W rajstopach po domu (co myślicie?)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: W rajstopach po domu (co myślicie?)
wszystkie moje zdjęcia tu na forum są linkowane z imageban i śmigają.
jest jakaś instrukcja jak wrzucać tu na forum ?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
PHMen12 oto instrukcja którą właśnie zrobiłem -obrazkowo :pantyhosemen12 pisze: ↑31 paź 2024, 22:16 wszystkie moje zdjęcia tu na forum są linkowane z imageban i śmigają.
1. Zdjęcia dodajemy w pełnym edytorze . Jeśli mamy akurat edytor uproszczony to trzeba przełączyć na tryb pełny.
2. Forum przyjmuje fotki do maksymalnie 5mb rozmiaru dlatego jak chcesz wrzucić tutaj jakiś wielki plik PNG to i tak nie wejdzie.... więc sobie daruj I tu pytanie do admina Kasiora : Czy można zwiększyć limit wielkości pliku, bo PHMen12 pewnie się nie zmieści ze swoimi fotkami?
3. Jak chcesz wstawić foto w tekst to klikasz na guziczek "wstaw w tekst" ale to mocno zmniejsza rozmiar fotki.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Jest instrukcja w ktoryms pioscie przyklejonym. Limit mozna zwiekszyc chociaz nie wiem czy w ogole jest ustawiony, sprawdze.
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Moim zdaniem najlepiej właśnie sobie nosić w domu, nie widzę potrzeby pokazywania tego na ulicy, chociaż wiadomo, każdy widzi to inaczej ;) a jak ma się jeszcze wsparcie drugiej połówki to już naprawdę bajka
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
ile osób tyle opinii na ten temat. I dla kogoś to może być "przygoda" z pokazywaniem się na ulicy a dla innych element stroju/stylizacji a innemu do spódnicy przecież dzinsy nie będą pasowały.MrocznyHosiarz pisze: ↑08 lis 2024, 11:13 Moim zdaniem najlepiej właśnie sobie nosić w domu, nie widzę potrzeby pokazywania tego na ulicy, chociaż wiadomo, każdy widzi to inaczej ;) a jak ma się jeszcze wsparcie drugiej połówki to już naprawdę bajka
Niemniej, wszyscy będą zgodni co do jednego - rajstopy (cienkie w szczególności) i nieogolone nogi w środowisku naturalnym nie występują. Inne zalety były tu już opisywane - do gładkich powierzchni wszystko się lepiej klei :) :)
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co do golenia nóg MrocznyHosiarz to powiem Ci że coraz częściej widuję facetów z idealnie wydepilowanymi łydkami. Takie czasy że nikt o to się nie czepia. Nawet moi łysi antypedalscy nazistowscy kumple w pracy nic mi nie mówią gdy widzą moje nogi w szatni podczas przebierania się w ciuchy robocze.pantyhosemen12 pisze: ↑09 lis 2024, 03:21ile osób tyle opinii na ten temat. I dla kogoś to może być "przygoda" z pokazywaniem się na ulicy a dla innych element stroju/stylizacji a innemu do spódnicy przecież dzinsy nie będą pasowały.MrocznyHosiarz pisze: ↑08 lis 2024, 11:13 Moim zdaniem najlepiej właśnie sobie nosić w domu, nie widzę potrzeby pokazywania tego na ulicy, chociaż wiadomo, każdy widzi to inaczej ;) a jak ma się jeszcze wsparcie drugiej połówki to już naprawdę bajka
Niemniej, wszyscy będą zgodni co do jednego - rajstopy (cienkie w szczególności) i nieogolone nogi w środowisku naturalnym nie występują. Inne zalety były tu już opisywane - do gładkich powierzchni wszystko się lepiej klei :) :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wiem że coraz więcej, ale ja mieszkam na takim zadupiu że tutaj cywilizacja na takim poziomie że goli nogi=gej XD