Coś tu nam Mroczny jakieś mroczne historie i bajki opowiadasz . Mroczny zauważyłem że Twoja historia w ogóle nie jest spójna jako całość. Najpierw było że żona nie wie o rajstopach. Zaraz potem już wie ale nie akceptuje. Potem już prawie akceptuje ale nie do seksu. Panciu12 napisał o kupowaniu rajstop i zaraz napisałeś że też kupujesz i w efekcie Twoja pani zaczęła Cię chwalić żeś bohater niczym SuperMan . Powiedz mi Mroczny jak wytłumaczysz fakt że Twoja kobieta wie że kupujesz rajstopy i chwali Cię za odwagę , a jednocześnie nie akceptuje tego że w nich chodzisz.?!MrocznyHosiarz pisze:Właśnie w taki sam sposób, ale dla niej to było zdziwienie żem taki odważny i hardy chociaż niepowiem taki jakiś ukryty stresik się z tym wiąże
No i po drugie piszesz że planujesz ją zaskoczyć będąc w rajstopach. jak chcesz ją zaskoczyć skoro piszesz że Ona wie że kupujesz rajstopy???
Chłopie pogubiłes się w swoich bajkach. Już raz Ci napisałem że to co piszesz jest mocno podejrzane i powtarzam to raz jeszcze.
Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka