Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Legginsy
Mam gdzieś opinie innych chce to idę nie to zawracam
Ja próbuję sam dla siebie
Dla mnie jaet jak z pracą ktoś jest piekarzem sprzątaczek cieśla i nikt nikogo nie krytykuje co robi to samo ja chcę to idę nie to nie
Ja próbuję sam dla siebie
Dla mnie jaet jak z pracą ktoś jest piekarzem sprzątaczek cieśla i nikt nikogo nie krytykuje co robi to samo ja chcę to idę nie to nie
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Też tak myślę - topy zostawmy kobietom bo poto powstały by chcuszki przysłaniać i brzuszek odkrywać. Ale jak kto woli - w zaciszu domowym ok
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
-
- Gaduła
- Kontakt:
Wszystko było by spoko, lekkie transowanie, ale - trzeba pierwsze pozbyć się kłaków. Michał Szpak, przez to ze jest kudłaty, nie wygląda za dobrze. Jak by miał styl np jak Madox, nie było by problemów. Trzeba się starać ubierać, a nie przebierać! jak facet ze smakiem ubierze się w kobiece ciuchy, to też będzie odbierany dobrze. Jakiś dragqeen gdzie z pod kiecki wystają futrzaste nogi, nie jest widokiem który pasuje do kobiet, czy też do facetów.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Coraz więcej topów jest też w modzie męskiej na shein jest tego mnustwo
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wycieczka rowerowa po lesie. Znalazłem pewną miejscówke,są to trasy rowerowe po lasach państwowych. Udało mi się że jak na mój pierwszy raz nie było tam na trasie praktycznie nikogo oprócz 2 aut. Super uczucie i czułem się swobodnie. Nie przejmowałem się że może ktoś głupio skomentować. Czuję jednak że będę chciał tak jeździć nie tylko po lesie gdzie nie ma za wiele ludzi ale i po okolicznych wioskach
-
- Dyskutant
- Kontakt:
W takich legginsach nie widzę obaw. Rowerowe legginsy są zbliżone, może bardziej matowe, ale gdy ktoś widzi rowerzystę w takich, to przyjmuje to za normalne, gdyż ten trend w kolarstwie utrzymuje się już od lat i nie będzie po połysku się zastanawiać czy to męskie czy damskie i czy powinny takie być, czy nie. Bardziej opinająca koszulka dodatkowo zniwelowałaby rzucający się w oczy obcisły dół, czyli tak jak wygląda typowy kolarz w dopasowanej koszulce i legginsach rowerowych.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Na rower spokojnie możesz założyć rajstopy i na nie dowolne spodenki rowerowe i nikt nie zwróci uwagi. Na początek możesz dołożyć sportowe skarpetki i w drogę. Natomiast najtrudniej przełamać własne obawy - gratuluję pierwszego kroku- tak trzymaj.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Dusiek ty masz kolczyki na małym?? Na kazdym obcislym zdjeciu to widac
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Widuję sporo rowerzystów w podobnych legginsach. Sądzę że oni raczej zakładają jakiś tam męski odpowiednik sportowy damskich legginsów. Mimo wszystko ci inni rowerzyści wyglądają podobnie jak Ty. Jaki wniosek? Jeśli tak lubisz wyglądać jak na foto, to spoko bez problemu możesz do wsi jechać i nikogo tym nie zdziwisz. Co do samego Twojego wyglądu na zdjęciu to moim zdaniem niezbyt korzystnie same legginsy wyglądają na Tobie. MOIM ZDANIEM wybrałbym jakieś czarne krótkie szorty, by przykryć dupsko i pod nie te legginsy albo lepiej - rajstopy jakieś cieniutkie 40-60 den kryjące. Tak też jeżdżą rowerzyści w mojej okolicy i jeszcze lepiej to wygląda. Podkreślam: "moim subiektywnym zdaniem", bo zaraz mnie pewnie tu znowu forumowi strażnicy porządku i pedanterii zaczną łapać za słowa. Tak jak pisze Danon : opory i obawy są tylko w Twojej głowie, bo w dzisiejszych czasach na nikim wrażenia nie zrobisz takim wyglądem.arx31 pisze: ↑09 wrz 2024, 12:48 Wycieczka rowerowa po lesie. Znalazłem pewną miejscówke,są to trasy rowerowe po lasach państwowych. Udało mi się że jak na mój pierwszy raz nie było tam na trasie praktycznie nikogo oprócz 2 aut. Super uczucie i czułem się swobodnie. Nie przejmowałem się że może ktoś głupio skomentować. Czuję jednak że będę chciał tak jeździć nie tylko po lesie gdzie nie ma za wiele ludzi ale i po okolicznych wioskach
-
- Gaduła
- Kontakt:
W takich leginsach jeździłem w początkach lat 2000 - ja nie wiem co to za jakieś dziwne podchody, na rowerze to całkowicie normalne - wręcz obowiązkowe. Normalnie używam 40den, czy 60den nero czy granatowych, - absolutnie nikt na to uwagi nie zwraca, jeśli całość jest dopełniona pro wyglądem ;) W grochy mam rajstopy, też używam, zupełny chill.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Pytanie do znawców: Czy ktoś ma legginsy z Action? Warto je kupić? Jaki jest odpowiedni rozmiar dla osobnika o wzroście 176cm - XL czy XXL ?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ale tu nie ma znawców, Przeciez tu co drugi nawet nog do rajstop nie goli...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Te co na zdjęcu będą napewno ok
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ja kupuje kolorowe w ciuchlandzie -
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Może sobie kupie te legginsy na rower. chyba będą praktyczniejsze od grubych rajstop.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
W sieci znalazłem fajny filmik - żart na temat panów w obcisłych kolarskich gaciach. Normalnie wypisz-wymaluj idealnie pasuje to tutejszych panów dumnie eksponujących swoje jajca ciasno opięte w legginsy. Oglądajcie do końca i wyciągajce wnioski
--
https://www.youtube.com/shorts/Adc6qoL- ... ture=share
--------------
--
https://www.youtube.com/shorts/Adc6qoL- ... ture=share
--------------