Co zrobić żeby rajty nie spadaly
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Co zrobić żeby rajty nie spadaly
Hej noszę rajty pod spodnie bo się wtedy mi lepiej trzymają i jest mi ciepło lecz rajty mi spadają nie gole nóg przez to mi mogą spadać ale nie chce golić więcej jak jest nie wiedzą o tym ze nsoze jak to zrobić żeby nie spadały
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Co zrobić żeby rajty nie spadaly
spadają ? i nogawką wypadły ?
napisz w czym problem normalnie i tyle - czy się rolują, zsuwają itp.
Ponadto: jakie rajty i jakie spodnie (wewnątrz)
napisz w czym problem normalnie i tyle - czy się rolują, zsuwają itp.
Ponadto: jakie rajty i jakie spodnie (wewnątrz)
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam zaczął bym od depilacji dobraniu dobrego rozmiaru nie wszystkie rajstopy 3.4.itp są identycznego rozmiaru zależy od firmy
A jak masz mocno zarośnięte nogi to będzie taki efekt chyba że będziesz zakładał grube rajstopy
Pozdrawiam
A jak masz mocno zarośnięte nogi to będzie taki efekt chyba że będziesz zakładał grube rajstopy
Pozdrawiam
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
depilacja to podstawa, Natomiast też istotne jakie rajstopy i z czego są te spodnie. Rajstopy mogą być matowe lub blyszczące - czyli szorstkie i śliskie (w makabrycznym skrócie byś wyłapał różnicę). I jak się domyślasz zachowują się one nieco inaczej - a jak nie są przylepione do nogi to jest jak jest.
Rajstopy też są ważne - jeśli kupujesz np te najtansze cienkie z pudełkach lub inne wynalazki to po wyciągnięciu one są luźne, a jak załozysz na 30 minut i ściągniesz to są powyciagane i furkoczą jak worek foliowy na wietrze :D
Rajstopy też są ważne - jeśli kupujesz np te najtansze cienkie z pudełkach lub inne wynalazki to po wyciągnięciu one są luźne, a jak załozysz na 30 minut i ściągniesz to są powyciagane i furkoczą jak worek foliowy na wietrze :D
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Przyznam rację koledze pantyhosemen12 że jakoś i gatunku ma istotne znaczenie
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Błyszczące ale.dokladnie nie wiem jaka firma dawno kupowałem ale to jakieś jedne z tańszych ale dobrze grzeją tylko ten minus że zsuwają się i z większością moich par rajtek tak mam
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co można zrobić by rajstopy nie zjeżdżały? Na przykład nie nosić rajstop, albo kupować do skutku, aż trafią się takie co nie spadają. A tak na serio to nie mam pojęcia.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Albo zakładać rajty a na to majtki. Działa. Dziewczyny też tak robią. Wyczytałem na jakimś babskim forum.
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Właśnie noszę i nic nie pomaga muszę coś sam wymyślić
-
- Gaduła
- Kontakt:
Rajty są jak widać mądre! uciekają zakłaczonych nóg! nie rozumiem, jak można lubić rajstopy + futro! to się jedno z drugim wyklucza.
Zlitujcie się nad estetyką!
Zlitujcie się nad estetyką!
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Widać po 13 posterunku na przykład, mój ulubiony serial z dzieciństwa, kto wie czy nie przyczyną zamiłowanie do rajtek
-
- Gaduła
- Kontakt:
im więcej będziesz używał rajstop, tym bardzie docenisz ich użytkowość. Weź prosty fakt, czy np podkolanówki, z materiału rajstopowego - są złe, ale te już bawełniane dobre! to by wypadało się tak puknąć społeczeństwu w głowę. Nie ma żadnego uzasadnienia logicznego. Strach przed używaniem jest niemęski właśnie.
Raty będą się zsuwać lekko wałkować na brzuchu, taki ich urok, musiały by mieć pasek z żelowy, jak spodnie kolarskie, żeby się nie podciągały do góry. Tak rajstopy żeby się w dół nie ściągały, lub szeroki pas elastyczny.
Raty będą się zsuwać lekko wałkować na brzuchu, taki ich urok, musiały by mieć pasek z żelowy, jak spodnie kolarskie, żeby się nie podciągały do góry. Tak rajstopy żeby się w dół nie ściągały, lub szeroki pas elastyczny.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Można szelki założyć.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie dajmy się zwariować - jeśli dobrany jest krój, fason i dobry skład materiału nic nie zjeżdża. Jako doraźne lekarstwo proponuję dobrze dopasowane i w miarę elastyczne body.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja miałem ten sam problem z zsuwaniem się rajstop i co jakiś czas musiałem je podciągać. U mnie problem ten pojawiał się ze względu na duże i gęste owłosienie. Wystarczyło zgolić włosy maszynką do strzyżenia włosów na 3 mm i już było dużo lepiej. Niestety u mnie golenie nóg na zero odpada. Kiedy ogoliłem i nabalsamowalem nogi, przyjemność trwała tylko przez pierwszy dzień. Na drugi dzień myślałem, że się zadrapię, nogi czerwone, odrastające bardzo szybko włoski haczyły o rajstopy co powodowało dyskomfort w ich noszeniu. Po jakimś czasie spróbowałem ponownie i było tak samo, dlatego zrezygnowałem z dalszych prób.
Ważny jest też dobrze dobrany rozmiar. Zbyt duże będą się zsuwać, to samo jeśli są za małe. Jestem szczupłą i wysoką osobą dlatego w moim przypadku według rozmiarówki, patrząc na szerokość bioder powinienem nosić na granicy 2 i 3 ale są za krótkie, według wzrostu 5. Wiadomo, że rozmiarówka jest robiona pod kobiety, które z natury mają szersze biodra, dlatego musiałem trochę poeksperymentować i popróbować różnych marek, modeli i rozmiarów, zanim znalazłem najbardziej odpowiednie dla mnie rajstopy.
Dodatkowo, tak jak pisał wyżej Danon, polecam dobrze dobrane body, które idealnie wszystko trzyma na swoim miejscu.
Ważny jest też dobrze dobrany rozmiar. Zbyt duże będą się zsuwać, to samo jeśli są za małe. Jestem szczupłą i wysoką osobą dlatego w moim przypadku według rozmiarówki, patrząc na szerokość bioder powinienem nosić na granicy 2 i 3 ale są za krótkie, według wzrostu 5. Wiadomo, że rozmiarówka jest robiona pod kobiety, które z natury mają szersze biodra, dlatego musiałem trochę poeksperymentować i popróbować różnych marek, modeli i rozmiarów, zanim znalazłem najbardziej odpowiednie dla mnie rajstopy.
Dodatkowo, tak jak pisał wyżej Danon, polecam dobrze dobrane body, które idealnie wszystko trzyma na swoim miejscu.
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja do moich zakupiłem szelki, z zapinkami jak do pończoch.