Jakie majtki polecacie

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Jakie majtki polecacie

Post autor: Goodboy » 24 paź 2024, 15:18

Ja ostatnio chodzę w stringach szczególnie pod rajstopy, testowałem różne ale myślę że wreszcie znalazłem odpowiednie gdzie sprzęt nie ucieka i są mega wygodne
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 24 paź 2024, 19:49

Ja noszę męskie bokserki.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 24 paź 2024, 19:56

Tak czytam ten wątek i nie wyobrażam sobie bym miał kupować damską bieliznę przez internet. Ja gacie muszę obejrzeć i dotknąć przed zakupem. W jednym sklepiku z bielizną mam możliwość przymierzyć bieliznę podczas zakupów. Oczywiście bieliznę sklepową zakładam na moja bieliznę w przymierzalni. Raz tak kupowałem damskie majtki i to było najlepsze rozwiązanie. Poz tym to gacie kupuję przede wszystkim na targowisku miejskim.
Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Goodboy » 25 paź 2024, 05:14

Damskie stringi, figi i szorty aż stanęło na męskich stringach które są mega wygodne. Wszystko kupione przez neta i nie było problemu z rozmiarem
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 25 paź 2024, 13:56

Moje zdanie jest takie : jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Ja mam tego bardzo dużo zwłaszcza z damskiej kolekcji
Wszystko zależy od sytuacji i stroju
Sam musisz dobrać do siebie
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 25 paź 2024, 15:34

https://boutiquemodestyl.pl/pl/p/EWANA- ... biale/1271 Zakup np. z wczoraj. Widzę, że dyskusja tu trwa zażarta, gdzie jest cienka granica. Ja tam twierdzę, że to są rzeczy co nie widać lub nie powinno ich widać. Stąd zgorszyć raczej nikogo nie zgorszymy. Moje zdanie;)
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 25 paź 2024, 18:21

https://allegro.pl/oferta/ewana-090-prz ... 5bcdc4d035 Tutaj jak to z przodu wygląda. Ogólnie ja uwielbiam taką bieliznę. Delikatną. Niewieścią, ale i elegancką.
Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Goodboy » 30 paź 2024, 23:07

Majteczki niczego sobie może sam spróbuję 😉. Duża masz kolekcje?
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 01 lis 2024, 08:02

Goodboy pisze: 30 paź 2024, 23:07 Majteczki niczego sobie może sam spróbuję 😉. Duża masz kolekcje?
Kiedyś na potrzeby tutaj policzyłem. Teraz jak jedna szuflada nie wystarcza już nie. Choć są takie co ich nie noszę, bo jednak zdarza mi się być wybredny i wolę jakieś klasyczne kolory typu czarny, beż i biały, a nie czerwień czy róż, co też takie kilka par mam. Choć tak na mega poprawę humoru mam takie i jakbym jeszcze raz miał iść na własną studniówkę to chciałbym mieć pod uniformem męskim mieć coś takiego założone, a nie szare slipy. Jednak to były inne czasy. Inne wymogi towarzystwa otaczającego. Rodzina. Jacyś koledzy. Dzisiaj czasem jak najdzie mnie ochota to zdarza mi się być dużo bardziej odważnym niż lata temu. Choć może mniej już mnie rusza czy dostanę po twarzy takim słowem czy innym. Wrzucam link-https://bardotka.pl/wolbar-zorba-m-czer ... 9556,34322
Goodboy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Goodboy » 01 lis 2024, 12:38

Kolekcja imponująca, a powiedz jak te majteczki co link wkleiles mieści się sprzęt?
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 02 lis 2024, 17:46

Muszą mieć odpowiedni rozmiar! jak weźmiesz na styk - to klejony będą mieć źle.
Tego typu bielizna jest dość naciągliwa poza tym. Mimo wielkości, nie mam problemów z sprzętem.
Właśnie przez ich elastyczność. Stringi rządzą, są mega wygodne - nie wchodzą w pachwiny.
Boxerki pod tym względem są upierdliwe! gryzą w pachwiny sic!
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 03 lis 2024, 10:38

Goodboy pisze: 01 lis 2024, 12:38 Kolekcja imponująca, a powiedz jak te majteczki co link wkleiles mieści się sprzęt?
W tych co wrzuciłem link jest film na YT-https://www.youtube.com/watch?v=0EW8mUcs87c. Dużo materiału z przodu to małe ryzyko, że coś ucieknie. Są mega ładne. Taki już nie unisex. Całe 8h miałem je pod garniturem na konferencji naukowej i było w nich wygodnie. Chciałem wtedy być taki elegancki i tak wyszło;)
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 03 lis 2024, 10:51

