Czesc
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Czesc
Witam. Mam 33lata jestem z dolnego slaska. Czytałem forum i jak większość z was jestem w nowomodnym stylu od małego. Moja sytuacja na dziś dzien jest taka, że nosze rajtki, czasami jakies damskie buty i tylko na to mam błogosławienstwo żony. Dla mnie wystarczająco bo i tak na wyjścia w bardziej kobiecym ubraniu nie jestem gotów. Jakby ktoś chciał odpowiem na więcej pytań bo nie chciałbym zaśmiecać forum jakimiś niepotrzebnymi opowieściami.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Czesc
Witaj Max. Uważam że Twoje opowieści są tu mile widziane, dlatego się nie ograniczaj.max pisze: ↑07 sie 2024, 16:52 Witam. Mam 33lata jestem z dolnego slaska. Czytałem forum i jak większość z was jestem w nowomodnym stylu od małego. Moja sytuacja na dziś dzien jest taka, że nosze rajtki, czasami jakies damskie buty i tylko na to mam błogosławienstwo żony. Dla mnie wystarczająco bo i tak na wyjścia w bardziej kobiecym ubraniu nie jestem gotów. Jakby ktoś chciał odpowiem na więcej pytań bo nie chciałbym zaśmiecać forum jakimiś niepotrzebnymi opowieściami.