Zakolanówki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Zakolanówki
Witajcie temat chyba nie był poruszany na tym forum więc myślę że czas coś o nim pogadać zakolanówki co o nich sądzicie nosicie a może ubieraliscie a dziś już nie albo wogle jesteście anty zakolanowka
Co o nich sądzicie
Co o nich sądzicie
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Zakolanówki
Najzwyklejsza skarpeta, tyle że za kolano. Emocjonalnie ni grzeje, ni chłodzi. Jak już, to zdarza się ubrać podkolanówkę w zimie - jest to męska, narciarska w formie docieplenia. Zakolanówki nawet u kobiet nie trafiają specjalnie w moje gusta, aczkolwiek jeśli dobrze się komponują z całą stylizacją, to mogą wyglądać fajnie, gustownie, przemyślanie, ale tak można powiedzieć o każdym elemencie odzieży na człowieku, jeśli osoba dobrze dopasowała do outfitu daną rzecz, np. białe stopki do białych butów zamiast czarnych stopek i finalnie można stwierdzić, że wygląda to spójnie, ale nic więcej co by wykraczało poza normy estetyczne i tak samo z zakolanówkami, żadnych fantazji - czysta estetyka, jeśli nadają stylizacji sensowi, a nie, że są w niej jak 5 koło u wozu i do niczego nie pasują.
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Mi właśnie u płci przeciwnej bardzo pobudza fantazje nawet faceci jak właśnie dobrze ubiorą się dość dość wyglądają :)Kolgotki pisze: ↑16 kwie 2024, 20:19 Najzwyklejsza skarpeta, tyle że za kolano. Emocjonalnie ni grzeje, ni chłodzi. Jak już, to zdarza się ubrać podkolanówkę w zimie - jest to męska, narciarska w formie docieplenia. Zakolanówki nawet u kobiet nie trafiają specjalnie w moje gusta, aczkolwiek jeśli dobrze się komponują z całą stylizacją, to mogą wyglądać fajnie, gustownie, przemyślanie, ale tak można powiedzieć o każdym elemencie odzieży na człowieku, jeśli osoba dobrze dopasowała do outfitu daną rzecz, np. białe stopki do białych butów zamiast czarnych stopek i finalnie można stwierdzić, że wygląda to spójnie, ale nic więcej co by wykraczało poza normy estetyczne i tak samo z zakolanówkami, żadnych fantazji - czysta estetyka, jeśli nadają stylizacji sensowi, a nie, że są w niej jak 5 koło u wozu i do niczego nie pasują.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wiadomo, każdy ma inny gust. Domyślam się, bo z moich obserwacji wynika, że wielu facetów gustuje w zakolanówkach u kobiet. Czy u facetów wygląda to dobrze? To też rzecz gustu i jeśli chodzi o mnie, to mogę się zgodzić pod warunkiem, że facet ma umięśnione łydki, a zakolanówki fajnie modelują nogę, podkreślając ich muskularność, niemniej nie jest to w dalszym ciągu coś, na czym "zawiesiłbym oko", natomiast jak facet ma drobne, szczupłe nogi, to zakolanówki jedynie podbiją mu feministyczny wygląd od pasa w dół, a to już tym bardziej nie trafia w moje gusta.
Ogólnie, jeśli masz taką potrzebę, to zakładaj. Przynajmniej łatwiej się wytłumaczyć z tego jak z cienkich rajstop.
Ogólnie, jeśli masz taką potrzebę, to zakładaj. Przynajmniej łatwiej się wytłumaczyć z tego jak z cienkich rajstop.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zakolanówki + mini albo rajstopy imitujące zakolanówki u zgrabnych młodych kobiet to dla mnie bardzo seksowny i przyjemny widok. Jestem na tak u kobiet i tylko u kobiet.
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wiadomka mnie to zawsze pociąga u facetów też to ładnie wygląda zależy od nóg