Spodnie Damskie Slim
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Spodnie Damskie Slim
Może ktoś ma pomysł jak pozbyć się ubranek dłuższy czas nieużywanych a w taki sposób żeby nie było szkoda? Wiesz Kasiek - w naszym przypadku z wiekiem garderoba się rozrasta a jak gabaryty pozostają takie same to naprawdę szkoda pozbywać się czegoś co się lubi lub lubiło.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja robię w ten sposób. Kupuję ciuch i nie zrywam metki. Po kilku max kilkunastu dniach zakupowe emocje opadają i jak mi się ciuch dalej podoba to zastawiam, a jak w międzyczasie znajdę coś lepszego, to niepotrzebny ciuch zwracam do sklepu. W ten sposób utrzymuję reżim ilościowy i jakościowy.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Ale to raczej sposób na niekupienie a nie pozbycie się tego co jest
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja też tam sprzedaję czasem, zakładam jeansy damskie robię fotkę. Laski nawet nie zorientowały się że to spodnie damskie na facecie.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Wiecie - chyba za dużym leniem jestem żeby sprzedawać - wydaje mi się że za parę zeta zrobić zdjęcie, wygenerować ofertę zapakować i wysłać - jakoś tak mi się nie chce.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Maks - w zasadzie anatomicznie z tyłu obie płcie mają takie same- Twoje zdjęcia niestety nie pokazują na ile dobrze to wygląda od frontu.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Maks się tak fotografuje że wszystkie jego spodnie wyglądają identycznie.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Generalnie damskości tych spodni nie widać - spodnie to spodnie i nie sądzę że bez wnikliwych oględzin można odróżnić dla kogo są przeznaczone, zwłaszcza gdy nie charakteryzują się wzorkami, dżetami, kryształkami, perełkami czy innymi ozdobnikami. Natomiast niektóre damskie spodnie są tak uszyte że w przypadku męskiej fizjonomii z przodu nie wygląda to zbyt gustownie. To samo dotyczy się spódniczek do niektórych bokserki nie bardzo pasują. Fakt - można mankament zasłonić bluzką czy innym ciuchem, ale koszula wpuszczona pod pasek już nie wchodzi w grę. Stąd moja mała uwaga do prezentowanych fotek.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Cześć oto fotki jeansów od przodu. Sądzę, że nie ma tragedii, mimo znacznego podcięcia w kroku wynikającego z anatomii kobiet. Zauważyłem, że owe podcięcie bardzo wpływa na podkreślenie bioder i tyłka i co śmieszne daje efekt cichego strzelania materiału w kroku, gdy w nich chodze.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Chyba jest dobrze - możesz popróbować z wyższym stanem albo z materiałem z większą zawartością elastanu i nie powinno strzelać. Generalnie spodnie bez żadnych problemów można używać na codzień.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Strzelania chyba nie wyeliminuje wyższy stan, a wszystkie spodnie które mam są miękkie i elastyczne.Nie strzela kobietom bo w kroku nic nie mają, a my mamy. Też doświadczyłeś tego strzelania?
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Powiem szczerze - nie wiem kiedy ostatnio miałem męskie spodnie na tyłku, a to głównie dlatego że jedyne po czym mogę rozpoznać te damskie to rozmiar (40 - 42 to na pewno damskie jak L - XL to już różnie może być). Jeśli mam jeszcze jakieś męskie to i tak wyglądają podobnie więc za bardzo nie zwracam uwagi. Faktem jest że owego strzelania nie zauważyłem - być może kwestia dobrania rozmiaru, być może kwestia tego co masz pod spodniami. Jest jeszcze taka możliwość że zapomniałem jak to w tych męskich jest - no może poza spodniami roboczymi ale te z założenia są odpowiednio luźne, sztywne i do niczego poza pracą się nie nadają.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Rozmiar mam dobry. Zanim zacząłem nosić damskie jeansy, czasem nie trafiłem w rozmiar ostatecznie w28l30 lub w27l30 te mi leżą najlepiej. Naturalnie wszystko zależy od tego czy była właścicielka miała je opięte w biodrach, bo jeśli tak to na mnie wydają się na pupie luźniejsze. Jak zaczynałem nosić damskie spodnie to kupowałem w29, ale nie leżały dobrze (sprzedałem). Przy koszcie zakupu spodni w cenie nowych rajstop nie ma tragedii
-
- Początkujący
- Kontakt:
Widzę że masz podobny rozmiar spodni co ja,maks1910 pisze: ↑22 maja 2024, 12:31 Rozmiar mam dobry. Zanim zacząłem nosić damskie jeansy, czasem nie trafiłem w rozmiar ostatecznie w28l30 lub w27l30 te mi leżą najlepiej. Naturalnie wszystko zależy od tego czy była właścicielka miała je opięte w biodrach, bo jeśli tak to na mnie wydają się na pupie luźniejsze. Jak zaczynałem nosić damskie spodnie to kupowałem w29, ale nie leżały dobrze (sprzedałem). Przy koszcie zakupu spodni w cenie nowych rajstop nie ma tragedii
A co sądzisz o tych spodniach wide leg ( te szerokie) jakoś nie mogę się do nich przyzwyczaić
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witaj musiałem sprawdzić o co chodzi z tymi spodniami bo myślałem że chodzi ci o damskie dzwony. Osobiście te spodnie o których wspominasz dla mnie odpadają. Lubie damskie slimy i w nich czuje się najlepiej.