Chyba coś się jednak zmienia.

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Chyba coś się jednak zmienia.

Post autor: kasior » 21 lip 2024, 20:36

Podążając po czeluściach internetu, szukając informacji o pewnej grze dla dzieci natrafiłem na portalu z grami na wątek rajstopowy. Wchodząc na niego liczyłem na masę hejtu i wyśmiewania a tu wręcz odwrotnie. W życiu bym się nie spodziewał takiej postawy na takim forum u graczy. Zresztą poczytajcie sami:

https://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=16037397

Jestem naprawdę podbudowany tym co przeczytałem. Zatem nośmy rajstopy jak najczęściej!
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: Chyba coś się jednak zmienia.

Post autor: krzysiu20 » 21 lip 2024, 21:08

kasior pisze: 21 lip 2024, 20:36 Podążając po czeluściach internetu, szukając informacji o pewnej grze dla dzieci natrafiłem na portalu z grami na wątek rajstopowy. Wchodząc na niego liczyłem na masę hejtu i wyśmiewania a tu wręcz odwrotnie. W życiu bym się nie spodziewał takiej postawy na takim forum u graczy. Zresztą poczytajcie sami:

Jestem naprawdę podbudowany tym co przeczytałem. Zatem nośmy rajstopy jak najczęściej!
To może ja wrzucę coś z życia wziętego z maja 24r. Moja firma wysyła pracowników na obowiązkowe szkolenia okresowe BHP SEP itp do Zakładu Doskonalenia Zawodowego. Ten ZDZ mieści się w zespole szkół średnich i zawodowych dla młodzieży i szkolenia pracowników są w normalnej szkolnej sali lekcyjnej.
Jakież było zdziwienie i zgorszenie moich znajomych będących na szkoleniu, gdy na przerwie z jednej z sal lekcyjnych wysypało się towarzystwo młodych chłopców poubieranych w sukienki i spódnice. Potem po szkoleniu już w pracy, w firmie, był gorący temat o pedałach paradujących w kieckach i ogólnie o tym że należy zrobić z tym porządek jak najszybciej, bo coś takiego nie ma prawa istnieć. Oczywiście napisałem o tym najdelikatniej jak się dało, bo moi koledzy w wieku 50+, 40+ i 25+ jednogłośnie stwierdzili że wszelkich odmieńców należy wysłać do gazu.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 21 lip 2024, 21:19

Ty jesteś z południa gdzie jeszcze konserwą śmierdzi cały czas ;) Dlatego mnie to nie dziwi. Ale dziwi mnie, że masz spokój jak paradujesz. Na szczęście są bardziej radykalne rejony tego kraju i dobrze,ze w takim mieszkam ;)
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 21 lip 2024, 23:18

Misiek - wydaje mi się że Twoi koledzy są jak to się mówi "mocni w gębie" i to na dodatek w grupie. W momencie gdy jakiś pan prokurator znalazłby na nich paragraf myślę że ich buta byłaby zerowa. Ostatnio w jednym z bardzo zachodnich krajów spotkałem przy wejściu do dużego sklepu dużą tablicę że w momencie gdy poczujesz się z jakiegokolwiek powodu dyskryminowany na terenie tego obiektu (wiara orientacja ubiór i sporo jeszcze było wymienione) wówczas skontaktuj się bezpłatnie z biurem prawnym pod numerem tel.... adres.... Kiedyś i do nas to dojdzie ....
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 22 lip 2024, 07:23

kasior pisze: 21 lip 2024, 21:19 Ty jesteś z południa gdzie jeszcze konserwą śmierdzi cały czas ;) Dlatego mnie to nie dziwi. Na szczęście są bardziej radykalne rejony tego kraju i dobrze,ze w takim mieszkam ;)
Kasior moi koledzy jak widzieli tych chłopaków w sukienkach to żaden z nich się nie odzywał i nie robił z tego afery. Aferę zrobili dopiero na drugi dzień już we własnym gronie, komentując to co widzieli. To zwykłe chłopy o tradycyjnych poglądach. Potrafią dużo szczekać, a tak na serio to krzywdy nikomu by nigdy nie zrobili.
kasior pisze: 21 lip 2024, 21:19 Ale dziwi mnie, że masz spokój jak paradujesz.
To nie jest tak że mam bezkrytyczny spokój u ludzi. Wszystko zależy od tego jak się ubiorę. Gdy chodzę jako facet to nigdy bym nie założył sukienki, bo ludzie by mi tego nie darowali. Wtedy ubieram się podobnie Jak Ty Kasior na swoich zdjęciach, czyli w prostą krótką spódnicę i koszulkę lub bluzę. Sukienki to tylko gdy stylizuję się na kobietę i wiadomo, że nie wszystkie mogę nosić. Wtedy ludzie się nie gorszą nie reagują, choć czasem zwracam ich uwagę swoim wyglądem, bo widzę i czuję na sobie dłuższe spojrzenia ludzi. Oczywiście zdarza się, że ludzie idący razem między sobą skomentują to co widzą, czasem się tylko uśmiechną i idą dalej. Jestem pewien że ten spokój to tylko pozory i za moimi plecami na pewno jest bardzo głośno o mnie w okolicy.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2024, 07:51 przez krzysiu20, łącznie zmieniany 2 razy.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 22 lip 2024, 07:34

