sukienka

Dział w którym można podyskutować męskich spódnicach

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: sukienka

Post autor: krzysiu20 » 27 lis 2024, 08:26

legi pisze: 27 lis 2024, 01:32 Co do legginsów duuuuzo facetów nosi czy to w sporcie czy nawet ostatnio widziałem do luźnego spaceru na sportowo.I się uspokój !!!
Jesteś Panem Bogiem na tym forum i tylko Ty masz prawo do swojego zdania?! Zluzuj swoje majty mysiu pysiu Krzysiu !
Legi dostałeś od mnie prowokacyjnego prztyczka w nos po tym jak wyraziłeś swoją opinię na temat Duśka w sukience. Jak według Ciebie ja mam być tutaj Bogiem to Ty według mnie jesteś tutaj przewrażliwionym na swoim punkcie i zakompleksionym userem, który raz że nie potrafi znieść tego że ktoś go krytykuje i dwa - według swojego widzimisię narzuca innym co jest męskie a co już damskie. Kocham podnosić takim ciśnienie i potem sobie czytam jak im para z uszu idzie. :lol: :boks
Legi legginsy są damskie a faceci którzy noszą damskie ciuchy potocznie są nazywani pedałami. To określenie ogólne - pejoratywne, dla podkreślenia mało męskiego wyglądu dzisiejszych facetów,
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 27 lis 2024, 11:48

Czyli jesteśmy pedalami 🍻😊
Ja nie twierdzę że nie ma nosić ich bo ładniej kobiety wyglądają tylko że na kobietach się ładnie prezentuje.
Ty lubisz sukienki git nie mam z tym problemu ja lubię legginsy i rajty nie mam z tym problemu nawet po tylu latach nauczyłem się mieć w dupie to co inni myślą.
Szacun za maks odwagę dla Ciebie za wejścia 👍 publiczne
Ja tylko odtwarzam się pod osłoną nocy gdzie mniej ludzi chodzi.

I zauważam jeszcze jeden problem o którym mało się tu mówi że nawet nosząc sukienki legginsy inne ciuchy damskie które na kobietach ładnie wyglądają na nas nie tylko brzydko wyglądaj bo jesteśmy facetami ale musimy dbać o linie niestety

Dobra wracamy do porządku dziennego
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 27 lis 2024, 18:42

krzysiu20 pisze: 27 lis 2024, 08:26 … faceci którzy noszą damskie ciuchy potocznie są nazywani pedałami. To określenie ogólne - pejoratywne, dla podkreślenia mało męskiego wyglądu dzisiejszych facetów,
Misiu- może w twojej okolicy lub w twoim towarzystwie. Generalnie pedał jest synonimem homoseksualisty, a facet noszący damskie ciuszki to potocznie trans, pomimo że powinno się go określić crosdreserem - potocznie CD.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 27 lis 2024, 19:21

Ale macie problemy i tak przeważnie każdy z was próbuje dalszego kroku i się nie przyznaje tylko opinie szczela i mądry jest na swój sposób
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 27 lis 2024, 19:38

Danon pisze: 27 lis 2024, 18:42
krzysiu20 pisze: 27 lis 2024, 08:26 … faceci którzy noszą damskie ciuchy potocznie są nazywani pedałami. To określenie ogólne - pejoratywne, dla podkreślenia mało męskiego wyglądu dzisiejszych facetów,
Misiu- może w twojej okolicy lub w twoim towarzystwie. Generalnie pedał jest synonimem homoseksualisty, a facet noszący damskie ciuszki to potocznie trans, pomimo że powinno się go określić crosdreserem - potocznie CD.
Danon nigdy nie słyszałem by ktoś na mieście zwracał się do mnie: Trans, crossdresser. Natomiast kilka razy zdarzyło mi się że ktoś nazwał mnie pedałem, własnie z powodu mojego ubioru i wyglądu. Faceci tak mają że jak widzą kogoś w mało męskim lub kobiecym ubiorze, to z automatu kwalifikują go jako pedała. Moi współpracownicy są szczególnie uczuleni na mało męski ubiór u facetów. Według nich każdy facet który nosi rurki i inne obcisłe gatki jest pedałem i nadaje się do gazu lub innej utylizacji np. wystrzelać. Jakiś czas temu słyszałem, że faceci którzy pracują w sklepach z damskimi ciuchami lub kosmetykami to też pedały. To nie są moje wymysły ani moje zdanie , ja tylko powtarzam co słyszę od ludzi.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2024, 20:16 przez krzysiu20, łącznie zmieniany 1 raz.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 27 lis 2024, 19:47

dusiek83 pisze: 27 lis 2024, 19:21 Ale macie problemy i tak przeważnie każdy z was próbuje dalszego kroku i się nie przyznaje tylko opinie szczela i mądry jest na swój sposób
Ja akurat problemów nie mam i zrobiłem chyba setki dalszych kroków. Jak się komuś nie podoba co robię albo jak ktoś mi dogaduje to go zlewam i tyle. Ewentualnie jak tylko jest możliwość to chętnie i z dziką satysfakcją odgryzam się jak tylko potrafię.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 27 lis 2024, 20:30

legi pisze: 27 lis 2024, 11:48 Czyli jesteśmy pedalami 🍻😊
Ja nie twierdzę że nie ma nosić ich bo ładniej kobiety wyglądają tylko że na kobietach się ładnie prezentuje.
Ty lubisz sukienki git nie mam z tym problemu ja lubię legginsy i rajty nie mam z tym problemu nawet po tylu latach nauczyłem się mieć w dupie to co inni myślą.
Szacun za maks odwagę dla Ciebie za wejścia 👍 publiczne
Ja tylko odtwarzam się pod osłoną nocy gdzie mniej ludzi chodzi.

I zauważam jeszcze jeden problem o którym mało się tu mówi że nawet nosząc sukienki legginsy inne ciuchy damskie które na kobietach ładnie wyglądają na nas nie tylko brzydko wyglądaj bo jesteśmy facetami ale musimy dbać o linie niestety

Dobra wracamy do porządku dziennego
Legi rób co uważasz i nie sugeruj się opiniami innych. Niektóre ciuchy są pod konkretną figurę i każdy powinien zdawać sobie sprawę z tego czy w nich wygląda dobrze i czy jest sens takie nosić. Legginsy to raczej na szczupłych facetów pasują. Nieraz widziałem rowerzystów w legginsach którzy wyglądali tragicznie.
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 27 lis 2024, 23:39

Dlatego od jakieoś czasu wziąłem się za siebie i chce brzusio spłaszczyć - talia osy była by świętna ale nie w tym wieku :)
Panie w sukienkach czy legginsach wyglądają obłędnie a my nosząc je chcemy się do nich upodobnić bo nam sie to tak strasznie podoba i niech tak pozostanie. Lecz wiemy jak to na nas wygląda i nie wstydźmy się siebie krytykować. OK czas wskoczyć w legginsy :)
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 04 sty 2025, 06:17

Sylwester
Załączniki
IMG20241126091853~3.jpg
ODPOWIEDZ