W słońcu może trochę się błyszczą ale normalnie to nie.
Co dzisiaj na nogach ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: Co dzisiaj na nogach ?
Właśnie takie Gatty używam. Przypadły mi do gustu właśnie z tego powodu, że są w pełni incognito i wszędzie mogę je mieć bez problemu. Jak się dobrze dopasuje rozmiar to nie ma problemu z małą elastycznością oraz przesuwaniem. Ja włąśnie sobie cenię to, ze przez brak elastycznosci nie czuć ich na nogach w ogóle i się zapomina o tym. Inna sprawa,ze odcień opalenizny jakie maja pasuje idealnie do mojej opalenizny i sie to wszystko zlewa razem.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Do tego super niska cena tych rajstop, u mnie w okolicy kosztują 6-7 złotych za parę. Mają bardzo dużo odcieni beżu więc można je idealnie dopasować do naszej aktualnej letniej opalenizny. Dlatego też lubię te rajtki , są chyba najlepsze w kategorii 15-20 den na lato do szortów / spódniczki.kasior pisze: ↑15 lip 2024, 09:10 Właśnie takie Gatty używam. Przypadły mi do gustu właśnie z tego powodu, że są w pełni incognito i wszędzie mogę je mieć bez problemu. Jak się dobrze dopasuje rozmiar to nie ma problemu z małą elastycznością oraz przesuwaniem. Ja włąśnie sobie cenię to, ze przez brak elastycznosci nie czuć ich na nogach w ogóle i się zapomina o tym. Inna sprawa,ze odcień opalenizny jakie maja pasuje idealnie do mojej opalenizny i sie to wszystko zlewa razem.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dzisiaj rajty z biedry. Ładnie wyglądaja, cieniutkie i kolor spoko, ale nie na słońcu. Za bardzo sie błyszczą i zwracają uwagę przechodniów.
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Chyba trochę zbyt grube jak na lato. Nie wiem czy się zgadzacie ale rajstopy to ubiór zdecydowanie sezonowy. Latem ludzie dziwią się że ktoś w ogóle je nosi. Zimą u kobiet zdecydowanie przeważają czarne i grube. Wiosna i jesień to czas rajtek wszelkich, od cielistych do czarnych. Zauważyłem że im zimniej tym częściej ciemniejsze rajstopy u pań.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
15dkrzysiu20 pisze:Chyba trochę zbyt grube jak na lato.
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie wiem, tak myślę żeby na lato coś dyskretnego nosić, 8-10 den żeby tak w oczy nie wpadało. Generalnie przy tych upałach rajstopy to mega dziwnie, cholernie ciężko i nienaturalnie wyglądają na nogach, bo ludzie teraz wszyscy wokół wyrozbierani na maksa chodzą a tu nagle jakiś wyjątek w rajstopach popyla. Piszę oczywiście o standardach realnych - życiowych.spodniceirajstopy pisze: ↑19 lip 2024, 20:2915dkrzysiu20 pisze:Chyba trochę zbyt grube jak na lato.
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Pewnie tak jest jak piszesz, ale widziałem dziś jeszcze jedną osobę w rajstopach oprócz mnie.
Dziś gatta classic 8d. Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
Dziś gatta classic 8d. Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No ja też widuję dziewczyny w czarnych wzorzystych rajtkach mimo tego że żar się leje z nieba, I to mnie właśnie dziwi, jak w czymś takim wytrzymać.
Co do zdjęć to jak dla mnie wszystko okej. Nogi wyglądają bardzo naturalnie, spódniczka fajna i przydałaby mi się właśnie taka czarna dzinsówka, bo mam tylko granatowe. Spoko koszulka, mocno kontrastuje ze spódniczką, więc być może niektórym ludziom też to wpadało w oko.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ona jest bardzo ciemno granatowa, ze wygląda jak czarna ;) Niektorzy ludzie gapili się jak zawsze. Jednak szorty bezpieczniejsze ;)
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Weź pod uwagę, że czarne kabaretki, czy wzorzyste rajstopy na bazie kabaretek są całkowicie przewiewne, gdyż nie są pokryte gęstą siatką poliestrowych nici i mają duże, puste oczka.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Roph - masz rację ale wiesz - kabaretki czy wzorzyste rajstopy są przewiewne ale mega rzucające się w oczy. JA raczej nie zaryzykuję - temperatury spadną wrócą rajstopy do łask ).
