Spodnie Damskie Slim

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: Spodnie Damskie Slim

Post autor: krzysiu20 » 18 lut 2024, 18:14

legi pisze: 18 lut 2024, 17:28 Zastanówcie się ilu was tu jest a w zasadzie czy tu nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji haha… unisex to kiedyś miało nazwę to forum przekształcając się w nowa modę chyba by było adekwatne do prowadzonych tu często monologów na które reaguje tylko dwóch userow.
Legi ja nie muszę się zastanawiać ilu nas tutaj jest. Zacząłem prowadzić prostego bloga, żeby nie psuć tego forum i żebyś Ty czuł się tutaj komfortowo i nie musiał czytać o moim transwestytyźmie. Statystyki wyświetleń mojego wczorajszego wpisu na blogu na ten moment to 69 wyświetleń w ciągu doby. Wszystkie wyświetlenia są z linku z tego forum, więc nie masz racji Legi, bo więcej niż 2 osoby czytają co piszę. Statystyki moich czterech wczorajszych klipów na moim kanale Youtube to w sumie mniej więcej 100 wyświetleń w ciągu doby. To wszystko wyświetlenia z tego forum albo z bloga, bo moje treści udostępniam tylko tutaj na forum. (Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że jedna osoba na forum może kliknąć na link kilkukrotnie)
Także Legi Twoje postrzeganie sytuacji na tym forum jest mocno niepełne i przekłamane, bo to forum cieszy się chyba jakimś zainteresowaniem tylko problem polega na tym że mało kto tutaj pisze a sporo ludzi tylko czyta.

legi pisze: 18 lut 2024, 17:28 . Żyj Misiek w swoim świecie masz do tego prawo tylko na przyszłość bądź otwarty na innych a nie świat się kręcić ma tutaj tylko wkoło Ciebie. Bo jeżeli tylko kręci się wkoło Ciebie to stwórz swoje forum to proste od strony technicznej. Powodzenia
Legi mój żywioł to mój świat - realny świat, tam się spełniam i sobie żyję zgodnie z twoją sugestia ;-)
Wiadomo że jestem sam ze swoimi przebierankami i póki co nie znalazłem żadnej osoby, która by była podobna do mnie. Z natury jestem silnym introwertykiem i więcej jak dwie osoby wokół mnie to już tłok, dlatego nie potrzebuję budować żadnej społeczności, ani zakładać swojego forum, ani tym bardziej by świat kręcił się wokół mnie. Wręcz przeciwnie , im miej szumu wokół mnie tym czuję się lepiej.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2024, 18:46 przez krzysiu20, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 18 lut 2024, 18:44

Zauważ swoje zachowanie - spieprzyłeś temat autorowi tego tematu rozwodząc się nad sobą - szkoda słów już.

Ja przepraszam autora tematu że wdałem się w dyskusję a admina mogę poprosić o usunięcie tych zbędnych komentarzy rozwiniętych nie w tym miejscu gdzie powinny być w osobnym wątku.
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 18 lut 2024, 18:49

legi pisze: 18 lut 2024, 18:44 Zauważ swoje zachowanie - spieprzyłeś temat autorowi tego tematu rozwodząc się nad sobą - szkoda słów już.
Zauważ swoje zachowanie - spieprzyłeś to forum swoją nietolerancją dla czegoś więcej niż Twój wyimaginowany unisex - szkoda słów już. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 18 lut 2024, 19:27

A czy to forum ma w nagłówku trans?
Nie śmieć tego tematu i pozostań w swoim albo jak się nie podoba zmień forum proste….
--==ooOOoo==--
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 18 lut 2024, 20:57

Legi - czasami wydaje mi się że dam wpadłeś w jakiś trans i w nim tkwisz. Czy jesteś w stanie zadać sobie trochę trudu i sprawdzić co to słowo i jego synonimy oznacza? Bo czasami mam wrażenie że co innego masz na myśli a co innego wynika z Twoich wypowiedzi. Jeśli chodzi o nomenklaturę to forum raczej skupia osoby mające coś wspólnego z crossdressingiem niż transseksualizmem ale jest takie forum które z kolei oscyluje wokół tego drugiego pojęcia a firmuje tym pierwszym.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 18 lut 2024, 21:02