Kasieq pisze: 02 lis 2024, 17:46 Muszą mieć odpowiedni rozmiar! jak weźmiesz na styk - to klejony będą mieć źle.
Tego typu bielizna jest dość naciągliwa poza tym. Mimo wielkości, nie mam problemów z sprzętem.
Właśnie przez ich elastyczność. Stringi rządzą, są mega wygodne - nie wchodzą w pachwiny.
Boxerki pod tym względem są upierdliwe! gryzą w pachwiny sic!
Stringi bierze się w ręce i rozciąga na paskach i wtedy już wiesz czy wejdą czy nie, a z przodu jak najmniej podcięte i będzie dobrze;)
Awatar użytkownika
mariusz
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: mariusz » 05 lis 2024, 16:33

Będę dziś mierzył nowy nabytek.
Majciochy.
Majciochy.
Awatar użytkownika
kasiiaa66
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kasiiaa66 » 06 lis 2024, 12:26

Witam serdecznie ja śmigam w majteczkach bawełna z domieszką
georgeby
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: georgeby » 07 lis 2024, 14:30

Ja lubie satynowe z koronką. Ostatnio w chińczyku po dyszce i aż byłem zaskoczony bo idealnie wszystko zakrywają i nic nie wyłazi
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 23 lis 2024, 06:43

georgeby pisze: 07 lis 2024, 14:30 Ja lubie satynowe z koronką. Ostatnio w chińczyku po dyszce i aż byłem zaskoczony bo idealnie wszystko zakrywają i nic nie wyłazi
https://mybra.pl/product-pol-12874-Majt ... 82554.html Mi się udało wczoraj sprzęt do takich majtek zmieścić, więc to naprawdę jest kwestia dobrania dobrego rozmiaru. Trochę większego o 1 rozmiar, typu bokserki z reserved ktoś ma M, to takie majtki z Triumpha bierze L. To samo robią kobiety. Figi M, ale stringi już L. A co do satyny ja wolę koronkowe wykończenia, ale to moje zdanie;)
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 23 lis 2024, 07:31

W dzisiejszych czasach materiały bywają tak bardzo elastyczne, że krój który kiedyś decydował o dopasowaniu przestaje mieć znaczenie. Coraz częściej spotykamy rozmiar s/m l/xl czy nawet one size i o dziwo to pasuje. Dlatego i łatwiej coś zmieścić i nie przeszkadza w użytkowaniu.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 23 lis 2024, 09:51

Danon, i tak i nie. Są one size majtki. Corin i Triumph ma takie. Są to najczęściej bez koronek majtki co mają służyć pod obcisłym strojem, dla przeciwników bardziej wyciętych. Ogólnie fajnie jak ma się 2-3 firmy bieliźniane i wtedy trafi się na bank. Ja w sumie tego Triumpha polubiłem. Esotiq, Kinga, Carry ma też ciekawe takie bardziej babcine, ale ja stringi lubię latem, późną jesienią i zimą totalnie nie. Dobrze, że też sprzedawczynie w takich sklepach lepiej wiedzą czym jest handel i nie robią kwaśnych min czy głupich komentarzy jak chcesz sobie coś kupić z damskiej półki. Z 10 lat temu jak kupowałem i były w takim sklepie to chyba sieciówka La Vantil 2 młode dziewczynie na kasie, to słyszałem komentarz jak naśmiewały się, że facet sobie damskie stringi kupuje, z wyprzedaży i aby mu nic nie odpadło. Aż chciałem zrezygnować z zakupu, ale było mi przykro i głupio, ale teraz widzę, że fajnie można coś wybrać, a wczoraj wręcz przemiła dziewczyna mi ładne 3 pary rajstop od Gatty na zimę grubszych zakup doradziła i to mega chwali się;)
prezes22
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: prezes22 » 28 gru 2024, 22:09

Ja dla odmiany znalazłem sklep (w USA co prawda) z męską bielizną, ale naprawdę ultra wygodną. Są to drogie rzeczy, dlatego na taki zakup pozwoliłem sobie tylko raz, kupując trójpak bokserek i trójpak slipów, i to jeszcze w ramach Black Friday, bo wtedy było wszystko jakieś 30% taniej. Ale to najwygodniejsza bielizna jaką kiedykolwiek nosiłem. Polecam zwłaszcza dla tych, co mają nieco większy sprzęt. A kupiłem coś takiego i takiego.
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 11 sty 2025, 12:02

https://esotiq.com/pl/pl/stringi-osom-czarny-41894-61X Majtki ładne są, jak cena spadnie, będzie sale, to na 100 % w tych 2 kolorach kupię sobie na lato;)
ODPOWIEDZ