Czesc Dolnyslask
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Czesc Dolnyslask
Cześć, pozdrawiam z Wałbrzycha.
Na ile pozwalasz sobie w ramach promowania "nowej mody" ?
Ja ostatnio zacząłem pomykać w zestawie: jeansy slim fit, espadryle i cieliste podkolanówki.
Na ile pozwalasz sobie w ramach promowania "nowej mody" ?
Ja ostatnio zacząłem pomykać w zestawie: jeansy slim fit, espadryle i cieliste podkolanówki.
-
- Się Rozkręca
Pozdrawiam z głogowa
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Hej hej również pozdrawiam z Dolnego Śląska
-
- Gaduła
- Kontakt:
Plemię kanibali formułowych już sobie zęby ostrzy! mam nadzieje na soczyste udko :P
Co nowego straszysz :P
Co nowego straszysz :P
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
a ja własnie miałem zakładać nowy watek, a widzę że się jakoś uaktywnił. No i extra. Wpadłem sobie na pomysł, aby zaproponować zupełnie zwyczajne spotkanie. Ale też fotograficzne - mogę wykonać zdjęcia gdyby ktoś chciał, bo jednak komfort robienia zdjęć z pełną kontrolą wszystkiego, jest o WIEEELE lepsze niż pozowanie samemu i ustawianie wszystkiego na oko, zdalnie, ręką, nogą czy bóg wie jak jeszcze... Męczące to nieco :) Jakie ja sobie zdjęcia robię - wiecie lub jak nie wiecie to tu ich mnóstwo znajdziecie. Nie ma też problemu by na spotkaniu takie zdjęcia zostały zrobione mi - czyli też mamy element nauki fotografii czy doskonalenia umiejętności. Poza tym można pogadać np o zdjęciach, ciuchach, samochodach czy ot o czymkolwiek. Nie zakładam, że ktokolwiek wpadłby na pomysł i dopatrywał się tu jakiego drugiego dna czy też ukrytych propozycji - absolutnie nie. Pomysły w stylu poróbmy sobie fotki na golaska itp idiotyzmy skazane są na niepowodzenie - nie spodziewam się tu takich, ale ja różne wiadomości otrzymuję na fejsie czy instagramie - wiec studzę zapędy. Na spotkanie możesz być ubranych jak chcesz, ja natomiast przyjeżdżam w normalnym męskim wydaniu. Oczywiście do zdjęć mogę zabrać co trzeba. Nie jest to żadna oferta, a zwykła propozycja poznania się, spotkania i tyle. Przy okazji można fotograficznie czas wykorzystać. oczywiście Wrocław byłby miejscem idealnym, ale ogólnie Dolny Śląsk jako cały jest do akceptacji. Jakby co piszcie.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Myślę krzysiu20 że lepszy korek jak ubieranie się totalnie jak kobieta, pierw spróbuj później się oddzywaj. Pozdrawiam
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A ja myślę Goodboy, że lepsze ubieranie się, niż przeorane dupsko i notoryczne gubienie ziemniaków. Traktujmy się tą samą miarą dlatego: Pierw spróbuj ubierać się jak ja, a potem się odzywaj. Również pozdrawiam.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Powiem tak, gdyby nie pewna laska która o tym powiedziała nie używałbym tego ale są takie dla facetów więc równiez zobacz bo fajny sex z laskami jest. A ja może kiedyś się ubiorę jak Ty i później wymienimy spostrzeżenia.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
to sobie żeście znaleźli temat, kartofle jedne :D :D
Każdy robi sobie co chce, jeden korzysta z zabawek, a inny nie. Rozsądny chłopak bo kupił legalnie, atestowany dla męźczyzn a nie straszył emerytki w warzywniaku drżącymi łapami grzebiąc w ogórkach :D :D
Każdy robi sobie co chce, jeden korzysta z zabawek, a inny nie. Rozsądny chłopak bo kupił legalnie, atestowany dla męźczyzn a nie straszył emerytki w warzywniaku drżącymi łapami grzebiąc w ogórkach :D :D