Danon pisze: 18 lut 2024, 20:57 Legi - czasami wydaje mi się że dam wpadłeś w jakiś trans i w nim tkwisz. Czy jesteś w stanie zadać sobie trochę trudu i sprawdzić co to słowo i jego synonimy oznacza? Bo czasami mam wrażenie że co innego masz na myśli a co innego wynika z Twoich wypowiedzi. Jeśli chodzi o nomenklaturę to forum raczej skupia osoby mające coś wspólnego z crossdressingiem niż transseksualizmem ale jest takie forum które z kolei oscyluje wokół tego drugiego pojęcia a firmuje tym pierwszym.
Tak znam tylko tu na forum utarło się jedno słowo "trans" a kolega Krzys20 z forum jest pomiędzy jednym i drugi - jego sprawa.
Mam wrażenie że wypowiadanie się swobodne jest hamowane przez Krzysia20 i skierowywane na jego punkt i sytuacje aktualną - może się mylę.
Jeżeli to forum ma skupiać i skupia osoby z crossdressingiem proponuje zmianę nazwy co postawi nas wszystkich przed innym polem do dyskusji może bardziej oficjalnym wtedy.
--==ooOOoo==--
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 18 lut 2024, 21:14

"Nie istnieje człowiek, sprawa, zjawisko, a nawet żadna rzecz, dopóty, dopóki w sposób swoisty nie zostały nazwane. Władzą jest, wiec moc swoistego nazywania ludzi, spraw, zjawisk i rzeczy Lak, aby te określenia przyjęły się powszechnie. Władza nazywa, co jest dobre, a co złe, co jest białe, a co czarne, co jest ładne, a co brzydkie, bohaterskie lub zdradzieckie; co służy ludowi i państwu, a co lud i państwo rujnuje; co jest po lewej ręce, a co po prawej, co jest z przodu, a co z tyłu. Władza określa nawet, który bóg jest silny, a który słaby, co należy wywyższać, a co poniżać."

To motto do trylogii Nienackiego Dagome Iudex. Czyżby walka o nazwanie była swoistą walką o władzę - tylko po co komu ona tutaj?
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 18 lut 2024, 21:28

legi pisze: 18 lut 2024, 21:02
Jeżeli to forum ma skupiać i skupia osoby z crossdressingiem proponuje zmianę nazwy co postawi nas wszystkich przed innym polem do dyskusji może bardziej oficjalnym wtedy.
Zaraz zaraz. Legi w czym masz znowu problem? Legi sam deklarujesz, że nosisz damską odzież, a konkretnie damskie legginsy i latexowe spodnie, czyli jesteś crossdresserem zgodnie z definicją tego pojęcia. Więc po pierwsze primo: Co tu robisz na forum unisexowym jako crossdresser? Skoro legginsy to odzież damska to może weź i idź sobie sam na forum dotyczące odzieży damskiej. Po drugie skoro sam zakładasz odzież damską, to dlaczego przeszkadzają ci inni którzy też noszą odzież damską? Przeszkadzam Ci bo wyglądam jak baba? Kolgotki słusznie napisał że w damskich legginsach tez wyglądasz jak baba tylko że w połowie od pasa w dół. Po trzecie zejdź w końcu ze mnie. Ja swobodnie tutaj wyrażam swoje zdanie i nikt mnie nie blokuje więc dlaczego Ty masz problem z wyrażaniem swojego? Czy ktoś Ci broni pisać co myślisz?
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 18 lut 2024, 23:04

Podtrzymuję, facet ubiera się w to co chce, robi to co jest w granicach prawa i już ! jak chce nosić różowe filcaki to może. Facet nadaje ton, facet przez to jest facetem, że ma swoje zdanie, w tematach które nie są obiektywnie udowadnialne! bazują na mocno subiektywnych odczuciach, oraz jakiś formach emocji. Gdzieś się utarło że nie dyskutuje się o pewnych sprawach.
Jak się koledze Legii podobają spodnie woskowane, czy leginsy latexowe - to jak najbardziej może ich używać ! to jest jego upodobanie i tak powinno być ! na siłę szukanie jakiegoś porządku! chce sobie chodzić w różowej spódniczce - to niech sobie chodzi. Chce się ubrać w skórzane spodnie z frendzlami, to jego sprawa, tak jak sprawa każdego z nas. Mnie się podoba sporo rzeczy "kobiecych" ale kłóci się z moją naturą! ponieważ uważam że jak mi się coś podoba, to po do sięgam! nie jest przestępstwem ubrać spodnie krótkie powyżej połowy uda.
Niektórzy chcą zachować jakąś formę tabu ! na pewnych rzeczach.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 19 lut 2024, 07:45

