Czesc Dolnyslask

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
seba
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Czesc Dolnyslask

Post autor: seba » 14 wrz 2021, 20:10

Cześć, pozdrawiam z Wałbrzycha.
Na ile pozwalasz sobie w ramach promowania "nowej mody" ?
Ja ostatnio zacząłem pomykać w zestawie: jeansy slim fit, espadryle i cieliste podkolanówki.
Patryk<3rajstopy
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Post autor: Patryk<3rajstopy » 27 lis 2022, 08:53

Pozdrawiam z głogowa
Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Goodboy » 01 lis 2024, 12:41

Hej hej również pozdrawiam z Dolnego Śląska
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 02 lis 2024, 17:40

Plemię kanibali formułowych już sobie zęby ostrzy! mam nadzieje na soczyste udko :P
Co nowego straszysz :P
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 02 lis 2024, 22:11

a ja własnie miałem zakładać nowy watek, a widzę że się jakoś uaktywnił. No i extra. Wpadłem sobie na pomysł, aby zaproponować zupełnie zwyczajne spotkanie. Ale też fotograficzne - mogę wykonać zdjęcia gdyby ktoś chciał, bo jednak komfort robienia zdjęć z pełną kontrolą wszystkiego, jest o WIEEELE lepsze niż pozowanie samemu i ustawianie wszystkiego na oko, zdalnie, ręką, nogą czy bóg wie jak jeszcze... Męczące to nieco :) Jakie ja sobie zdjęcia robię - wiecie lub jak nie wiecie to tu ich mnóstwo znajdziecie. Nie ma też problemu by na spotkaniu takie zdjęcia zostały zrobione mi - czyli też mamy element nauki fotografii czy doskonalenia umiejętności. Poza tym można pogadać np o zdjęciach, ciuchach, samochodach czy ot o czymkolwiek. Nie zakładam, że ktokolwiek wpadłby na pomysł i dopatrywał się tu jakiego drugiego dna czy też ukrytych propozycji - absolutnie nie. Pomysły w stylu poróbmy sobie fotki na golaska itp idiotyzmy skazane są na niepowodzenie - nie spodziewam się tu takich, ale ja różne wiadomości otrzymuję na fejsie czy instagramie - wiec studzę zapędy. Na spotkanie możesz być ubranych jak chcesz, ja natomiast przyjeżdżam w normalnym męskim wydaniu. Oczywiście do zdjęć mogę zabrać co trzeba. Nie jest to żadna oferta, a zwykła propozycja poznania się, spotkania i tyle. Przy okazji można fotograficznie czas wykorzystać. oczywiście Wrocław byłby miejscem idealnym, ale ogólnie Dolny Śląsk jako cały jest do akceptacji. Jakby co piszcie.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 02 lis 2024, 22:46

browarne pisze: 01 lis 2024, 12:43 Również dolny śląsk ale nie udzielaj się tutaj ( dobra rada) bo Cie predzej czy później "zjedzą"
Browarne myślisz że takie forum przestraszy Goodboya ? Kogoś kto nie boi się aplikacji korków analnych do doopy ?
Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Goodboy » 04 lis 2024, 08:12

Myślę krzysiu20 że lepszy korek jak ubieranie się totalnie jak kobieta, pierw spróbuj później się oddzywaj. Pozdrawiam
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 04 lis 2024, 11:07

Goodboy pisze: 04 lis 2024, 08:12 Myślę krzysiu20 że lepszy korek jak ubieranie się totalnie jak kobieta, pierw spróbuj później się oddzywaj. Pozdrawiam
A ja myślę Goodboy, że lepsze ubieranie się, niż przeorane dupsko i notoryczne gubienie ziemniaków. Traktujmy się tą samą miarą dlatego: Pierw spróbuj ubierać się jak ja, a potem się odzywaj. Również pozdrawiam.
Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Goodboy » 04 lis 2024, 13:22

Powiem tak, gdyby nie pewna laska która o tym powiedziała nie używałbym tego ale są takie dla facetów więc równiez zobacz bo fajny sex z laskami jest. A ja może kiedyś się ubiorę jak Ty i później wymienimy spostrzeżenia.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 04 lis 2024, 15:02

to sobie żeście znaleźli temat, kartofle jedne :D :D
Każdy robi sobie co chce, jeden korzysta z zabawek, a inny nie. Rozsądny chłopak bo kupił legalnie, atestowany dla męźczyzn a nie straszył emerytki w warzywniaku drżącymi łapami grzebiąc w ogórkach :D :D
ODPOWIEDZ