Danon pisze: 21 lip 2024, 23:18 Misiek - wydaje mi się że Twoi koledzy są jak to się mówi "mocni w gębie" i to na dodatek w grupie. W momencie gdy jakiś pan prokurator znalazłby na nich paragraf myślę że ich buta byłaby zerowa. Ostatnio w jednym z bardzo zachodnich krajów spotkałem przy wejściu do dużego sklepu dużą tablicę że w momencie gdy poczujesz się z jakiegokolwiek powodu dyskryminowany na terenie tego obiektu (wiara orientacja ubiór i sporo jeszcze było wymienione) wówczas skontaktuj się bezpłatnie z biurem prawnym pod numerem tel.... adres.... Kiedyś i do nas to dojdzie ....
Danon to tylko prywatne pogawędki moich znajomych współpracowników. Normalnie oni muchy by nie skrzywdzili i jest tak jak piszesz są mądrzy w gębie. W zasadzie to jest tylko dwóch co biją po mordach za poglądy ale tylko po pracy, prywatnie gdy są mocno pijani. W mojej firmie obowiązuje nowoczesny kodeks zasad zachowania i gdybym w jakikolwiek sposób szykanował współpracowników to momentalnie jestem na dywaniku w kadrach. Dlatego głupie gadki żarty i dyskusje prowadzimy tylko w swoim sprawdzonym gronie, w końcu pracujemy ze sobą długie lata, znamy się trochę lepiej i niejedną flachę razem obaliliśmy w pracy, więc można powiedzieć trochę więcej, czasem dla żartów, czasem serio.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 22 lip 2024, 16:50

Na tym forum było parę wątków o rajstopach i w jednym z nich hejt się mocny wylał na facetów w rajstopach, ale było to już dawno, więc nie mam linku. Jak mi się będzie chciało, to podrzucę, ale generalnie każdy może na to trafić, jeśli prześwietli forum dokładniej.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 22 lip 2024, 19:56

Kolgotki pisze: 22 lip 2024, 16:50 Na tym forum było parę wątków o rajstopach i w jednym z nich hejt się mocny wylał na facetów w rajstopach, ale było to już dawno, więc nie mam linku. Jak mi się będzie chciało, to podrzucę, ale generalnie każdy może na to trafić, jeśli prześwietli forum dokładniej.
Pewnie że było, bo chyba część z nich sam napisałem. Od tamtej pory niewiele się nie zmieniło, podtrzymuję swoje zdanie i mam konkretne argumenty, by uzasadnić swoje podejście do tematu. Cóż zapraszam do dyskusji. :-)
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 22 lip 2024, 20:55

kasior pisze: 21 lip 2024, 20:36 Podążając po czeluściach internetu, szukając informacji o pewnej grze dla dzieci natrafiłem na portalu z grami na wątek rajstopowy. Wchodząc na niego liczyłem na masę hejtu i wyśmiewania a tu wręcz odwrotnie. W życiu bym się nie spodziewał takiej postawy na takim forum u graczy. Zresztą poczytajcie sami:

Po dokładniejszym przejrzeniu tego wątku niewielu wydaje mi się że niewielu graczy się wypowiedziało. Do tego narracja i argumenty jakieś takie znane - cóż wydaje mi się że jednak trole istnieją naprawdę i nie tylko w krajach skandynawskich i ze swoim tematem potrafią wejść wszędzie, co nie zmienia faktu że kilka głosów było jak najbardziej ludzkich i pozytywnych.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 22 lip 2024, 21:11

Wyrosłem całkiem z sugerowania się internetem. Przecież to nic nie warte a z reguły wręcz szkodliwe i nieżyciowe. W każdym razie internet kompletnie kłóci się z moimi realnymi doświadczeniami . Swoje doświadczenia buduję na realnych interakcjach z ludźmi widzącymi mnie jak wyglądam i co mam akurat na sobie i co ciekawe inicjatywa w nawiązywaniu kontaktów ze mną zawsze wychodzi od kobiet gdzieś w kolejkach sklepowych, czy gdzieś gdzie trzeba trochę dłużej postać w grupach ludzkich .
ODPOWIEDZ