Kasieq pisze: 18 lut 2024, 23:04 Podtrzymuję, facet ubiera się w to co chce, robi to co jest w granicach prawa i już ! jak chce nosić różowe filcaki to może. Facet nadaje ton, facet przez to jest facetem, że ma swoje zdanie, w tematach które nie są obiektywnie udowadnialne!
Trzeba robić swoje, nie przejmować się swoimi przeciwnikami, nie brać do siebie tego co wypisują, a w szczególności trzeba nabrać zdrowego dystansu do wszelkich internetowych mediów społecznościowych, forów, instagramków itd.

Dr. Wojciech Szewko w filmach na swoim kanale YouTube (Szewko czyli na Wschód od Bliskiego Wschodu) regularnie powtarza swoim oponentom i różnym trollom: "Psy szczekają a karawana idzie dalej, a wszelkim hejterom - to wiadomo CO w CO." :lol:

Obejrzyjcie sobie ten filmik z linku poniżej. Dziewczyna ma bardzo męskie, umięśnione i klocowate nogi, za co jest krytykowana w mediach społecznościowych. I co? I NIC , bo kobitka "ma jaja" i ma wyjebane na to co piszą i myślą inni.

https://www.facebook.com/reel/1409445816671518
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 21 lut 2024, 08:00

Znalazłem stare zdjęcie z nad morza to był rok 2013 w tedy już miałem spodnie rurki z eko
maks1910
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: maks1910 » 06 kwie 2024, 06:27

Wranglerki damskie. to juz chyba 50para
Załączniki
bcbbcb.jpg
fsdsfsf.jpg
fsfsf.jpg
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 06 kwie 2024, 21:28

Maks a na co Ci aż 50 par spodni ??
maks1910
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: maks1910 » 07 kwie 2024, 07:07

krzysiu20 pisze: 06 kwie 2024, 21:28 Maks a na co Ci aż 50 par spodni ??
Lubie codziennie mieć inne, poza tym, używane są tańsze
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 07 kwie 2024, 21:59

Victor pisze: 06 kwie 2024, 21:48 Po prostu podnieca się tym że niedawno nosiła je jakaś kobieta. Kupuje używane na Vinted.
Ot cała tajemnica.
Victor - ale tak szczerze - skąd wiesz? Trochę ten twój osąd wydaje mi się nie na miejscu - no chyba że masz jakieś własne doświadczenia i przez analogię oceniasz innych?
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 07 kwie 2024, 22:54

maks1910 pisze: 07 kwie 2024, 07:07 Lubie codziennie mieć inne, poza tym, używane są tańsze
To chyba sporo oszczędzasz na praniu jak jedną parę zakładasz średnio raz na 2 miesiące, a dodatkowo chyba po jednym razie nie pierzesz spodni? ;-)
maks1910
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: maks1910 » 07 kwie 2024, 23:01

Rzadko powiem ci ze piorę, zwłaszcza, ze pochodzące w damskiej szafy spodnie są czyste.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 08 kwie 2024, 06:51

NIedawno czytałem że dzinsów wogóle nie powinno się prać. ;-)
maks1910
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: maks1910 » 08 kwie 2024, 08:30

Dzisiaj do pracy we Warngler Megan jestem
Załączniki
Bez nazwy.jpg
dadda.jpg
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 08 kwie 2024, 20:16

To są slim
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 08 kwie 2024, 20:18

Mam chyba dziesięć par od długości 1/2 , 3/4 , 7/8 do ponad kostkę i długie
maks1910
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: maks1910 » 21 kwie 2024, 12:14

Oto moja kolekcja
Załączniki
IMG_0142.jpeg
IMG_0141.jpeg
IMG_0140.jpeg
IMG_0139.jpeg
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 23 kwie 2024, 20:43

Hurtownia?
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 23 kwie 2024, 21:52

Ja tam rozumiem - sam mam za dużo ubrań - problemem nie jest ile kupiłem tylko że szkoda się pozbyć - a zawsze miło jest sobie kupić jakiś nowy ciuszek
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 23 kwie 2024, 21:59

Danon - potwierdzam, żal pozbywać się, choć realnie używa się 3-5 par. Zbieractwo :D
Przystopowałem z zakupami, znoszę to co jest i wtedy może coś kupię następnego.
ODPOWIEDZ