Za granicą to sobie używają...
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: Za granicą to sobie używają...
No i zajebiście wyglądają. Jak kto szcxupły i wysportowany to pasuje. I oczywiscie jak dobrze dobrane wszystko
Wysłane z Note10+ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z Note10+ przy użyciu Tapatalka
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Dla zainteresowanych
https://balletflatsformen.wordpress.com/
https://balletflatsformen.wordpress.com/
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Zdjęcie z pewnego niemieckiego Weihnachtsmarktu (nie mojego autorstwa).
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No właśnie już sam fakt że gość jest obiektem fotografowania a jego zdjęcie krąży po sieci świadczy o tym że jego wygląd to sensacja i coś nienormalnego. Cała sztuka polega na tym żeby ubierać się w damskie ciuchy i nikogo wokół to nie interesowało.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nigdzie nie napisałem że jest inaczej.
Cała sztuka polega na tym, żeby mieć wysrane na to co inni sobie myślą.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Niestety za stary już jestem i bajka o stalowej psychice ponad wszystko to już nie dla mnie. Niestety ale wcale nie chodzi tu tylko o to co kto sobie pomyśli, ale głównym problemem jest wszechobecny hejt na tak ubranego faceta. Część ludzi z pewnością głośno i dobitnie wyrazi swoje opinie w temacie wyglądu i ubioru, a tego to chyba nikt nie chciałby słuchać i doświadczyć na własnej skórze.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek- niekoniecznie tak jest. Wszystko zależy od tego gdzie jesteś. W USA za najmniejszą oznakę nietolerancji można pozwać i adwersarza i osoby odpowiedzialne na danym terenie za porządek. Dlatego raczej mało kto pozwala sobie na publiczne wyrażenie swojej opinii.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-Kiedyś widziałem film jak koleś w USA na cały dzień założył damskie obcasy . Robił w tych szpilkach to co zawsze każdego dnia i towarzyszył mu kamerzysta by wszystko sfilmować. Na filmie widać, że koleś w obcasach robił sporą furorę swoim wyglądem i było podobnie jakby chodził w Polsce. Różnica była tylko taka że ludzie reagowali mniej agresywnie jak u nas. Bardziej z uśmiechem i na luzie, jednak było widać że za normalnego to nie uchodził. Tak samo jak u nas ludzie się za nim oglądali i polewali z niego. No i były zaczepki od ludzi w stylu : Fajne buty kolego... Kurde muszę znaleźć ten film i go tu wrzucić.
- Na marginesie... to wczoraj mnie normalnie zamurowało , ale młodzież jest teraz odważna i postępowa. Wczoraj w sklepie widziałem dwie super laski około 18 lat, plątały się po tym sklepie cały czas trzymając się za ręce. Rozdzielały się do słownie tylko na kilka sekund gdy oglądały towar na półkach po czym szybko łączyły się w parę. Jedna z dziewczyn była ubrana w odcieniach beżu: kurteczka, spódniczka super miniówka, botki no i zajebiste rajstopy - cienkie chyba 20 den, matowe, coś między bielą i beżem. Rajstopy były częściowo transparentne, wyglądały na na bardzo eleganckie. Ja ofkoz musiałem sobie zerknąć na tak obłędne długie i zgrabne nogi . Dziewczyny zauważyły że sobie zerkam więc zerknęły na mnie. Głupio wyszło ale mnie korciło by zapytać co to za rajstopy dziewczyna ma na nogach . Kupiłbym sobie takie.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Znalazłem. Bardzo proszę oto film. Myślę że koleś na obcasach u nas w Polsce miałby więcej spokoju jak tam :
---
---
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przede wszystkim to on kuleje nie chodzi
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek - nie o tym mowa co chłopiec przedstawił na filmie. On po prostu nie umie chodzić i dziwne by było aby pozostało to niezauważone. Chodziło mi o coś innego - w każdym większym sklepie jest ogłoszenie że jeśli doznałeś dyskryminacji z powodu wyznania, ubioru orientacji i sam nie pamiętam czego jeszcze skontaktuj się z nami nr telefonu - pomoc prawna bezpłatnie. Trudno zachować twarz indianina widząc jak chłopiec męczy się w niedostosowanych bucikach.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Przede wszystkim reakcje na ewidentny show nagrywany do mediów będą zupełnie inne, niż w normalnej, "cywilnej" sytuacji. Tego nie da się porównać do twoich Krzysiu wędrówek miejskich. Ty jesteś sam.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja to ten film odbieram zupełnie inaczej.