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Tylko że te czarne kabaretki to były do ciężkiej czarnej stylizacji w stylu emo czy gotów, Widuję takie nastolatki w glanch, grubych czarnych bluzkach i rozkloszowanych koronkowych spódnicach. Podziwiam żeby chodzić tak w upały.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
W domu sobie czekam na sąsiadkę. Wczoraj rano w garażu miała jakąś drobną awarię z samochodem i potrzebowała kluczy, by coś tam podokręcać. Byłem mega spóźniony i nie miałem jak pomóc, więc tylko zostawiłem jej klucze. Dziś ma mi je podrzucić. Wie co noszę, czasem się widujemy na balkonie czy rowerowni i mam rajstopy. Nawet kiedyś chwilkę rozmawialiśmy zupełnie przyjemnie o tym. Równa babeczka, mężatka. Często w sukienkach chodzi, ale pewnie dziś bez rajstop będzie, bo upał. Ale ja w domu upału nie mam, więc zdecydowanie w rajstopach czekam.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No i tak trzymać.pantyhosemen12 pisze: ↑25 lip 2024, 17:40 W domu sobie czekam na sąsiadkę. Wczoraj rano w garażu miała jakąś drobną awarię z samochodem i potrzebowała kluczy, by coś tam podokręcać. Byłem mega spóźniony i nie miałem jak pomóc, więc tylko zostawiłem jej klucze. Dziś ma mi je podrzucić. Wie co noszę, czasem się widujemy na balkonie czy rowerowni i mam rajstopy. Nawet kiedyś chwilkę rozmawialiśmy zupełnie przyjemnie o tym. Równa babeczka, mężatka. Często w sukienkach chodzi, ale pewnie dziś bez rajstop będzie, bo upał. Ale ja w domu upału nie mam, więc zdecydowanie w rajstopach czekam.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Szybka wizyta, klucze oddane. bonusowa bombonierka. Zaproponowałem poczęstunek - "ooo nie, Teraz to ja zamiast czekolady to sałatę będę tylko jeść i sukienki tylko do kolan..." Uśmialiśmy się... Podziękowała za klucze i odwróciła się do wyjścia. Otworzyłem drzwi, zatrzymała się na chwilę i uśmiechnęła - miłego popołudnia, do zobaczenia. Odpowiedziałem równie uśmiechnięty. Pokazała kciuk w górę i tak szeptem tylko otwierając usta: nogi rajstopy wow. i poszła.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
I TO JEST TO co w kontaktach z kobietami uwielbiam najbardziej . Kto tego doświadczył ten zrozumie.pantyhosemen12 pisze: ↑25 lip 2024, 18:35 ...Otworzyłem drzwi, zatrzymała się na chwilę i uśmiechnęła - miłego popołudnia, do zobaczenia. Odpowiedziałem równie uśmiechnięty. Pokazała kciuk w górę i tak szeptem tylko otwierając usta: nogi rajstopy wow. i poszła.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Niedawno w drogerii HEBE kupowałem żel do golenia. Szedłem sobie bardzo powoli przez sklep oglądając po drodze co mają na półkach. Na końcu sklepu przy perfumach stała sobie młoda sprzedawczyni i zachęcała niektórych klientów do kupowania perfum w promocji. Będąc jeszcze w sporej odległości od tej dziewczyny zauważyłem, że dziewczyna ta obserwuje mnie najpewniej z powodu mojego ubioru. Zerknąłem na nią a ona się uśmiechnęła. Zaraz sobie pomyślałem że gdy tylko dojdę do stoiska z perfumami, to na bank ta dziewczyna mnie zaczepi i do mnie zagada. Nie myliłem się, Zapytała mnie czy zechcę zapoznać się z promocją perfum. Po czym wskazała mi kilka modeli perfum damskich, po czym stwierdziła: Jeśli pan sobie życzy to mamy też perfumy męskie.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
No u nas za to zrobiło się dużo chłodniej - dziś wieczorem wyskoczyłem do sklepu w spodenkach i rajstopach i było w sam raz.
Roph - pewnie jak poszukać znajdą się odpowiednio kolorystycznie dobrane kabaretki z w miarę gęstymi oczkami - ale na moich girach boję się że nie wyglądałyby za dobrze.
Roph - pewnie jak poszukać znajdą się odpowiednio kolorystycznie dobrane kabaretki z w miarę gęstymi oczkami - ale na moich girach boję się że nie wyglądałyby za dobrze.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja wczoraj pojechałem tak ubrany do miasta na zakupy, i nikt nie zwracał uwagi.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- krzysiekmisiek
- Się Rozkręca
Super, ja tak często śmigam, jak nie codziennie w letnie / ciepłe dni.
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt: