to przerabiałem, najlepiej nie zaczynaj tematu i po czasie rozejdzie się po kościach. Pokombinuj z jakąś dobrą kryjówka. Polecam wór z ubraniami na zimę, wrzuć rajty gdzieś w starą bluzę i wyjmuj tylko jak będziesz nosił, ryzyko minimalne, sprawdzone na własnej skórze
U noszącego też się nie rozejdzie, bo to rzadko kiedy tak działa. A gdyby człowiek chciał mnóóóóstwo rajstop, do tego spódniczki, kilka par butów to też ma sobie na to kryjówkę wymurować ? Może altanę jakąś czy garaż od razu ? :) Tak to się nie uda i jednymi rajtami życia nie przeżyjesz... :) Ja dziś wróciłem z jakiś zakupów i czarne gładkie rajstopy 8den też się w torbie znalazły. Dwie pary. I nie dlatego by mi brakowało - mam takich z 50 par a od dziś 52 pary. Tak to jest - nie da rady siedzieć w szafie cały czas - trzeba się z tematem oswoić, nie cudować, poinformować i tyle. I na spokojnie trzymać w podstawowej szafie pończoszki obok dżinsów :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie wszyscy mają potrzebę noszenia całej damskiej garderoby, rajstopy same w sobie są dosyć łatwe w ukrywaniu. Myślę że moi starsi podejrzewali ze coś jest na rzeczy od dawna, ale widocznie domyślili się że to dla mnie wstydliwy temat i nigdy nie padło żadne pytanie na ten temat, także nie ma co generalizować. Szczerze to nie rozumiem po co komu spódniczki i damskie buty, jak dla mnie to już jakiś wyższy level
-
- Dyskutant
- Kontakt:
MrocznyHosiarz pisze: ↑06 sty 2025, 12:56 Nie wszyscy mają potrzebę noszenia całej damskiej garderoby, rajstopy same w sobie są dosyć łatwe w ukrywaniu. Myślę że moi starsi podejrzewali ze coś jest na rzeczy od dawna, ale widocznie domyślili się że to dla mnie wstydliwy temat i nigdy nie padło żadne pytanie na ten temat, także nie ma co generalizować. Szczerze to nie rozumiem po co komu spódniczki i damskie buty, jak dla mnie to już jakiś wyższy level
Bo w spódniczce widać te rajstopy lepiej
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mroczny tu się nie ma co zastanawiać. Kiedyś kolega mojego brata po pijanemu kupił sobie na allegro kompletny strój wojownika Ninja wraz z mieczami. Ja w pełni rozumiem jego potrzebę i akceptuję jego wybór mimo tego że to też jakiś wyższy level.MrocznyHosiarz pisze: Szczerze to nie rozumiem po co komu spódniczki i damskie buty, jak dla mnie to już jakiś wyższy level
Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Szczerze to nie rozumiem po co komuś rajstopy :) :) heheMrocznyHosiarz pisze: ↑06 sty 2025, 12:56 Nie wszyscy mają potrzebę noszenia całej damskiej garderoby, rajstopy same w sobie są dosyć łatwe w ukrywaniu. Myślę że moi starsi podejrzewali ze coś jest na rzeczy od dawna, ale widocznie domyślili się że to dla mnie wstydliwy temat i nigdy nie padło żadne pytanie na ten temat, także nie ma co generalizować. Szczerze to nie rozumiem po co komu spódniczki i damskie buty, jak dla mnie to już jakiś wyższy level
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A tak całkiem serio to nie rozumiem na grzyba komuś rajstopy pod spodnie gdy jest ciepło na dworze. :pantyhosemen12 pisze: ↑07 sty 2025, 08:10Szczerze to nie rozumiem po co komuś rajstopy :) :) heheMrocznyHosiarz pisze: ↑06 sty 2025, 12:56 Nie wszyscy mają potrzebę noszenia całej damskiej garderoby, rajstopy same w sobie są dosyć łatwe w ukrywaniu. Myślę że moi starsi podejrzewali ze coś jest na rzeczy od dawna, ale widocznie domyślili się że to dla mnie wstydliwy temat i nigdy nie padło żadne pytanie na ten temat, także nie ma co generalizować. Szczerze to nie rozumiem po co komu spódniczki i damskie buty, jak dla mnie to już jakiś wyższy level
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jeszcze z serii https://gatta.pl/pl/rajstopy-ozdobne-z- ... -default-5 ciężko wytłumaczyć, a z drugiej jak 50-letni chłop lata w t-shircie z napisem manchester united ok, to czemu rajstopy nawet takie pod spodniami mają dziwić, w końcu nie żyjemy na Białorusi;)
A tak całkiem serio to nie rozumiem na grzyba komuś rajstopy pod spodnie gdy jest ciepło na dworze. :
[/quote]
A tak całkiem serio to nie rozumiem na grzyba komuś rajstopy pod spodnie gdy jest ciepło na dworze. :
[/quote]
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Każdy lubi co innego, nie oceniam
-
- Gaduła
- Kontakt:
Podkolanówki/skarpetki rajstopowe. Długie rajstopy muszą być ubrane w naprawdę mega mróz i stałe przebywanie na zewnątrz. Inaczej się ugotuje. do -5 nie potrzebuje dodatków. Ale jak ktoś lubi den 20 ;) czemu nie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Chciał bym napisać z innej beczki. Zaczęło się od sylwestra. Moja kobieta zaczęła mi podkradać moje rajstopy, zaczeła mi mówić że 4 na nią nie pasują to podkrada moje rajstopy nr5. Z jednej strony powinienem się cieszyć ale nowe rajstopy uciekają a trudno rajstopy w rozmiarze 5 kupić. A nowych mi nie chce kupić.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kurcze, chciałbym mieć taki problem