faceci w rajstopach - siec

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Re: faceci w rajstopach - siec

Post autor: lubie_rajstopy » 30 sty 2024, 19:18

kasior pisze: 30 sty 2024, 17:26 [...] Chociaż w Japonii wszystko jest możliwe. Musa tam byl pol roku temu i mowil ze spodnice, zwlaszcza dlugi sa na porzadku dziennym u chlopakow.
[...]
W Japonii jednym z tradycyjnych strojów noszonych przez mężczyzn jest hakama, czyli spodnie, które na pierwszy rzut oka wyglądają właśnie jak długa spódnica. A od hakamy do "prawdziwej" spódnicy już bardzo blisko ;-)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 30 sty 2024, 19:27

utaj cały pokaz. Komentarze ludzi różne.
Ja_Jacek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Ja_Jacek » 31 sty 2024, 17:11

kasior pisze: 30 sty 2024, 17:26 No raczej jest to sztuka dla sztuki a nie pokaz mody ulicznej. Chociaż w Japonii wszystko jest możliwe. Musa tam byl pol roku temu i mowil ze spodnice, zwlaszcza dlugi sa na porzadku dziennym u chlopakow.

Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
A to prawda . Nawet w japońskich filmach o tematyce z czasów samurajów widać jak oni chodzą w takich niby sukniach.
Ukraińcy ,czy też Kozacy ,mają takie spodnie bardzo szerokie zwane szarawary . Z tym że u samego spodu nogawki są zaciśnięte ,co przypomina takie spodnie z bliskiego wschodu ,jak u Simbada.

Tak sobie pomyślałem ,że ci modle to wyszli na wybieg w damskiej kolekcji, bo byli tańsi niż modelki. Wszak wiadomo że model dostają duzo mniejsze gaże niż ich koleżanki po fachu.
Piotrekph
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Piotrekph » 19 mar 2024, 17:52

Fajny pokaz
angelaf
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: angelaf » 28 mar 2024, 21:45

Przykre do oglądania. Facet z goła klatą w kiecce i rajstopach albo w szmacie do podłogi z torebką w ręce chodzący jak robot. Większość tych modeli wygląda jak naćpana banda spod centralnego. Brakuje żeby się kołysali na boki.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 01 kwie 2024, 10:38

angelaf pisze:Przykre do oglądania. Facet z goła klatą w kiecce i rajstopach albo w szmacie do podłogi z torebką w ręce chodzący jak robot. Większość tych modeli wygląda jak naćpana banda spod centralnego. Brakuje żeby się kołysali na boki.
Zgadzam się w pełni. Pokaz wygląda według mnie jak jakiś koszmar.

Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 16 kwie 2024, 21:25

Nabzdyczeni modele i niedożywione modelki
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
spodniceirajstopy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: spodniceirajstopy » 27 kwie 2024, 11:59

Wokalista My Chemical Romance ostatnio sobie niezłą stylówkę wymyślił...

https://pl.pinterest.com/pin/real-life- ... 758985267/

Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 27 kwie 2024, 12:11

Buty średnio wyrafinowane, wyglądają jak ukradzione jakieś babci :D
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 27 kwie 2024, 18:38

spodniceirajstopy pisze:Wokalista My Chemical Romance ostatnio sobie niezłą stylówkę wymyślił...

https://pl.pinterest.com/pin/real-life- ... 758985267/

Na scenie można więcej.... Jak dla mnie lekko prowokacyjnie ale w granicach dobrego smaku. Buty raczej mało rockowe.

Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka

Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 27 kwie 2024, 21:25

A stylówkę Michała Szpaka z programu "Czas na Show. Drag Me Out" widzieliście? - https://www.instagram.com/p/C4JdxycNcBX/?hl=pl.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 28 kwie 2024, 08:01

Kolgotki pisze: 27 kwie 2024, 21:25 A stylówkę Michała Szpaka z programu "Czas na Show. Drag Me Out" widzieliście? - https://www.instagram.com/p/C4JdxycNcBX/?hl=pl.
Jakoś nie mogę patrzeć na tego gościa. Jest obrzydliwy.
bRODAL87
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: bRODAL87 » 01 maja 2024, 20:31

Może nie jestem fanem Michała Szpaka, ale fo podziwiam. Jako jeden z niewielu może pokazać swoje oblicze publicznie i na szklanym ekranie. Nawet ja nie mam takiej odwagi. Może nie jest osobą godną do naśladowania , ale pokazał światu nam Polską że facet Może nosić rajstopy lub kobiece ubrania i robić karierę. Może jest świrnięty ale kto z was odtwarzy się tak w tv się pokazać ?? A może to dzięki niemu nasza moda wejdzie na salony i bez problemu wyjdziemy na świat i pokażemy jacy jesteśmy. Nie jeden facet noszący rajstopy nie tylko na codzień pod spodniami , odsłonił by nogi w rajstopach i modz iść na piwo że znajomymi i się przy tym nie krępować.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 01 maja 2024, 21:38

bRODAL87 pisze: 01 maja 2024, 20:31 Może nie jestem fanem Michała Szpaka, ale fo podziwiam. Jako jeden z niewielu może pokazać swoje oblicze publicznie i na szklanym ekranie. Nawet ja nie mam takiej odwagi. Może nie jest osobą godną do naśladowania , ale pokazał światu nam Polską że facet Może nosić rajstopy lub kobiece ubrania i robić karierę. Może jest świrnięty ale kto z was odtwarzacz się tak w tv się pokazać ?? A może to dzięki niemu nasza moda wejdzie na salony i bez problemu wyjdziemy na świat i pokażemy jacy jesteśmy. Nie jeden facet noszący rajstopy nie tylko na codzień pod spodniami , odsłonił by nogi w rajstopach i modz iść na piwo że znajomymi i się przy tym nie krępować.
Wydaje mi się, że on zawsze słynął z kontrowersyjnego ubioru i stale przekraczał granice, a im bardziej je przekraczał, tym coraz cieńsza stawała się ta granica pomiędzy rajstopami, a innym rodzajem damskiej garderoby, w której już wcześniej chodził, więc gładko i naturalnie przeszedł w rajstopy, nie wywołując sensacji, tym bardziej, że ludzi już przyzwyczaił do nieszablonowego ubioru. Do tego dochodzi aparycja i typ aktywności w showbiznesie - to celebryta, którego mało kto bierze na poważnie, o łagodnym wyglądzie mężczyzny, bardziej na pograniczu męskości z chłopięcym usposobieniem. Myślę, że zupełnie inny odzew by był, gdybyśmy polityka, który na co dzień chodzi w garniturze, nagle zobaczyli w rajstopach, zwłaszcza prawicowego, aczkolwiek po Biedroniu możnaby się tego spodziewać, więc nawet bym się nie zdziwił, gdyby wyskoczył w rajstopach przed sejm, natomiast Brauna już moja wyobraźnia nie obejmuje. Wątpię, że Probierz czy Stanowski w takim wdzianku też by korzystnie wypadli publicznie.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 10 cze 2024, 17:09

krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 10 cze 2024, 19:48

Kolgotki pisze: 10 cze 2024, 17:09 holasoytrillo
nylonseattle
Lubię nosić rajstopy, ale nie znoszę oglądać chłopów w rajstopach. W rajstopach to tylko zgrabne kobitki.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 10 cze 2024, 20:33

Podrzuciłem przypadkiem znalezione dzisiaj w sieci linki Instagramów facetów chodzących w rajstopach, stąd postanowiłem się podzielić tym na forum biorąc pod uwagę fakt, że były już w tym temacie wrzucane takowe linki kont społecznościowych.
Czysta informacja, może któryś z Panów tutaj obecnych będzie zainteresowany, chociażby pod kątem zainspirowania się stylizacjami.
ODPOWIEDZ