1. Teraz kamery są małe więc można nagrywać z ukrycia. GoPro albo DJI Osmo można ukryć w dłoni by nikt nie widział że się nagrywa. Dalej, pomocnik z kamerą na filmie często nagrywa z dalszej odległości i dzięki temu wcale nie musi być identyfikowany i łączony w żaden sposób z facetem na szpilkach. Dlatego owszem to może być upozorowany show dla mediów, ale wcale nie musi tak być i ja bez problemu sfilmowałbym gościa w ten sposób, by nikt z postronnych ludzi się nie połapał.
2. Są dwie sytuacje kiedy koleś siedzi i się nie rusza a mimo to ludzie zwracają uwagę na jego buty. I tu sytuacja z dziewczyną która chwali jego obcasy. Miałem niemal identyczne sytuacje: Dziewczyna w sklepie ośmieliła się mi powiedzieć że wyglądam super, obcy ludzie na mieście mówią mi "dzień dobry", znajoma pani w ciucholandzie bardzo się stara bym czuł się przy niej dobrze i wyzbył się kompleksów....
3. No i klasyczna sytuacja z galerii handlowej: Ludzie leją z gościa na szpilkach bo wygląda i chodzi śmiesznie. Dokładnie tak jak ludzie leją z przeciętnego faceta idącego w czarnych rajstopach spódnicy i damskich butach. Polska młodzież idąca w grupach potrafi tak głośno i bezczelnie wyśmiać, że człowiek ma ochotę zapaść się pod ziemię ze wstydu. Dlatego śmiejące się azjatki na filmie to żaden show tylko pikuś i samo życie, znane mi z wcześniejszych moich spacerów. Ktoś ma wątpliwości? Można to sprawdzić samemu. Każdy facet idący na szpilkach będzie podobnie zwracał na siebie uwagę, bo już sam stukot obcasów w hallu galerii niesie się jak cholera.
1. Teraz kamery są małe więc można nagrywać z ukrycia. GoPro albo DJI Osmo można ukryć w dłoni by nikt nie widział że się nagrywa. Dalej, pomocnik z kamerą na filmie często nagrywa z dalszej odległości i dzięki temu wcale nie musi być identyfikowany i łączony w żaden sposób z facetem na szpilkach. Dlatego owszem to może być upozorowany show dla mediów, ale wcale nie musi tak być i ja bez problemu sfilmowałbym gościa w ten sposób, by nikt z postronnych ludzi się nie połapał.
2. Są dwie sytuacje kiedy koleś siedzi i się nie rusza a mimo to ludzie zwracają uwagę na jego buty. I tu sytuacja z dziewczyną która chwali jego obcasy. Miałem niemal identyczne sytuacje: Dziewczyna w sklepie ośmieliła się mi powiedzieć że wyglądam super, obcy ludzie na mieście mówią mi "dzień dobry", znajoma pani w ciucholandzie bardzo się stara bym czuł się przy niej dobrze i wyzbył się kompleksów....
3. No i klasyczna sytuacja z galerii handlowej: Ludzie leją z gościa na szpilkach bo wygląda i chodzi śmiesznie. Dokładnie tak jak ludzie leją z przeciętnego faceta idącego w czarnych rajstopach spódnicy i damskich butach. Polska młodzież idąca w grupach potrafi tak głośno i bezczelnie wyśmiać, że człowiek ma ochotę zapaść się pod ziemię ze wstydu. Dlatego śmiejące się azjatki na filmie to żaden show tylko pikuś i samo życie, znane mi z wcześniejszych moich spacerów. Ktoś ma wątpliwości? Można to sprawdzić samemu. Każdy facet idący na szpilkach będzie podobnie zwracał na siebie uwagę, bo już sam stukot obcasów w hallu galerii niesie się jak cholera.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Dali mu wysokie buty, gdzie on nigdy pewnie nie chodził w takich.