Recenzje rajstop

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Recenzje rajstop

Post autor: Kolgotki » 08 kwie 2024, 18:08

Kiedyś była fajna strona z recenzjami rajstop, lecz została zamknięta, a czasem potrzebuję wygooglować w Internecie dane rajstopy głównie celem zobaczenia na fotkach jak one wyglądają na nogach, ponieważ zdjęcia producentów na oficjalnych stronach rozmijają się z rzeczywistością i de facto z tych zdjęć nic nie wynika, już nie wspominając o odcieniach, których wybór można przestrzelić sugerując się tym co producent wrzucił do Internetu. Niestety jest problem z takowymi recenzjami, co myślicie by zacząć tworzyć własną bazę danych odnośnie rajstop tutaj na forum? Krótki opis, pare zdjęć w świetle naturalnym, sztucznym i końcowa ocena w skali 0-10. Wiem, że w losowych tematach przy wrzuceniu zdjęcia można zaznaczyć jaki to model, grubość i kolor, ale ułatwiłoby to szukanie gdyby takie informacje były w jednym miejscu. Najlepiej oczywiście by było stworzyć nowy dział temu poświęcony na zasadzie - 1 recenzja, 1 temat, bo w jedynym temacie wszystkie recenzje, to zrobi sie burdel.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: Recenzje rajstop

Post autor: krzysiu20 » 08 kwie 2024, 19:00

Kolgotki pisze:Kiedyś była fajna strona z recenzjami rajstop, lecz została zamknięta, a czasem potrzebuję wygooglować w Internecie dane rajstopy głównie celem zobaczenia na fotkach jak one wyglądają na nogach, ponieważ zdjęcia producentów na oficjalnych stronach rozmijają się z rzeczywistością i de facto z tych zdjęć nic nie wynika, już nie wspominając o odcieniach, których wybór można przestrzelić sugerując się tym co producent wrzucił do Internetu. Niestety jest problem z takowymi recenzjami, co myślicie by zacząć tworzyć własną bazę danych odnośnie rajstop tutaj na forum? Krótki opis, pare zdjęć w świetle naturalnym, sztucznym i końcowa ocena w skali 0-10. Wiem, że w losowych tematach przy wrzuceniu zdjęcia można zaznaczyć jaki to model, grubość i kolor, ale ułatwiłoby to szukanie gdyby takie informacje były w jednym miejscu. Najlepiej oczywiście by było stworzyć nowy dział temu poświęcony na zasadzie - 1 recenzja, 1 temat, bo w jedynym temacie wszystkie recenzje, to zrobi sie burdel.
Temat ten i pokrewne były już wielokrotnie proponowane przez różnych forumowiczów . Były jakieś tam próby tworzenia recenzji rajstop ale nigdy nie zostało jakoś sensownie rozwinięte. Wygląda na to że na tym forum mało kto używa rajstop jako zwykłego elementu ubioru. Spora część forumowiczów traktuje rajstopy jako błyszczący fetysz . Przynajmniej ja to tak odbieram. Będąc złośliwym mogę zasugerować budowę bazy danych rajstop megabłyszczących i uszeregować je pod względem intensywności połysku cieszącego męskie oko . Wtedy od razu pojawiłoby się sporo zdjęć, recenzji i propozycji. A tak na poważnie to luźno cytując wielce czcigodnego Admina: TO NIE TO FORUM. ;-) Tutaj mało kogo interesuje szeroko pojęty temat rajstop.
Osobiście ja też mam może trzy rodzaje rajstop które stale kupuję i wogóle nie znam rajstopowego rynku.

Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2024, 07:29 przez krzysiu20, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Re: Recenzje rajstop

Post autor: pantyhosemen12 » 08 kwie 2024, 19:46

Kolgotki pisze: 08 kwie 2024, 18:08 Kiedyś była fajna strona z recenzjami rajstop, lecz została zamknięta, a czasem potrzebuję wygooglować w Internecie dane rajstopy głównie celem zobaczenia na fotkach jak one wyglądają na nogach, ponieważ zdjęcia producentów na oficjalnych stronach rozmijają się z rzeczywistością i de facto z tych zdjęć nic nie wynika, już nie wspominając o odcieniach, których wybór można przestrzelić sugerując się tym co producent wrzucił do Internetu. Niestety jest problem z takowymi recenzjami, co myślicie by zacząć tworzyć własną bazę danych odnośnie rajstop tutaj na forum? Krótki opis, pare zdjęć w świetle naturalnym, sztucznym i końcowa ocena w skali 0-10. Wiem, że w losowych tematach przy wrzuceniu zdjęcia można zaznaczyć jaki to model, grubość i kolor, ale ułatwiłoby to szukanie gdyby takie informacje były w jednym miejscu. Najlepiej oczywiście by było stworzyć nowy dział temu poświęcony na zasadzie - 1 recenzja, 1 temat, bo w jedynym temacie wszystkie recenzje, to zrobi sie burdel.
szkoda życia na to bo to Ci nic nie da. To opinia innej osoby i jej odczucia - które nie muszą być wcale zbieżne z Twoimi.
Naprawdę uważasz że jak nawet znajdziesz fotkę poszukiwanych rajstop to zobaczysz ich kolor? to NIEMOŻLIWE z baaardzo wielu powodów stricke oświetleniowych, fotograficznych, kolorystycznych po te związane z tym co wyświetla monitor a kończąc na tym że rajstopy sa na nodze która ma inny kolor skóry od twojej - i już że tak powiem dupa :D :D

Zapomnij o tym. idź do saloniku producenta i obejrzyj wzorniki lub ufaj studyjnym fotom producenta. Albo kup i sprawdź sam.

I uwierz mi że jestem w stanie załozyć jedne rajstopy i zrobić 5 zdjęc w domu i na każdych będzie inny kolor. I na żadnych nie będzie on taki jak miałbym na nodze. i to foty prosto z aparatu mogą być.
ODPOWIEDZ