JAKICH FIRM KUPUJECIE RAJSTOPY
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: JAKICH FIRM KUPUJECIE RAJSTOPY
Za darmo bym tego nie wziął.
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Strasznie błyszczące
a ja lubię błyszczeć w domu
Materiał podobny do rajstop CdR Superlucido 10 den. Bardzo elastyczne. Mam 190 cm, 90 kg i bardzo ładnie leżą. Zawsze obawiałem się zakupów z chin, ale dzięki feedbackom można coś sobie wybrać.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zależy jaką pora i do czego do jakiego stroju
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wrzuć linka do produktu.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dziś podjechałem znowu po 2 pary 8den second skin z calzedonii i tak łaziłem trochę po factory outlet we wrocławiu i zajrzałem do jakiegoś bieliźnianego. Wygrzebałem na szybko pończochy Veneziana grafitowe do paska za 19.90 i pani w kasie do mnie, że jeśli chce to może mi dorzucić takie same ale w kolorze ecru za 1zł. Poprosiłem by dorzuciła dwie pary :) Tak więc 19.90 zł + 1 zł +1 zł. Trzy pary pończoch wylądowały w komodzie. Zastanawiam się po co, skoro pończoch praktycznie nie noszę hahaha :)
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kocham CdR, Platino, Falke, Aristoc z polskich firm moim zdaniem jedynie 2 modele zasługują na uwagę mianowicie Gatta Estella 15 i Gabriella Exlusive 10,15. Kupuję regularnie rajstopy tych firm i oczywiście polecam
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Niom, niestety rajstopy i pończochy ostatnio poszły w górę bardzo :(
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Może nie cała kolekcja ale na pewno spora większość:) coś koło 300par
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
zdradzisz zawartość kolekcji ? Co najczęściej kupujesz ? (kolory, grubość). Jakieś fajne marki do polecenia i ewentuanie gdzie kupujesz - link do sklepów ?
Interesowały by mnie zasadniczo wyłacznie gładkie i cienkie (12 den to w sumie max). Jakieś odkrycia czy wręcz hity zarówno cenowe jak i jakościowe ?
Interesowały by mnie zasadniczo wyłacznie gładkie i cienkie (12 den to w sumie max). Jakieś odkrycia czy wręcz hity zarówno cenowe jak i jakościowe ?
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Najbardziej lubię Cecilia de Rafael modele Eterno10, 15 ale już ich nie produkują więc ciężko dostać lub Eterno Super Lucido 10 które teraz zastąpiły Eterno. Lubię też Platino Cleancut 15 lub Falke Seidenglatt 15 czy Aristoc Ultra Shine 10. Wszystkie te rajstopy kupuję w sklepie https://www.uktights.com. Z polskich tylko 3 modele lubię Gabriella Exlusive 10 i 15 w ostateczności Gatta Estella 15. Z zawartością kolekcji będzie ciężko bo mam na prawdę całą masę różnych marek i modeli, ale też sporo pończoch różnych - głównie nylonowych Cervin czy Gio. Ostatnio się szarpnęłam na rajstopy tak chwalone wszędzie Wolford Satin Touch w wielopaku 3 pary no i powiem że się mega rozczarowałam nie warte swojej cony absolutnie. Tak na co dzień i do pracy głównie kupuję i je bardzo lubię Bellinda Transparent 15 dostępne na bellinda.pl. Sporo też kupowałam już niedostępnych modeli rajstop na ebayu. Pozdrawiam i powodzenia ;)
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Ten "zawór" na penisa, to wyraźnie tylko do uprawiania sexu. Chyba, że ja jestem nienormalny, że próba oddania moczu nie powoduje u mnie wzwodu, by móc skorzystać z takiego "wynalazku".
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Na ali często widzę różnego rodzaju oferty rajstop 1D, a nawet 0D natomiast na polskim rynku i zasadniczo też na innych (Europa/USA) nie spotkałem się z rajstopami cieńszymi niż 5D, chociaż nieraz próbowałem coś znaleźć jeszcze cieńszego, a znanej marki pończoszniczej. Myślicie, że faktycznie te chińskie rajstopy mogą być tak cienkie, by miały 1/0 Den? Na logikę mogłyby tyle mieć, skoro są 5 Den, to musi być 4, 3, 2 i 1, pytanie tylko dlaczego akurat od 5 den startują grubości rajstop powszechnie noszonych?
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
W rajstopach 0 DEN, to rodzi się każdy człowiek. Pewnie to są b. cienkie rajstopy, nawet mniej niż 5 DEN, ale nie 0. Przecież DEN, to waga. Jeśli coś waży 0, to tego nie ma!
-
- Dyskutant
- Kontakt:
To wiadomo, ale handlowo niekoniecznie. Ludzie różne rzeczy wymyślają, nawet mleka owsiane, więc wszystko można wziąć pod uwagę, nawet to co jest bez sensu.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Handel w Europie i Am. Pn. jest mocno uregulowany przepisami, więc producenci podając wartość DEN kierują się normą, i jest to usankcjonowane prawnie. W hCinach prawdopodobnie panuje wolna amerykanka, i sprzedając rajstopy, powiedzmy 3 DEN, czyli dużo cieńsze, niż zwykłe cienki, mogą napisać dowolną wartość, nawet ujemną.
-
- Się Rozkręca
Moje ulubione Gabriella exclusive 20 den melisa. Bardzo wytrzymale, super leżą na nogach i są bardzo wygodne.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nawet fajne i na fotce wyglądają bardzo neutralnie.Patryk<3rajstopy pisze: ↑27 mar 2024, 13:36 Moje ulubione Gabriella exclusive 20 den melisa. Bardzo wytrzymale, super leżą na nogach i są bardzo wygodne.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Co w nich jest takiego super? Nigdy jeszcze nie miałem. CdR, chyba sie skusze, które najbardziej polecicie? Najlepiej 15 - 40 DEN
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
[/quote]
Co w nich jest takiego super? Nigdy jeszcze nie miałem. CdR, chyba sie skusze, które najbardziej polecicie? Najlepiej 15 - 40 DEN
[/quote]
potestuj. jeśli nigdy nie nosiłeś tego typu rajstop, lubisz połysk to będzie OK. Co do grubości to każdy lubi coś innego więc ciężko polecić - ja brałbym 15.
[/quote]
potestuj. jeśli nigdy nie nosiłeś tego typu rajstop, lubisz połysk to będzie OK. Co do grubości to każdy lubi coś innego więc ciężko polecić - ja brałbym 15.